Προς το περιεχόμενο

Incendies (2010)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι Radiohead είναι σαν τον marantoni(σε οποιοδέποτε thread και να τον πετύχεις σου αρέσει).

Whaa? :lol:

Το αναλυεις αυτο; :P

@twiner Θα συμφωνησω με την ερμηνεια σου στο σεναριο, αλλα ο φλωρος ηταν ωραιο παιδι.

Δημοσ.

ο Οιδίποδας οδηγήθηκε απ'τις καταστάσεις να γίνει αυτό που έγινε,

τραγικό αλλά δυστυχώς συχνά αληθινό.

τυφλός;

δεν διαφωνώ με τα μισά από αυτά που λες. Η υπόσχεση εκπληρώθηκε αλλά δε βλέπω πως είναι δυνατόν να υπάρξει συμφιλίωση ή συγχώρεση.

έχω βάλει τα δυνατά μου αλλά φοβάμαι πως δε θα φτάσει τα ποστς του κυνόδοντα

:)

Δημοσ.

πολυ ωραια και δυνατη ταινια

οι 3 τελιτσες στο ποδι,ηταν για να ξαναβρει η μανα το πιτσιρικι? ξερω ειναι αστεια η ερωτηση απλα δεν καταλαβα αν ειναι παραδοση να τους κανουν καποιο σημαδακι ή αν ειχε καποιο σκοπο

Δημοσ.

πολυ ωραια και δυνατη ταινια

οι 3 τελιτσες στο ποδι,ηταν για να ξαναβρει η μανα το πιτσιρικι? ξερω ειναι αστεια η ερωτηση απλα δεν καταλαβα αν ειναι παραδοση να τους κανουν καποιο σημαδακι ή αν ειχε καποιο σκοπο

Ναι γι'αυτό ήταν. Τατουάζ για να μπορέσει κάποτε να το βρει. Αν ήταν έθιμο, θα είχαν κι'άλλοι. ;)

Δημοσ.

τυφλός;

δεν διαφωνώ με τα μισά από αυτά που λες. Η υπόσχεση εκπληρώθηκε αλλά δε βλέπω πως είναι δυνατόν να υπάρξει συμφιλίωση ή συγχώρεση.

έχω βάλει τα δυνατά μου αλλά φοβάμαι πως δε θα φτάσει τα ποστς του κυνόδοντα

:)

lol

συγχώρηση = δεύτερο γράμμα

συμφιλίωση = nothing is more beautiful than to be together -πώς το λεγε- κόπηκε το νήμα του μίσους.

όντως για μπάρμπεκιου μάλλον δεν θα πάνε, αλλά τουλάχιστον τα παιδιά μπόρεσαν να μάθουν ολόκληρη την ιστορία

ώστε να μην καταδικάσουν τον Αμπού Ταρεκ πώςτονλένε aka Οιδίποδα.

φτάσαμε 3η σελίδα ! πάμε γερά. ^_^

Δημοσ.

Καλογυρισμένη ταινία,πολύ καλές ερμηνείες φωτογραφία και σάουντρακ,μια ταινία που γενικά δε σε αφήνει να βαρεθείς ούτε λεπτό.

Όμως ρε παιδιά,για το σενάριο έχω να πω ότι είναι ίσως πιο τραβηγμένο και από χολυγουντιανή παραγωγή.

Απ'όλες τις φυλακές της χώρας,ο γιος-βιαστής μετατίθεται στη φυλακή που κρατείται η μάνα του,-στη γυναικεία πτέρυγα μάλιστα- και αναλαμβάνει το βασανισμό της μάνας του.

Με το τέλος του πολέμου,μάνα και γιος όχι μόνο ζουν στην ίδια χώρα,αλλά και στην ίδια πόλη και επιλέγουν να δροσιστούν και στην ίδια πισίνα,την ίδια ώρα!!!

Στην πισίνα λοιπόν η μάνα επιλέγει να ξεκουραστεί στο "σωστό"σημείο της πισίνας,έτσι ώστε να κεντράρει τις φτέρνες και κατα συνέπεια το τατουάζ αναγνώρισης του γιου της-αν δεν είναι αυτός ο ορισμός του perfect timing τότε ποιος είναι; :-D .

Όχι γιατί θυμάμαι σε κάποιο άλλο thread να γκρινιάζουμε γιατί ας πούμε η οικογένεια του Ρασελ Κροου στο "The next three days"

πέρασε τον έλεγχο διαβατηρίων 1 λεπτό πριν εμφανιστεί στο μόνιτορ η φωτογραφία τους ως καταζητούμενοι :D

Kατα την άποψη μου λοπόν η ταινία είναι πολύ καλή,σε κρατάει αλλά όταν ξετυλιχτεί το κουβάρι,το πρώτο πράγμα που σου'ρχεται στο μυαλό είναι.."όχι ρε π@ύστη μου,δε γίνονται αυτά" και νομίζω πως έτσι είναι,δεν γίνονται.

Δημοσ.

το πρώτο είναι τραγική ειρωνεία ενώ το δεύτερο κλασσική αμερικανιά. :P

tuxaio.png

δεν έτυχε...πέτυχε!

