Προς το περιεχόμενο

LG W2486L-PF 24'' αγορα

vampirion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι διαφορές του HDMI με το DVI είναι πρακτικά ασήμαντες, για σένα τουλάχιστον.

Μια χαρά είναι το Response Time στα 8ms, δε θα δεις διαφορές.

στα χαρτια υποτιθεται πως οι 2 συνδεσεις δεν εχουνε διαφορα...κ ομως εγω ειδα διαφορα οταν εβαλα hdmi Μετα απο dvi...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ποια οθόνη και πού ακριβώς;

HDMI απο Gigabyte radeon 5670hd σε οθονη samsung 2370hd αυτη που εχω τωρα...δεν ειναι πολυ καλη αλλα ειναι καλυτερη απο οτι ηταν με dvi

Δημοσ.

...δεν ειναι πολυ καλη αλλα ειναι καλυτερη απο οτι ηταν με dvi

Τι εννοείς καλύτερη? Θεωρώ αυτονόητο ότι είχες τα ίδια picture settings και στα 2 mode....

Δημοσ.

Τι εννοείς καλύτερη? Θεωρώ αυτονόητο ότι είχες τα ίδια picture settings και στα 2 mode....

με πιο καθαρες γραμμες κ λιγο καλυτερα χρωματα..η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, αλλα ειναι εμφανης ομως

οσον αφορα τα settings η διαφορα φανηκε με του που αλλαξα συνδεση χωρις να πειραξω κ τπτ, Καποια settings επισης δεν ηταν καν προσβασιμα οταν η οθονη ηταν σε dvi mode ..οπως το white balance Κ καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα..τεσπα αυτο που θελω να καταληξω ειναι πως στη περιπτωση μου τουλαχιστον ειχαν διαφορα οι 2 συνδεσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο πολύ το κόβω ως πρόβλημα πχ του DVI στην συγκεκριμένη οθόνη παρά ότι υπάρχουν διαφορές...

και που να δεις διαφορές ανάμεσα σε IPS και TN Panel...

Δημοσ.

πιο πολύ το κόβω ως πρόβλημα πχ του DVI στην συγκεκριμένη οθόνη παρά ότι υπάρχουν διαφορές...

και που να δεις διαφορές ανάμεσα σε IPS και TN Panel...

λενε για το ΙΡS οτι εχει καλη γωνια θεασης σε αντιθεση με τις TN...στη ποιοτητα εικονας παιζει διαφορα?

Δημοσ.

Κι εγώ σε αυτό που λέει ο ThReSh κλίνω, στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα.

Φυσικά και παίζει ρόλο στη χρωματική απόδοση αν είναι IPS ή ΤΝ.

• Super Moderators
Δημοσ.

λενε για το ΙΡS οτι εχει καλη γωνια θεασης σε αντιθεση με τις TN...στη ποιοτητα εικονας παιζει διαφορα?

προφανώς, κυρίως για την ποιότητα εικόνας τα αγοράζουμε...

Δημοσ.

Έτσι.

ειμαι ετοιμος να ψηθω για την dell..θα ναι οντως καλυτερη ομως? απο την sm p2370hd δλδ παντα

γτ ειμαι σε φαση να παρω κατι οντως καλυτερο κ οχι παλι κατι μετριο χωρις γαλα :P

Δημοσ.

Απλά αφιέρωσε λίγο έως αρκετό χρόνο και διάβασε όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα, εδώ και 1 χρόνο.

ψηθηκα ρε μαγκες για την dell..μαλλον θα τη παρω ελπιζω να μην μου τυχει bleeding μονο :\

απο οτι καταλαβα ειναι το μονο μειον της οθονης...

Δημοσ.

Το tinting είναι το μεγαλύτερο μείον, αλλά είναι χαρακτηριστικό των IPS γενικότερα, και συνήθως μόνο υπό γωνία.

Αν σου κάτσει κάποιο κακό κομμάτι μπορείς πολύ απλά να ζητήσεις αντικατάσταση.

Backlight bleeding συνήθως έχουν ελάχιστο και δε γίνεται αντιληπτό παρά μόνο σε πολύ σκούρο φόντο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...