zareba972 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Γεια χαρα παιδια, Σκεφτομαι να αγορασω αυτο το laptop http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-PAVILION-DM1-2000EV-WR460EA-B1A.htm Δεδομένου οτι είναι σχετικά μικρών δυνατοτήτων σε cpu + gpu (βέβαια καλύτερο απο οποιοδήποτε netbook) Υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει το γνωστό πρόβλημα στα HP ? (που καίγεται η κάρτα γραφικών) ή δεν θα έχω πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να κάνω underclock την gpu? (Δεν βλέπω HD βίντεο ούτε παίζω παιχνίδια επομένως δεν μου χρειάζεται. αντε κανα βιντεακι στο youtube να δω) Τα φώτα σας!
radpilot Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Tο laptop αυτό μόλις καταργήθηκε όπως βλέπεις στο Link και έχει αντικατσταθεί με το dm1-3100. Δε νομίζω ότι συμφέρει να αγοράσεις το παλιό μοντέλο. Κάνε μια έρευνα με κάποια μηχανή αναζήτησης για αγορά και review του καινούργιου μοντέλου. Απ' ότι είδα είναι αρκετά καλό.
zareba972 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Υπάρχει καποιος λόγος που καταργήθηκε? την αγορά την εχω κανει, αυριο μαλλον θα μου ερθει.
radpilot Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλορίζικο. Βγήκε η νέα γενιά επεξεργαστών AMD και μάλλον τα μαγαζιά ξεστοκάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.