άμα κοιτάς φτέρνες μια ζωή, μπορεί να δεις και τη σωστή.

άμα βασανίζεις...

κι άμα βιαστείς, μπορεί να προλάβεις το μόνιτορ.

Δημοσ.

Καλογυρισμένη ταινία,πολύ καλές ερμηνείες φωτογραφία και σάουντρακ,μια ταινία που γενικά δε σε αφήνει να βαρεθείς ούτε λεπτό.

Όμως ρε παιδιά,για το σενάριο έχω να πω ότι είναι ίσως πιο τραβηγμένο και από χολυγουντιανή παραγωγή.

Απ'όλες τις φυλακές της χώρας,ο γιος-βιαστής μετατίθεται στη φυλακή που κρατείται η μάνα του,-στη γυναικεία πτέρυγα μάλιστα- και αναλαμβάνει το βασανισμό της μάνας του.

Με το τέλος του πολέμου,μάνα και γιος όχι μόνο ζουν στην ίδια χώρα,αλλά και στην ίδια πόλη και επιλέγουν να δροσιστούν και στην ίδια πισίνα,την ίδια ώρα!!!

Στην πισίνα λοιπόν η μάνα επιλέγει να ξεκουραστεί στο "σωστό"σημείο της πισίνας,έτσι ώστε να κεντράρει τις φτέρνες και κατα συνέπεια το τατουάζ αναγνώρισης του γιου της-αν δεν είναι αυτός ο ορισμός του perfect timing τότε ποιος είναι; :-D .

Όχι γιατί θυμάμαι σε κάποιο άλλο thread να γκρινιάζουμε γιατί ας πούμε η οικογένεια του Ρασελ Κροου στο "The next three days"

πέρασε τον έλεγχο διαβατηρίων 1 λεπτό πριν εμφανιστεί στο μόνιτορ η φωτογραφία τους ως καταζητούμενοι :D

Kατα την άποψη μου λοπόν η ταινία είναι πολύ καλή,σε κρατάει αλλά όταν ξετυλιχτεί το κουβάρι,το πρώτο πράγμα που σου'ρχεται στο μυαλό είναι.."όχι ρε π@ύστη μου,δε γίνονται αυτά" και νομίζω πως έτσι είναι,δεν γίνονται.

Οκ, δυσκολο το να συμβουν ολες αυτες οι συγκυριες, αλλα πιο πολυ απ' οτι αυτες που συντελεσαν στο να δημιουργηθει ο κοσμος, η ζωη στη γη, οι ανθρωποι, ο πολιτισμος, οι χωρες, η τεχνολογια, η οικογενεια σου και εσυ ωστε να το γραψεις αυτο μεσω του ιντερνετ, δεν ειναι :P

Για να γινω κατανοητος, πραγματα φαινομενικα απιθανα οχι μονο συμβαινουν και στην πραγματικη ζωη εκτος απο τις ταινιες, αλλα η ζωη νικαει κατα κρατος τις μυθοπλασιες.

Δημοσ.

εμένα δε μου φάνηκαν τόσο τραβηγμένα

ο γιος έχει γίνει ο μάστερ βασανιστής οπότε τον φωνάζουν για τις ιδιαίτερα δύσκολες υποθέσεις - αν και τα μέσα βασανισμού που χρησιμοποιεί εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολύ πρωτότυπα(!) και συνηθίζεται οι μετανάστες να πηγαίνουν όπου υπάρχει ήδη κοινότητα συμπατριωτών τους

άμα κοιτάς φτέρνες μια ζωή, μπορεί να δεις και τη σωστή.
γουέλ σεντ! πολύ ταιριαστή η αρχαία κινέζικη παροιμία!!

Δημοσ.

ποιά παροιμία, Ceridwen;

αυτή που δημιούργησες. όκ, δεν είναι αρχαία αλλά έχει στοιχεία παροιμίας. φουλ οφ γουίζντομ, βγαλμένη απ τη ζωή. κάπως έτσι πρέπει να ξεκινούν.

Δημοσ.

Οκ, δυσκολο το να συμβουν ολες αυτες οι συγκυριες, αλλα πιο πολυ απ' οτι αυτες που συντελεσαν στο να δημιουργηθει ο κοσμος, η ζωη στη γη, οι ανθρωποι, ο πολιτισμος, οι χωρες, η τεχνολογια, η οικογενεια σου και εσυ ωστε να το γραψεις αυτο μεσω του ιντερνετ, δεν ειναι :P

Σύμφωνοι,όμως μ' αυτή τη λογική νομίζω δε θα πρέπει να μας ξενίζει τπτ που συμβαίνει σε μια ταινία.Όλα είναι πιθανά,ακόμα και οι κλασσικές-τραγικές αμερικανιές.

Δημοσ.

Ε εντάξει όλα είναι πιθανά αλλά υπάρχει και ένα όριο στο πόσες σφαίρες που θα κατευθυνθούν προς τον James Bond θα φύγουν και δεν θα ακουμπήσουν. Ε δεν γίνεται να σε πυροβολούν εξ'επαφής, και η σφαίρα να βρίσκει τοίχο όπως και να το κάνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...