silentscream Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Γειά σας. χρειάζομαι μια βοήθεια διότι μετά απο το φορματ στο λαπτοπ και όποτε κάνω αναστολή λειτουργίας ή αναμονή το pc δεν βλέπει τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο. Πριν το φορματ όλα δούλευαν κανονικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει...
silentscream Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 vista πάντα είχα. προχθές έκανα ένα καθάρισμα στην registry διότι είχα πάνω το daemons tools και το έχω κάνει uninstall και υπέθεσα οτι μπορεί να σχετίζεται με αυτό και να έχει γίνει κάνα μπέρδεμα. έφτιαξε για μερικές μέρες αλλά τώρα έχω πάλι πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 α.περασε οτι Service pack εχει βγει.1 kai 2 δηλαδη.β.γιατι περνας vista?καταστροφη σκετα?βαλε 7αρια να βρεις την υγεια σου απο ολες τις αποψεις.
silentscream Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 έχω λάπτοπ και αυτό το λειτουργικό συνόδευε το pc
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινεις με αυτο το μπαχατελα λειτουργικο.βαλε 7 αρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.