Tony_Montana Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 γεια σας, θέλω να μου προτείνετε μια USB καρτα δικτύου. ΤΟ λειτουργικό μου είναι windows 7 x64. Στο pc δεν εχω ελευθερο pci οπότε θέλω μόνο USB. Θελω να συνδέομαι ασύρματα σε δικτυο (homegroup) να κάνω άνετα stream απο άλλο pc στο ιδιο σπιτι(SMB) mp3 & ταινιες/σειρες .avi/ . mkv 720p Και εννοείται να μπαίνω internet. Το pc θα έχει απόσταση 6-7 μέτρα από το router, το οποίο ειναι το NEtfaster IAD (αυτο που χαρίζει η HOL). αναμεσα απο το ρουτερ και το pc υπάρχει τοίχος. Θελω καποιο που να δουλεύει ,ακόμα καλυτερα να έχετε δουλέψει εσείς και να μην έχω θέμα με drivers.
Tony_Montana Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 κανεις ρε μαγκες? εστω ενα Usb για wifi 6 μετρα αποσταση με τοιχο , και ερωτηση αλλη μια να παρω 54Μbps η 150Mbps? το ρουτερ μου τι σηκωνει?
The_Judas Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Για 6 μετρα,δεν βάζεις καλύτερα ένα καλώδιο που είναι και πιο αξιόπιστο; Ανοίγεις μια τρύπα στον τοίχο και το περνάς ενδιάμεσα. Με wireless G δεν είναι και εγγυημένο ότι θα έχει και την ιδανική σύνδεση για hd streaming. Μέγιστο 54Μbit το οποίο θα "παίζει". Αν έχεις wireless N router, μαζί με μια ανάλογη κάρτα usb κάτι γίνεται.
Tony_Montana Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πάρε την Alfa και εισαι κομπλέ μαλλον θα την πάρω απέξω , η τιμη ειναι υπερβολική
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 to router σου ειναι 802.11g .οποτε και N να παρεις ενα και το ιδιο. alfa καρτα παρε αλλα μην παρεις την 1 w ειναι λιγο πολυ με σχεση τα 100 που ειναι οι κανονικες.οκ ειναι πολυ δυνατη αλλα και για home use να εχεις αυτο το πραγμα μονιμα...εχουν και 500 Mw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.