vampirion Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Οι διαφορές του HDMI με το DVI είναι πρακτικά ασήμαντες, για σένα τουλάχιστον. Μια χαρά είναι το Response Time στα 8ms, δε θα δεις διαφορές. στα χαρτια υποτιθεται πως οι 2 συνδεσεις δεν εχουνε διαφορα...κ ομως εγω ειδα διαφορα οταν εβαλα hdmi Μετα απο dvi...
vampirion Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σε ποια οθόνη και πού ακριβώς; HDMI απο Gigabyte radeon 5670hd σε οθονη samsung 2370hd αυτη που εχω τωρα...δεν ειναι πολυ καλη αλλα ειναι καλυτερη απο οτι ηταν με dvi
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ...δεν ειναι πολυ καλη αλλα ειναι καλυτερη απο οτι ηταν με dvi Τι εννοείς καλύτερη? Θεωρώ αυτονόητο ότι είχες τα ίδια picture settings και στα 2 mode....
vampirion Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Τι εννοείς καλύτερη? Θεωρώ αυτονόητο ότι είχες τα ίδια picture settings και στα 2 mode.... με πιο καθαρες γραμμες κ λιγο καλυτερα χρωματα..η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, αλλα ειναι εμφανης ομως οσον αφορα τα settings η διαφορα φανηκε με του που αλλαξα συνδεση χωρις να πειραξω κ τπτ, Καποια settings επισης δεν ηταν καν προσβασιμα οταν η οθονη ηταν σε dvi mode ..οπως το white balance Κ καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα..τεσπα αυτο που θελω να καταληξω ειναι πως στη περιπτωση μου τουλαχιστον ειχαν διαφορα οι 2 συνδεσεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 πιο πολύ το κόβω ως πρόβλημα πχ του DVI στην συγκεκριμένη οθόνη παρά ότι υπάρχουν διαφορές... και που να δεις διαφορές ανάμεσα σε IPS και TN Panel...
vampirion Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 πιο πολύ το κόβω ως πρόβλημα πχ του DVI στην συγκεκριμένη οθόνη παρά ότι υπάρχουν διαφορές... και που να δεις διαφορές ανάμεσα σε IPS και TN Panel... λενε για το ΙΡS οτι εχει καλη γωνια θεασης σε αντιθεση με τις TN...στη ποιοτητα εικονας παιζει διαφορα?
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Κι εγώ σε αυτό που λέει ο ThReSh κλίνω, στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα. Φυσικά και παίζει ρόλο στη χρωματική απόδοση αν είναι IPS ή ΤΝ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 λενε για το ΙΡS οτι εχει καλη γωνια θεασης σε αντιθεση με τις TN...στη ποιοτητα εικονας παιζει διαφορα? προφανώς, κυρίως για την ποιότητα εικόνας τα αγοράζουμε...
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Kαι αν δεν απατομαι αναλογος και της ποιοτητας του πανελ καλυπτουν και μεγαλυτερο χρωματικο φασμα
vampirion Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Έτσι. ειμαι ετοιμος να ψηθω για την dell..θα ναι οντως καλυτερη ομως? απο την sm p2370hd δλδ παντα γτ ειμαι σε φαση να παρω κατι οντως καλυτερο κ οχι παλι κατι μετριο χωρις γαλα
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Απλά αφιέρωσε λίγο έως αρκετό χρόνο και διάβασε όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα, εδώ και 1 χρόνο.
vampirion Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Απλά αφιέρωσε λίγο έως αρκετό χρόνο και διάβασε όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα, εδώ και 1 χρόνο. ψηθηκα ρε μαγκες για την dell..μαλλον θα τη παρω ελπιζω να μην μου τυχει bleeding μονο :\ απο οτι καταλαβα ειναι το μονο μειον της οθονης...
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Το tinting είναι το μεγαλύτερο μείον, αλλά είναι χαρακτηριστικό των IPS γενικότερα, και συνήθως μόνο υπό γωνία. Αν σου κάτσει κάποιο κακό κομμάτι μπορείς πολύ απλά να ζητήσεις αντικατάσταση. Backlight bleeding συνήθως έχουν ελάχιστο και δε γίνεται αντιληπτό παρά μόνο σε πολύ σκούρο φόντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.