Προς το περιεχόμενο

True Blood Season 4

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το δα....κατι τρομερο δεν εγινε αλλα νταξει καλο ηταν

στο αλλο θα ειναι και η μεταμορφωση του τζεισον λογικα....

αυτος ο μπιλ και γαμω τα timing εχει.....ολο να τους το χαλαει,ταμα το χει κανει πια?

Δημοσ.

αυτος ο μπιλ και γαμω τα timing εχει.....ολο να τους το χαλαει,ταμα το χει κανει πια?

thanks που μας ενημέρωσες όσους δεν το είδαμε ακόμα ότι δεν έγινε τίποτα σημαντικό.

mercy.

Δημοσ.

thanks που μας ενημέρωσες όσους δεν το είδαμε ακόμα ότι δεν έγινε τίποτα σημαντικό.

mercy.

ε δεν ειπα οτι δεν ηταν καλο,απλα δεν ειχε τοση εξελιξη οσο τα προηγουμενα.....

Δημοσ.

μπορω να πω οτι ηταν ενα απο τα καλυτερα επεισοδια των τελευταιων δυο σεζον, ειδικα σε επιπεδο εξελιξεων. Καταιγιστικο επεισοδιο, πολλα breakthroughs, information overflow, γενικα κυλησε πολυ ομορφα. Επισφραγιζει το αρκετα καλο ξεκινημα της σεζον και σημαινει την εναρξη του δευτερου μισου της χρονιας, οπου ελπιζω να απογειωθει και να μας δωσει επιτελους το κατι παραπανω.

Δημοσ.

Ο Ερικ ηπιε την νονά και μπορούσε να λούζει την κορμάρα του το καταμεσήμερο(ντάλα ήλιο) στο ποτάμι.

Και οι δυο άντεξαν δλδ στον ήλιο.

Απλά ο ψηλός την άκουσε λιγο παραπάνω :-D

ωπ ναι σωστα, δε το χα σκεφτει ετσι !!! ευχαριστω για την επισημανση ;)

λολ τουλαχιστον απ οτι καταλαβα δεν ειναι filler επεισοδειο κ τοσο , προχωρει καπως η ιστορια :P

Δημοσ.

ωπ ναι σωστα, δε το χα σκεφτει ετσι !!! ευχαριστω για την επισημανση ;)

λολ τουλαχιστον απ οτι καταλαβα δεν ειναι filler επεισοδειο κ τοσο , προχωρει καπως η ιστορια :P

ναι δεν ειναι οτι δε μαρεσε ισα ισα και προχωραει και η ιστορια απλα τα αλλα ειχαν, για μενα τουλαχιστον, πιο πολυ κινηση αυτο ηταν πιο εγκεφαλικο, δε προκειτε να το εξηγησω σωστα δε θα τα καταφερω.....προσποιηθητε οτι καταλαβατε να χαρω και εγω να παμε και παρακατω.....

παντος γενικα αυτος ο κυκλος συνεχιζει να ειναι ο αγαπημενος μου αν και ακομα δεν εχουν εξηγησει

τι εγινε με τον ρασελ?

Δημοσ.

13o λεπτό στο 5ο επεισόδιο, μόνο εγώ ακούω plants vs zombies? Κωλοβαράει ο φρουρός! :shock:

Χαχαχα μπράβο παρατηρητικότητα!!

Μου φαίνεται ότι θα την κόψω την σειρά... Δεν μπορώ άλλες τέτοιες σκηνές με την Jessica θα τρελαθώ. :-D

Εντωμεταξύ απο τραγούδια τα ΔΙΑΛΥΟΥΝ φέτος. Η μία κομματάρα μετά την άλλη

Δημοσ.

Δεν μπορώ άλλες τέτοιες σκηνές με την Jessica θα τρελαθώ. :-D

έλα ρε πάνω που το χα παρατήσει μου βάζεις φιτιλιές.

:P

Δημοσ.

έλα ρε πάνω που το χα παρατήσει μου βάζεις φιτιλιές.

:P

Εσένα είχα στο μυαλό όταν το γραψα :P

Δημοσ.

πραγματι κ γω....

ειναι καλουλα μωρε. Απλα δε γουσταρει να την πειραζουν.... Εγω την παω παντως, εχει ωραιο στυλακι αν κ λιγο "καυστικη" στις αντιδρασεις της... παντως απο μενα +1 :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...