Προς το περιεχόμενο

Dead Island PS3/XBOX360

soso75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια περιμένω να βγει και ακόμα τίποτα... Καλό φαίνετε μιας που δεν βαριέμε ποτέ τα παιχνίδια με ZombieZzZz!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν είμαι δα και κάνας hardcore gamer αλλά την πρώτη φορά που το έβαλα ήθελα να το βγάλω στα 2 λεπτά. Σήμερα που είχα λίγο χρόνο είπα να τον ξανά δοκιμάσω και δεν άλλαξε κάτι στην άποψη μου. Όπως και τα left 4 dead έτσι και αυτό δεν το κόβω για του γούστου μου... γίνεται καθόλου καλύτερο παρακάτω ή όχι; Άμα είναι να το κάνω σουβέρ το δισκάκι

Δημοσ.

αν και δεν το έχω παίξει απο έναν review που είδα από κάποιον που εμπιστεύομαι την γνώμη του στα παιχνίδια (είναι ανεξάρτητος κάνει playthrough με σχολιασμό στο youtube και τον παρακολουθώ εδώ και 2,5 χρόνια περίπου )

είπε ότι για να απολαύσεις το παιχνίδι θες κόσμο μαζί για να το παίξεις coop και να το ευχαριστηθείς .

να εάν θέλετε να δείτε το review του ( hatefull truth τα ονομάζει και να βγάζει μόλις τερματίζει κάθε παιχνίδι)

http://www.youtube.com/watch?v=u9yfz8SuPgM

Δημοσ.

Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω... άλλωστε όταν ξεκινάς το παιχνίδι πρώτη επιλογή είναι το co op και πρέπει να διαλέξεις το single player.

Δυστυχώς εγώ μόνο solo μπορώ να παίξω οπότε και το αφήνω στην άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...