Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Baudtec?

felipegarcia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα ρούτερ της Baudtec που μου έδωσαν απο τον ΟΤΕ. Εχω connx 2mbps. Η απόσταση του υπολογιστή μου απο το ρουτερ ειναι σχετικα μεγάλη , έχει 2 τοιχους αναμεσα. Οταν χρησιμοποιώ ethernet πάω πολυ καλα απο πλευράς ταχύτητας αλλα ασύρματα έχω τεράστιο πρόβλημα. Σέρνομαι κανονικά. Φταίει το ρούτερ? Να το αλλάξω ή θα έχω πάλι πρόβλημα λόγω απόστασης?

Δημοσ.

ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΑ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

προσπαθησε οσο μακρια μπορεις να το πας ωστε να μικρυνει η αποσταση και να μη μεσολαβουν 2 τοιχοι.

φταει και ο συνδυασμος της μικρης ταχυτητας 2 που εχεις...

Δημοσ.

Το είχα 24Mbps και μου είπαν απο τον ΟΤΕ να το κάνω 2 για καποιους λόγους που δέν καταλαβα αλλα είχε να κανει με την βελτίωση της ταχύτητας. Και με 24αρη πάντως σερνόμουνα για'αυτο είπα μήπως έχει θεμα το Baudtec (έχω ακουσει παράπονα και απο άλλους).

Δημοσ.

δεν φταιει το ρουτερ ουτε τα 2 Mbps.απλα με 2 τοιχους αναμεσα και 100 Mw Που ειναι το baudtec μην περιμενεις πολλα.η ριχνεις καλωδιακι η βαζεις Repeater.δοκιμασε αμα θες να αλλαξεις καναλι και να βαλεις το ρουτερ καπως πιο κοντα και πιο ψηλα αλλα λιγα πραγματα θα αλλαξουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εχω και εγω ενα router baudtec στο γραφείο.( 6 PC )

Πως μπορώ να δω ποιος υπολογιστής καταναλώνει μεγαλύτερο εύρος της σύνδεσης μου?

( γενικά πως μπορώ να δω στατιστικά της συνδεσής μου? Ταχύτητες, πόσο θόρυβο εχει η γραμμή και διάφορα τετοια?)

Δημοσ.

Παιδιά εχω και εγω ενα router baudtec στο γραφείο.( 6 PC )

Πως μπορώ να δω ποιος υπολογιστής καταναλώνει μεγαλύτερο εύρος της σύνδεσης μου?

( γενικά πως μπορώ να δω στατιστικά της συνδεσής μου? Ταχύτητες, πόσο θόρυβο εχει η γραμμή και διάφορα τετοια?)

το πρωτο δεν νομιζω να το δεις.μονο αν βαλεις κανα προγραμμα σε καθε pc.Πχ netlimiter.

β.μπαινεις μεσα στο Interface και καπου πρεπει να τα γραφει ολα.ισως σε καποιο Status.δεν ειναι δυσκολο.

Δημοσ.

προσπαθω να συνδεσω 2 υπολογιστες (1 σταθερο - 1 λαπτοπ ) στο ιντερνετ με wifi..εχω το ιδιο ρουτερ

baudtec tw263r4-a0

στο λαπτοπ δουλευει αλλα στο σταθερο οχι..

εβαλα τελικα και το ethernet στο σταθερο και ουτε τωρα μπαινει στο ιντερνετ ..μονο στο 192.168.1.1 μπορω να μπω..τι φταιει?

ο υπολιστης εχει κατι τομεις..σαν λογαριασμους χρηστων που μαλλον εμπαιναν στο δικτυο σαν lan? απο μια υπηρεσια...προσπαθω να φτιαξω νεο χρηστη αλλα δε μπορω γιατι λεει κατι με εμπιστοσυνη..

αυτο πιστευω οτι φταιει..γιατι εχω κανει τα παντα με το ρουτερ και δε λεει να φτιαξει ενω το wifi στο λαπτοπ δουλευει κανονικα.

εχει κανεις ιδεα τι γινεται?

Δημοσ.

μπορει καποιος να μην εχει τσεκαρει το tcp ip αν και ειπες οτι μπαινεις στον ρουτερ μπορει να ειναι και θεμα dns.μπες σαν admin σβησε τα υπολοιπα account και ασε αυτο που θες.

τι βγαζει αυτο που λες κατι με εμπιστοσυνη?β.εχεις βαλει αυτοματες Ip και dns στο Lan μηπως για καποιο λογο εχουν μεινει ξεχασμενα απο πριν μεσα οποτε και τα dns ειναι λαθος και δεν μπορεις να κανεις Resolve.Μπορει επισης και το gateway Να ειναι λαθος.ριξε μια ματια στο tcp ip.Ισως αμα εσβηνες την καρτα και την ξαναπερναγαν αυτοματα τα windows Να εφευγαν οι ip αλλα λογικα μπορεις να πας στο Tcp ip να δεις τι εχει μεσα.

Δημοσ.

κατι επαιζε τελικα με τους λογαριασμους..εβγαλα το χρηστη απο το τομεα εκεινο και μπηκα σε αλλον μαλλον και δουλεψε το ιντερνετ..ευτυχως μεσα απο τα documents βλεπω και τους αλλους λογαριασμους και τα αρχεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...