ponstan111 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 http://6gym-serron.ser.sch.gr/EFIMER_1/2/diaskedasi.htm μιας και ειμαι στην δουλεια και δεν εχω τι να κανω αυτη την στιγμη googlara και επεσα σε..αυτο. ριξτε μια ματια απο την μεση της σελίδας και μετα.εχει πλακα
antonl Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ε, αφού γράφτηκαν πριν καμιά (edit: τουλάχιστον) 10αριά χρόνια...
skanjos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 και πάλι το παιδάκι δεν θα ένοιωθε μία για να λέει οτι το ps1 είναι 3ο ,εφόσον έχει βγεί και το tekken 3(τέλος της γενιάς).
ponstan111 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 και πάλι το παιδάκι δεν θα ένοιωθε μία για να λέει οτι το ps1 είναι 3ο ,εφόσον έχει βγεί και το tekken 3(τέλος της γενιάς). αυτο ακριβως..
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εμένα μ' άρεσε το παρακάτω: Τοπίο μικρό βιβλίο. και παρακάτω εξηγεί: Το μικρότερο τυπωμένο βιβλίο που υπάρχει στην αγορά[...] Λέω κι εγώ, τι τοπίο είναι αυτό το βιβλίο!!!
RedPanda Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 και πάλι το παιδάκι δεν θα ένοιωθε μία για να λέει οτι το ps1 είναι 3ο ,εφόσον έχει βγεί και το tekken 3(τέλος της γενιάς). προφανώς είναι fanboy του xbox που ταξίδεψε πίσω στο χρόνο για να σκορπίσει τις ανακρίβειες του
ultralisk Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 προφανώς είναι fanboy του xbox που ταξίδεψε πίσω στο χρόνο για να σκορπίσει τις ανακρίβειες του so much hate γράφω ελληνικά
Dr_73 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τελικά βγήκε το τσιπάκι για το Sega Saturn που μετατρέπει τα παιχνίδια του σε 64bit ; Με ενδιαφέρει το ζήτημα ...
skanjos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τελικά βγήκε το τσιπάκι για το Sega Saturn που μετατρέπει τα παιχνίδια του σε 64bit ; Με ενδιαφέρει το ζήτημα ... χαχαχα φυσικά και όχι δεν θα έβγαινε τσιπάκι αλλα extension όπως ήταν το 32χ για το mega drive,αλλα το διακόψανε γιατί βγάλανε πολύ νωρίς το dreamcast.τότε ήμουν τρελός Sega fan και το Ps1 το διάλεξα αντί για το saturn μόνο για 1 παιχνίδι final fantasy vii... φυσικά για μένα το Psx είναι η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών γιατί είχε μακράν τα καλύτερα Jrpgs απο κάθε γενιά(ναι περνάει και το snes),τι ωραία που είμασταν στα pixel και 2d παιχνίδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.