Προς το περιεχόμενο

Dell UltraSharp U2711 Ναι η οχι;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mαζευω χρηματα για να αγορασω μια νεα οθονη την οποια και χρειαζομαι asap αφου η παλια tft απεβιωσε και εχω μεινει εδω και ενα μηνα με την αρχαια eizo 19 crt.

Αρχικα σκεφτομουν να παρω μια 3D oθονη δευτερης γενιας για να αρχισω να μπαινω σιγα σιγα στον χορο των 3D games.μετα σκεφτηκα οτι ειναι ακομα νωρις για το 3D οποτε αποφασισα να παρω μια 2D μονιτορ η οποια ομως να αξιζει πληρως τα λεφτα της.

Διαβασα ολα τα ποστς εδω περα και απο οτι καταλαβα αυτη την στιγμη οι Dell οθονες αποτελουν και την καλυτερη αγορα για τα χρηματα τους.

Ομως εχω κολλησει.Στην αρχη ελεγα να παρω την 23αρα,μετα σκεφτηκα να παρω την 24αρα αλλα τωρα το ξανασκεφτηκα και επειδη καινουργια οθονη θα ξαναπαρω,και εφοσων χρειαστει, μετα απο 5+ χρονια ειπα να παρω την 27αρα.Αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν αξιζει τα εξτρα 200ε απο την 23 και τα εξτρα 400 απο την 23.

εσεις τι προτεινετε; οτι αναμεσα στις 3 οθονες η 24αρα ειναι η καλυτερη αγορα για τα λεφτα της; η εχετε να προτεινετε καποια αλλη καλυτερη οθονη στην κατηγορια των 27 και στα ιδια λεφτα περιπου στα 650ε;

ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδή είχα την U2311H και τώρα έχω την U2711, μπορώ να σου πω ότι και οι δύο τ' αξίζουν τα λ7 τους, απλά η U2311H δεν έχει αντίπαλο στα 210€ και αποτελεί μακράν την πλέον συμφέρουσα πρόταση.

Για μένα αν μπορείς ν' ανέβεις στα 650€ περίπου (680€ τουλάχιστον κοστίζει η U2711 και 780€ με 5 έτη εγγύηση από Msystems), πήγαινε για την U2711 ή όποια άλλη βρεις με ανάλυση 2560*1440, αλλά μετά ανεβαίνεις πολύ (η NEC PA271W πάει στα 1263€ τουλάχιστον).

Η διαφορά σε ανάλυση σε σχέση με την 23άρα και την 24άρα είναι πολύ μεγάλη. Γι' αυτό και θεωρώ πως συμφέρει είτε η 23άρα για να μείνεις χαμηλά σε επίπεδο budget, είτε η 27άρα για να πας σε μεγαλύτερη ανάλυση και να δεις τα πράγματα αλλιώς, απ' τη στιγμή βέβαια που είναι εντός budget.

Δημοσ.

εγω πηρα την 24 κ ειμαι ικανοποιημενος.450 ευρο.για την 27 θα χρειαστεις κ μια καλουτσικη καρτα......

Δημοσ.

ως κάτοχος της u2410 και μετά απο μετάβαση σε αυτήν από 19", την προτείνω ανεπιφύλακτα. το 16χ10 είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Δημοσ.

για εμάς που ήμασταν 19 χρόνια με τετράγωνες οθόνες, κάνει μεγάλη διαφορά το 16χ9 με το 16χ10. με το 16χ9 μου φαίνονται όλα πατημένα..... η δύναμη της συνήθειας.

Δημοσ.

Η συνήθεια έχει όντως δύναμη, αλλά δεν είναι κάτι «χειροπιαστό», όπως η διαφορά στην ανάλυση.

Και 240 pixels στον κάθετο άξονα όπως και να το κάνουμε μετράνε.

Βέβαια υπάρχει το 30άρι με 2560*1600 και 16:10, αλλά ξεπερνά το 1Κ€.

Ωραίο το 16:10, αλλά το 16:9 είναι το aspect ratio που έχεουν υιοθετήσει όλες οι βιομηχανίες του θεάματος

Εδώ έχουν βγει 21:9 panels, φαντάσου πού θα φτάσει.

Δημοσ.

Επειδή είχα την U2311H και τώρα έχω την U2711, μπορώ να σου πω ότι και οι δύο τ' αξίζουν τα λ7 τους, απλά η U2311H δεν έχει αντίπαλο στα 210€ και αποτελεί μακράν την πλέον συμφέρουσα πρόταση.

Για μένα αν μπορείς ν' ανέβεις στα 650€ περίπου (680€ τουλάχιστον κοστίζει η U2711 και 780€ με 5 έτη εγγύηση από Msystems), πήγαινε για την U2711 ή όποια άλλη βρεις με ανάλυση 2560*1440, αλλά μετά ανεβαίνεις πολύ (η NEC PA271W πάει στα 1263€ τουλάχιστον).

Η διαφορά σε ανάλυση σε σχέση με την 23άρα και την 24άρα είναι πολύ μεγάλη. Γι' αυτό και θεωρώ πως συμφέρει είτε η 23άρα για να μείνεις χαμηλά σε επίπεδο budget, είτε η 27άρα για να πας σε μεγαλύτερη ανάλυση και να δεις τα πράγματα αλλιώς, απ' τη στιγμή βέβαια που είναι εντός budget.

Την πήρες τελικά την 27άρα βλέπω. Καλορίζικη. Άντε και στα δικά μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...