Προς το περιεχόμενο

Dell UltraSharp U2711 Ναι η οχι;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί μπορεί να μην θέλει να ξοδεύει τόσο ρεύμα, μπορεί να του την σπάνε τα bezel των οθονών και γιατί η 27αρα έχει καλύτερη ποιότητα χρωμάτων από το 23αρι :P

Δημοσ.

γιατί μπορεί να μην θέλει να ξοδεύει τόσο ρεύμα, μπορεί να του την σπάνε τα bezel των οθονών και γιατί η 27αρα έχει καλύτερη ποιότητα χρωμάτων από το 23αρι :P

σωστος...

εγω παντως την εχω βρει με την 24αρα.super λεμε.....βεβαια δεν με χαλαγε καθολου η 27 αλλα νομιζω θα επεφτε καπως μεγαλη για το γραφειο μου.

Δημοσ.

Όντως, το πλαίσιο γύρω-γύρω είναι μεγάλο μείον, και δεν παίζει να ψηθεί κανείς να τα αφαιρέσει χάνοντας την εγγύηση.

Το 'χα σκεφτεί κι εγώ, ειδικά απ' τη στιγμή που είχα ήδη μία, θα μου 'βγαινε και πιο φθηνά να πήγαινα σε 3*U2311H, αλλά προτίμησα τη μονή λύση.

Πάντως το 27άρι καταναλώνει μπόλικο ρεύμα, σύμφωνα με τα reviews πάντα, νομίζω μία η άλλη πρέπει να βγαίνει με το τριπλό setup με U2311H.

Αλλά ναι, το 27άρι είναι true 8bit και στην ουσία 8bit + FRC και έχει S-IPS.

• Super Moderators
Δημοσ.

h-ips, δεν νομίζω ότι θα ξαναβγούν s-ips, άσε που έχει και wide gamut ενώ το 23αρι όχι...

Δημοσ.

χμ διαβαζω ξενα reviews απο χρηστες που την εχουν παρει και ενα συχνο παραπονο που παρατηρω αφορα το anti-glare coating/film οθονης το οποιο ναι μεν βελτιωνει την απεικονιση των γραφικων αλλα χαλαει την απεικονιση του κειμενου,το κανει πιο δυσκολο να αναγνωσθει σε σημειο πονοκεφαλου οπως σχολιασανε μερικοι.

τι παιζει με αυτο; οντως ειναι τοσο εντονο το προβλημα οπως λενε; επειδη περαν των games/movies περναω και αρκετο χρονο σερφαρωντας δεν θελω να καταληξω να μην μπορω να διαβαζω τα κειμενα στα σαιτς λογω της οθονης.διαφορετικα αν ειναι με βλεπω τελικα με την 23αρα Dell :whistle:

Δημοσ.

αν δεν βγαζεις λεφτα απο την οθονη 700 ευρω για μονιτορ οθονης ειναι παρα πολλα.

καλυτερα να παρεις μια 50αρα πλασμα

Ναι, και σε τι απόσταση θα κάθεσαι για να σερφάρεις;

Θεωρείς ότι τους βολεύει όλους, ή ότι με τόσα παίρνεις σοβαρή 50άρα;

χμ διαβαζω ξενα reviews απο χρηστες που την εχουν παρει και ενα συχνο παραπονο που παρατηρω αφορα το anti-glare coating/film οθονης το οποιο ναι μεν βελτιωνει την απεικονιση των γραφικων αλλα χαλαει την απεικονιση του κειμενου,το κανει πιο δυσκολο να αναγνωσθει σε σημειο πονοκεφαλου οπως σχολιασανε μερικοι.

τι παιζει με αυτο; οντως ειναι τοσο εντονο το προβλημα οπως λενε; επειδη περαν των games/movies περναω και αρκετο χρονο σερφαρωντας δεν θελω να καταληξω να μην μπορω να διαβαζω τα κειμενα στα σαιτς λογω της οθονης.διαφορετικα αν ειναι με βλεπω τελικα με την 23αρα Dell :whistle:

Όπως είπα και χθες, όντως η 27άρα είναι περισσότερο grainy λόγω του AG Coating σε σχέση με την 23άρα (για την 24άρα δεν έχω άποψη), αλλά εγώ τουλάχιστον το συνήθισα.

Περισσότερο πιθανό είναι να κουράζεται κάποιος λόγω του μικρού dot pixel (.233mm) που καθιστά μικρούς τους χαρακτήρες.

Ειδικά αν έχει συνηθίσει σε μεγαλύτερες κουκίδες (π.χ. .282mm που έχουν συνήθως τα monitors με 1680*1050), θα δει πολύ μεγάλη διαφορά μέσα στα πρώτα λεπτά τουλάχιστον και αν η όρασή του δεν είναι τουλάχιστον αρκετά καλή, ίσως να κουράζεται γενικώς μετά από κάποια ώρα.

Δημοσ.

τεσπα θα την παρω,αν δεν την δοκιμασω σε κανονικες συνθηκες χρησης για καποιο διαστημα δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα για την αξια.

το πολυ πολυ αν δεν μου αρεσει την πουλαω. :mrgreen:

Δημοσ.

τεσπα θα την παρω,αν δεν την δοκιμασω σε κανονικες συνθηκες χρησης για καποιο διαστημα δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα για την αξια.

το πολυ πολυ αν δεν μου αρεσει την πουλαω. :mrgreen:

καλή επιλογή κάνεις,αλλά δεν συμφέρει να αλλάζεις τέτοια μόνιτορ σαν τα πουκάμισα γιατί θα εχεις μεγάλη χασούρα στήν μεταπώληση.
Δημοσ.

Thanks man :-)

Αν εξαιρέσουμε την περισσότερο grainy εικόνα σε σχέση με την U2311H λόγω AG Coating, το monitor μετράει.

Καλορίζική φιλαράκι!

Την πείρες τη δύσκολη απόφαση τελικά!

Βλέπω έχουμε πάνω κάτω την ίδια άποψη

pixelcount counts :mrgreen:

Δημοσ.

την παραγγειλα την οθονη απο msystems την περασμενη εβδομαδα,αλλα εκει που θα την ειχα την επομενη μερα οπως μου ειπαν στο εμαιλ,τελικα απο οτι φαινεται θα την εχω σε κανα μηνα. το γνωστο προβλημα με τα stocks. και φυσικα καμια ενημερωση για το προβλημα απο το καταστημα.κλασικ. :mrgreen:

δεν εχω προβλημα να περιμενω,ειμαι ηδη 2 μηνες με την παλια crt,με ανησυχει ομως σε τι κατασταση θα την παραλαβω τελικα την οθονη. :-(

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε πως κάθε εμπόδιο για καλό που λένε..

Εγώ ας πούμε την παρήγγειλα 14/3 και η εγγύηση ισχύει από 30/1 (το τσέκαρα στο site της Dell), προφανώς επειδή τότε έγινε η παραγγελία από Msystems και επειδή καθόταν τόσο καιρό στο κατάστημα χωρίς να την πάρει κάποιος.

Οπότε εσύ μπορεί να μη χάσεις τόσες μέρες, αλλά πολύ λιγότερες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...