Kasrith Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 έχει περιθώριο ακόμα να γίνει αχταρμάς Βασικά ναι, το σκέφτηκα και όλας όταν είδα τον λύκο με το 'πρωην' τζανκι... Τι θέλουν τώρα και ανακατεύουν τους πάντες Οποτε, ας δωσουμε μια ευκαιρια, ας ειμαστε λιγο πιο επιεικεις και ας ξεχασουμε εν μερει την 3η σεζον. Αν η 3η ειχε κανει το μεγαλο μπαμ, μπορει τωρα να βλεπαμε τη σειρα με μεγαλυτερη επιεικια. Τι να κανουμε, μπορει το μπαμ να γινει φετος που.. δεν του φαινεται, συμφωνα με καποιους. Περσι του φαινοτανε, και τα καναν λιγο σαλατα. Μπορει φετος να τα δειξουν οπως πρεπει. Μα κανεις δεν περίμενε κάτι... Καποιο μπαμ ξερωγω όπως το Dexter. Απλά ήταν ΑΧΤΑΡΜΑΣ
kk1991 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μα κανεις δεν περίμενε κάτι... Καποιο μπαμ ξερωγω όπως το Dexter. Απλά ήταν ΑΧΤΑΡΜΑΣ ε καλα και στο dexter στη τελευταια σεζον σαλατα τα ειχαν κανει.... η μαγισσα ειναι η θεια του χαρι ποττερ.... θελει καποιος να μου πει πως καναν τον τζεισον πανθηρα? υποτιθετε επρεπε να τον φανε? και αφου τον φαγαν για τι τον εχουν ακομα δεμενο? εγινε πανθηρας και θελουν να το κανει με ολες τις γυναικες του χωριου?γιατι εαν εγινε πανθηρας τι καθετε δεμενος? γιατι δε μεταμορφωνεται να τους φαει ολους? βασικα αυτον τον αδελφο τον αχωνευτο....
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ε καλα και στο dexter στη τελευταια σεζον σαλατα τα ειχαν κανει.... η μαγισσα ειναι η θεια του χαρι ποττερ.... και ελεγα που τη θυμαμαι!γαματη ηθοποιος..οντοπικ εριξα μια ματια στο σημερινο επεισοδιο και ειδικα το τελος εχει πολυ ψωμι! πιστευω οτι μεχρι τωρα η σεζον τα παει πολυ καλα...ελπιζω να μην χαλασουν αργοτερα.
kk1991 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ενταξει αυτος ειναι και επισημως ο αγαπημενος μου κυκλος!!!!!!!!!! βασικα οσο περναν τα επισοδεια μου θυμιζει buffy ολο και περισσοτερο, αφου λεω τωρα θα βγει ο giles.....
salliara Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ααααααααα οχι δα. οχι και buffy. αυτη εχει αλλη θεση στην καρδια μας δεν μαρεσε το επ. χλιαροτητα. και δεν εγινε κ τπτ. εκει που πηγε να πεσει το κοκο στο υπογειο, τσουπ, σκαει ο αλλος ο χαλαστρας στην πορτα. φτου ρε. που ειν η τσοντα σας?
kk1991 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ααααααααα οχι δα. οχι και buffy. αυτη εχει αλλη θεση στην καρδια μας δεν μαρεσε το επ. χλιαροτητα. και δεν εγινε κ τπτ. εκει που πηγε να πεσει το κοκο στο υπογειο, τσουπ, σκαει ο αλλος ο χαλαστρας στην πορτα. φτου ρε. που ειν η τσοντα σας? ε υπομονη καποια στιγμη κατι θα γινει και μ'αφτους....εγω εχω ελπιδα... καλος και ο μπιλ δε λεω αλλα σε καποιους τομεις νομιζω θα προτιμουσα τον ερικ....
salliara Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 θα αρχισουμε πάλι την περσινη διαφωνια? Eric vs Bill?
anthony_88 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 το θεμα ειναι να γινει πουμα ο τζεισον και οχι να τη γλυτωσει επειδη η πιτσιρικα δεν ηθελε να πηδηχτει
salliara Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 το θεμα ειναι να γινει πουμα ο τζεισον και οχι να τη γλυτωσει επειδη η πιτσιρικα δεν ηθελε να πηδηχτει μα θα γίνει! αφου υποτίθεται πως τον δάγκωσαν και ξεκίνησε η μετάλλαξη αντε να γίνει κι αυτός κατι. ηταν ο μόνος νορμάλ που είχε μείνει
anthony_88 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 απλα φοβαμαι μηπως το οτι ηπιε αιμα βρικολακα, επαναφερει τον οργανισμο... Δεν ξερω, υποθεσεις κανω και ψαχνω πιθανους τροπους που θα τη σκαπουλαρει, ή μαλλον που θα τον σκαπουλαρουν
kk1991 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 θα αρχισουμε πάλι την περσινη διαφωνια? Eric vs Bill? μπα...για μενα απο ολες τις σειρες ενας ειναι ΤΟ βαμπιρ περαν αυτου οι αλλοι απλα υπαρχουν.... απλα φοβαμαι μηπως το οτι ηπιε αιμα βρικολακα, επαναφερει τον οργανισμο... Δεν ξερω, υποθεσεις κανω και ψαχνω πιθανους τροπους που θα τη σκαπουλαρει, ή μαλλον που θα τον σκαπουλαρουν θυμαστε που ο Τζεϊσον ηταν εθισμενος στο V? και τωρα ηπιε βαμπιροαιμα? και επιπλεον ειναι και πανθηρας(τουλαχιστον ετοιμαζετε να γινει στη πανσεληνο) οι οποιοι επισης πινουν αιμαι και μαλιστα προτιμουν αυτο των βαμπιρ? αν τα βαλουν και οι σεναριογραφοι στη σειρα θα εχουμε τρομερη εξελιξη.....
salliara Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 μπα...για μενα απο ολες τις σειρες ενας ειναι ΤΟ βαμπιρ μπράβο ρε kk γιαυτο σε παω! ΣΠΑΙΚ! thumbs up! YEY!! Επίσης ο Τζεισον έχει ξεβλαχιάσει λίγο ή μου φαίνεται?
anthony_88 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ο Τζεισον εχει ωριμασει υποτιθεται οσο ειναι αστυνομικος. Κατι που επιτελους αφηνει το οποιο υποκριτικο του ταλεντο να φανει. spike πολυ κομπλε βαμπιρ, αλλα αλλες εποχες και για τα βαμπιρ και για εμας! ειναι σαν να συγκρινεις τον Πελε με τα τωρινα μηχανακια. Παντως, παντα ο Πελε θα ειναι αυτος που δειχνει το δρομο...
kk1991 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 μμμ, ηθελα να βγαλω τον γατο μου spike(ειναι ξανθουλης,ομορφος,στριμμενος και δαγκωνει τους παντες) αλλα δε μαφησαν γιατι ακουσον ακουσον δεν τον ηξεραν....τι να πεις? o Jaison να ξυρισει το μουσακι γιατι με εκνευριζει τι γινεται με αυτη τη κουκλα και με το μωρο πια?
salliara Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ω ναι! το μωρό πωπω psychoooooo Εκει με τον μαρκαδορο στον τοιχο WTF.Την εχει λυπηθει η ψυχή μου την κοκκινομάλα. επίσης η μανα του Χοιτ αντιγράφει το στυλ της κοκκινομάλλας.(εκει που τα εχωνε στον Σαμ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.