bnvdarklord Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εχω την gainward gtx 260 GS αυτή με τα 1,7gb ram. Πριν λίγους μήνες μου κράσαρε ο driver σχετικά σπάνια οταν έβλεπα κάτι με flash και εκανε recover μετά. Με απενεργοποιηση του hardware acceleration έστρωσε. Τώρα το κάνει ξανά και χωρίς το flash. Drivers έχω αλλάξει 3 εκδόσεις απο τότε και επίσης δοκιμασα και τους drivers απο το site της gainward. Τα προβλήματα που έχω ειναι τα εξής: 1) Flicker της οθόνης κατα το οποιο φαινονται καποια χρωματισμένα πιξελ σε τέτοια φάση περίπου http://www.midnightcheese.com/images/rainbow-macbook-pro.jpg το οποίο κρατάει για μισό δευτερόλεπτο περίπου. Αυτο συμβαίνει σχετικά συχνά(2-3 φορές την μέρα ισως) και δεν επηρρεάζει την λειτουργία του pc. 2) Πάγωμα της οθόνης. Το ποντίκι κινείται αλλα πολύ σπαστά. Αν έβλεπα καποια ταινία οταν το πάθαινε συνέχιζε να ακουγεται η συνέχεια της απο τα ηχεια κανονικά για όση ώρα και αν το άφηνα(λογικα). Το πληκτρολόγιο δεν αποκρίνεται(πατάω caps lock και δεν ανάβει το λαμπάκι του πχ). Παλια αυτό εκανε recover σύντομα, τώρα δεν κάνει πια recover τον driver(ή θελει περισσότερη ώρα απο οση το αφήνω). Αυτό συμβαίνει σχετικά σπάνια(1 φορά την βδομάδα) Οι θερμοκρασίες ειναι σε καλά επίπεδα. Το υπόλοιπο σύστημα ειναι το εξής: Μοβο: MSI x48 Platinum CPU: Intel QuadCore Q6700 PSU: ένα Coolermaster στα 800W Επίσης αναρωτίεμαι αν αυτό μπορει να το προκαλεί ο δίσκος αν έχει κάποιο πρόβλημα; Αν και δεν νομιζω... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μπορεί να είναι η κάρτα μπορεί και κάτι αλλο στο υπόλοιπο σύστημα. Για να πάρεις μια εικόνα του τι μπορεί να είναι ειτε δοκιμάζεις αλλη κάρτα στο σύστημα σου ειτε την κάρτα σου την βάζεις σε ενα αλλο συστημα και βλέπεις αν παρουσιάζει τα ίδια. Δοκίμασε την κάρτα πρώτα με τον τρόπο που σου είπα και πες μας να σε καθοδηγήσουμε παραπέρα.
bnvdarklord Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δυστυχώς δεν νομίζω να μπορώ να βάλω την κάρτα αυτή στο παλιο pc μου ουτε την κάρτα του παλιού σε αυτόν Τι αλλο θα μπορούσε να είναι; Ειναι δυνατόν να θέλει καποια αυξηση στα volatages πχ; Μακαρι.
erevos_csd Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Οι θερμοκρασίες είναι σίγουρα σε καλά επίπεδα; Ρωτάω γιατί άμα τις ελέγχεις μετά το crashάρισμα, οι θερμοκρασίες έχουν πέσει κατά πολύ. Επίσης, έλεγξε το καλώδιο από την κάρτα στην οθόνη. Μπορεί να μην πιάνει καλά ή να έχει φθαρεί κάπου. Επιπλέον, βγάλε την κάρτα από το σύστημα και καθάρισε την κάρτα και την θύρα από τυχόν σκόνη. Τέλος, βγάλε τελείως τους drivers της κάρτας με το Driver Sweeper και ξαναβάλε τους. Αν δεν φτιάξει με όλα αυτά, τότε λογικά η κάρτα παραδίδει πνεύμα.
bnvdarklord Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Αυτο με το driver sweeper το χω κανει. Η κάρτα τώρα ειναι 46C(και τόσο ειναι πάντα αν δεν παιζω καποιο game) ενώ αν παίξω καποιο game για ώρα φτάνει 65-70. Δυστυχώς οταν κολλάει δεν γινεται να δω ποσο έχει αλλα όταν εκανε recover ο driver το εβαζα αμέσως το hwmonitor και οι θερμοκρασίες ήταν κανονικές. Αν το καλώδιο απο κάρτα ως οθόνη ειχε πρόβλημα ή δεν έπιανε καλά θα κόλλαγε το pc? Δεν χάνει signal η οθόνη. Ειμαι εντώς εγγύησης ευτυχώς αλλα αυτη ειναι η δευτερη κάρτα που θα μου αντικαταστήσει το eshop λογω βλάβης. Ελεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.