tsifotis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι καποιεσ φορεσ με την βοήθεια άλλον μονο που πέρα απο αυτο που διαβάζεις υπάρχει νόημα (είναι # φαινεσθε) Τα λογια σου... μουσικη στ' αυτια μου! (περιμενε την Ιστορια, της ερχεσαι)
DJ_XLR8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Έχω καταλάβει την αγάπη που έχεις στο πρόσωπο της Lady Gaga, ωστόσο το topic που έχεις κάνει θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα αν είχες μεγαλύτερη ποικιλία ακουσμάτων και τότε θα συνειδητοποιούσες τη βαρύτητα της λέξης ιστορία στη μουσική.
Νηπενθες Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 από έντεχνο rock τα: "πάρε τηλέφωνο τον κερατά, καλύτερα τώρα παρά μετά" και "Θα σου τραβήξω δυο μανίκια για να πληρώσω όλα τα νοίκια" Μεγαλε,καποιος πρεπει να σου μαθει απο τα ειδη της μουσικης... Δεν ξερω τι σκατα ακους εσυ,αλλα αν τα παραπανω ειναι εντεχνα,εγω θα γραψω 100% ιστορια την αλλη βδομαδα... ΕΛΕΟΣ
-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 " There's a natural mystic blowing through the wind .... " ελληνικα
Oscar_Mike Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μεγαλε,καποιος πρεπει να σου μαθει απο τα ειδη της μουσικης... Δεν ξερω τι σκατα ακους εσυ,αλλα αν τα παραπανω ειναι εντεχνα,εγω θα γραψω 100% ιστορια την αλλη βδομαδα... ΕΛΕΟΣ έλα φιλε ok, πραγματικά τωρα, πες ότι μου κανεις πλακα γιατί θα αρχίσω να ανησυχώ... το υπόλοιπο post μου το διάβασες??? αν ναι, είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι γράφω? το ότι λέω rock το "πάρε τηλέφωνο τον κερατα" και ελαφρολαϊκά τα υπόλοιπα από κάτω δεν σε έβαλε σε σκέψεις? αν όχι τότε σηκώνω τα χερια ψηλά και δέχομαι να μου κανεις μερικά μαθήματα πάνω στη μουσική.........
tsifotis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ελα μωρε τον εχουνε τρελανει οι πανελληνιες. Χαλαρωσε βρε! Οντοπικ: Σφύριξα κι έληξες ΕΛΗΞΕΣ ΕΛΗΞΕΣ ... ΕΛΗΞΕΣ !!!! θα μου πάρει από μια βδομάδα μέχρι ένα μήνα να χαθώ κι εσύ να με γυρεύεις μέχρι και στη Κίνα
frenzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Περίμενα πως το θρεντ θα είναι καλό και έφαγα φόλα από το πρώτο ποστ. Συνεχίζω όπως το πάτε τεσπα . φσστ μποινγκ.
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Απο Doors: Break on through to the other side Come on babe light my fire people are strange και το τελος του τραγουδιου the end που περιεχει ακατάλληλες λεξεις... Απο Alice Cooper I wanna kiss you but i want it too much... Απο Rainbow I surrender I'm giving up the role of pretender
-nick- Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Χασμα - κατι σαν ψεμα " Ψαχνω τρύπα για να φύγω άπο το κορμί μου " !!
little loulou Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 The roof the roof the roof is on fire We don't need no water let the motherfucker burn BURN MOTHERFUCKER!! BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oscar_Mike Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 The roof the roof the roof is on fire We don't need no water let the motherfucker burn BURN MOTHERFUCKER!! BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ω, ναι ναι ναι!
giorgos147 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Οκ, ας πω και τα δικά μου. Προσωπικά το αγαπημένο μου, το οποίο και σκέφτομαι σε κάθε, ίσως, δύσκολη στιγμή που θα μου τύχει είναι το: Nothing lasts forever, even cold November Rain. Κάτι που είμαι σίγουρος το ξέρετε όλοι σας, και μιας και έρχεται και ο Roger Ελλάδα σε λίγο, ας τον τιμήσουμε: We Don't Need No Education (Pink Floyd) Give Peace A Chance (John Lennon) People Are Strange (The Doors) Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό. (Καλά, τα παραπάνω, εκτός του πρώτου, είναι τίτλοι τραγουδιών... Απλά πιστεύω δε θα ξεχαστούν και ως φράσεις.) Ελπίζω να μην έπεσα εκτός θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.