Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση γραφικων για gaming pc

asteris777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα την βοηθεια σας για να επιλεξω vga για το συστημα μου αφου η παλια μου gtx275 πουληθηκε.

ειμαι αναμεσα σε αυτην την gtx570 και σε αυτην την 6950

να πω πως εχω σταματησει να διαβαζω μερα νυχτα για καρτες γραφικων και ειμαι λιγο πισω

το budget για καρτα γραφικων ειναι μεχρι αυτες που εχω ποσταρει.

το συστημα μου αποτελειτε απο:

i7 930 4.0ghz ,gigabyte extreme-x58,6gb triple 1866,psu 750w toughpower,2 veloci raid0

Δημοσ.

Το λινκ της 570 που εχεις βαλει,βγαζει στην 470.Δεν ξερω ποια εννοεις και αν παρεις την 6950,αν σκοπευεις να ασχοληθεις με ξεκλειδωματα και τετοια.Παντως η 570 εχει σημαντικη διαφορα τιμης με την 6950 και αν η δευτερη ξεκλειδωσει σε 6970,τοτε ειναι η καλυτερη επιλογη.

Ποια οθονη εχεις δεν ειπες.

Δημοσ.

οντως αλλα μαλλον φταιει ο skroutz γιατι μου την εβγαζε μαζι με τις 570

αρα λοιπον στα ιδια λεφτα παιζει η 460ti.

φυσικα και θα ασχολιθω με ξεκληδωμα σε 4890 αρκει να παρω καποια καρτα που να ειναι ξεκληδωτη

Δημοσ.

Κατσε Αστερη,κατσε λιγο γιατι τα μπερδεψες,αρκετα μαλιστα.460ti δεν υπαρχει,υπαρχει 560ti.Επισεις ξεκλειδωμα 4890 δεν παιζει,εκτος αν ξερεις εσυ τιποτα παραπανω.Λοιπον,παιζουν η 560ti,η 570 και η 6950.Η 560 παιζει στα ιδια λεφτα περιπου με την 6950 αλλα η δευτερη ειναι ταχυτερη.Η nVidia ομως εχει Cuda-PsyshX,αν σου χρειαζονται την διαλεγεις.Η 570 ειναι ταχυτερη της 6950 αλλα και αρκετα ακριβοτερη.Η 6950 ομως εχει την δυνατοτητα να ξεκλειδωσει επιπλεον Shaders και να γινει μια πληρης 6970 (τα δυο εξαπινα προσωπικα δεν μου καθονται καθολου καλα αλλα αφου το εχουν κανει τοσα ατομα χωρις προβλημα,μαλλον οκ θα ειναι)πραγμα που την καθιστα τελειο value.Αν σε ενδιαφερει μονο το gaming η 6950 ειναι τελεια επιλογη,απλα πρεπει να κοιταξεις να ειναι reference μοντελο,απο τα πρωτα με το διακοπτακι.Αυτη που εχεις στο λινκ ας πουμε στο πρωτο σου ποστ,ειναι η καταλληλη.Οτι αλλο θελεις να ρωτησεις,ελευθερα.

Σε ρωτησα ομως ποια οθονη εχεις και δεν απαντησες.Καλο θα ειναι να ξερουμε.

Δημοσ.

με συγχωρεις πολυ και απο την βιασυνη μου εβαζα 4 αντι για 5 και 6 μπροστα στα ονοματα των μοντελων.

λοιπον η οθονη ειναι μια lg 22" 1680*1050 αλλα ειναι προς αλλαγη με 27αρα.

να πω την αληθεια γερνω προς 6950 αλλα με προβληματησες για τα physics....

Δημοσ.

Οταν λες 27αρα θελω να πιστευω πως εννοεις 1920χ1080 και οχι καμια Dell με 2560χ1440.Το PhysX δεν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει,εμενα προσωπικα παντως καθολου.Αλλωστε σε βαρια παιχνιδια με ενεργοποιημενο PhysX θα σερνεται,ασε που μπορεις με την ΑΤΙ να κοτσαρεις και μια nVidia μονο για PhysX.Η γνωμη μου ειναι πως αν δεν χρησημοποιεις εφαρμογες που επωφελουνται απο το Cuda,το PhysX δεν ειναι σοβαρο κριτηριο.Τεσπα,παντως η 6950 ειναι πολυ καλη περιπτωση.Σκεψου και διαλεξε

Δημοσ.

οχι δεν προκειτε να παω σε dell δεν ειναι οι καιροι για τετοια σε αυτη θα παω :

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2762D-PC-LCD-TV-Monitor-27-M2762D-PC.htm

οποτε προχωραω για 6950. :rolleyes:

ποια απο τις δυο ξεκλειδωνει σε 6970???

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22490&cat=5

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22261&cat=5

Δημοσ.

Λογικά και οι 2. Δες σε παρουσιάσεις τους αν έχουν το διακοπτάκι στην πάνω πλευρά για το backup bios. Κάτι που δεν αναφέρθηκε, μόνο η 2GB έκδοση ξεκλειδώνει σε 6970

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις βοηθειες-συμβουλες που μου δωσατε θα ενημερωσω μολις γινει(αν μπορει) το unlock

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...