guido Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 είδα το πρωτο μόνο, μπορώ να πω υπερβολικά βαρετό . κατα τα άλλα οτι ναναι γενικότερα , αλλα δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που παίρνουν την σειρά στα "σοβαρά" . ειδικά στην τελευταία σκηνή πάντως με έπιασε γέλιο. κάπου έχει αρχίσει να χάνει το όλο feeling και να καταντάει γραφικό.
xavier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 βασικα και εγω ημουν ψιλοαπογοητευμενος με το 1ο, αλλα μετα ειδα το 2ο και ηρθα στα ισια μου...
Kasrith Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 κακως το δα..... τωρα ποιος περιμενει 2 βδομαδες? ωραιο ηταν αν και νομιζω λιγο αργο Γιατί 2 βδομάδες? Την Κυριακή που θα παίξει κανονικά το 2ο, δεν θα παίξει στο σιτε τους το 3ο?
FarCry Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γιατί 2 βδομάδες? Την Κυριακή που θα παίξει κανονικά το 2ο, δεν θα παίξει στο σιτε τους το 3ο? οχι αυτο εγινε μονο για την πρεμιερα απο οτι καταλαβα
Kasrith Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 οχι αυτο εγινε μονο για την πρεμιερα απο οτι καταλαβα Οh shit
kk1991 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γιατί 2 βδομάδες? Την Κυριακή που θα παίξει κανονικά το 2ο, δεν θα παίξει στο σιτε τους το 3ο? αυτο νομιζα και εγω για αυτο και το ειδα... αλλα μετα διαβασα στο internet κατι που εμοιαζε με αυτο: οχι αυτο εγινε μονο για την πρεμιερα απο οτι καταλαβα και τελικα σκεφτηκα αυτο: Οh shit
kk1991 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ωραιο επισοδειο!!!! o Eric ειδικα ετσι καλος και με αμνησια ειναι φοβερος και του πανε και τα μαλλια ετσι οπως τα εχει τωρα
salliara Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ωραιο επισοδειο!!!! o Eric ειδικα ετσι καλος και με αμνησια ειναι φοβερος και του πανε και τα μαλλια ετσι οπως τα εχει τωρα κι εγω αγαπαω ερικ, αλλα ε...ειναι λιγο σαν το χαζο ετσι. αν και το outfit αυτο με την βερμουδιτσα κατι μου κανε κατα τ αλλα δεν συγκινουμαι ως τωρα με τη σεζον. χλιαροτητες. η μαγισσα ποσο σκατοφατσα omg
Kasrith Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 κατα τ αλλα δεν συγκινουμαι ως τωρα με τη σεζον. χλιαροτητες. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο αχταρμάς όσο η 3η...
kk1991 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 καλο ειναι μεχρι τωρα..... εχει πολυ γελιο (μπας και το γυρνανε σε κωμοδια σιγα σιγα?) μ'αρεσουν και οι νεραιδονονες...να ρωτησω ομως? οταν ο ερι ηπιε τη νεραιδονονα αυτη αρχισε να παιρνει την ασχημη μορφη της και μετα εγινε σταχτη, ενω οταν ο μπιλ ηπιε τη σουκι αυτη δεν αλλαξε μορφη, δεν αλλαζει αυτη σε ξωτικοασχημη? και μου λειπει και ο ρασελ. δε θα μας πουν τι εγινε με αυτον? τον εξαφανισαν και τελειωσε? ειχα διαβασει μια συνεντευξη του denis o'hare που ελεγε οτι εχει κλεισει και για αλλο κυκλο και οτι εχει πολυ ιστορια ακομα ο ρολος του..... κι εγω αγαπαω ερικ, αλλα ε...ειναι λιγο σαν το χαζο ετσι. αν και το outfit αυτο με την βερμουδιτσα κατι μου κανε ναι αλλα ειναι γλυκουλης....
salliara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 καλο ειναι μεχρι τωρα..... εχει πολυ γελιο (μπας και το γυρνανε σε κωμοδια σιγα σιγα?) μ'αρεσουν και οι νεραιδονονες...να ρωτησω ομως? οταν ο ερι ηπιε τη νεραιδονονα αυτη αρχισε να παιρνει την ασχημη μορφη της και μετα εγινε σταχτη, ενω οταν ο μπιλ ηπιε τη σουκι αυτη δεν αλλαξε μορφη, δεν αλλαζει αυτη σε ξωτικοασχημη? μιας και στο φυσικο της ειναι καρακουκλαρα? προφανως δεν την ηπιε μεχρι την τελευταια σταγονα
kk1991 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 μιας και στο φυσικο της ειναι καρακουκλαρα? προφανως δεν την ηπιε μεχρι την τελευταια σταγονα εεε, ειναι σκετο ασκημη..... κακως πολυ κακως....ειχε και αυτος μια ευκαιρεια....
anthony_88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Οπως εγραψα και σε ενα αλλο φορουμ Η γλυκοπικρη τριτη σεζον ηρθε στο σημειο που το hype της σειρας ειχε χτυπησει κοκκινο. Ετσι, πολλοι φαν υποσυνειδητα θεωρησαν οτι η σειρα δεν εκανε το μπαμ που περιμεναν. Και ισως αυτη η απογοητευση, σε συνδυασμο με τους 10 μηνες διακοπης και την ανοδο αλλων σειρων, να προδιαθετουν αρνητικα τους θεατες του true blood. Οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα παντως, αυτοι προσπαθουν να ξανανοιχτουν στο κοινο τους και να τους πουνε "κοιταξτε, καταλαβαινουμε οτι ξενερωσατε, αλλα ειμαστε εδω και το παλευουμε". Και οντως, shit is actually happening στην 4η σεζον, με πολυ πιο γρηγορο ρυθμο ακομα και απο κομματια της 2ης σεζον, που πηγαν πιο αργα και απο το ριπλευ. Και η 2η ηταν μια ομολογουμενως πολυ καλη σεζον. Οι ηθοποιοι δεν παιζουν οπως επαιζαν διοτι πλεον υποτιθεται ολοι παιζουν κατι αλλο απο αυτο που ηταν στις 3 πρωτες σεζον. Και δεν βλεπω να παιζουν ασχημα, ο Ερικ αλλαξε μεχρι και τη σταση του σωματος του. Οποτε, ας δωσουμε μια ευκαιρια, ας ειμαστε λιγο πιο επιεικεις και ας ξεχασουμε εν μερει την 3η σεζον. Αν η 3η ειχε κανει το μεγαλο μπαμ, μπορει τωρα να βλεπαμε τη σειρα με μεγαλυτερη επιεικια. Τι να κανουμε, μπορει το μπαμ να γινει φετος που.. δεν του φαινεται, συμφωνα με καποιους. Περσι του φαινοτανε, και τα καναν λιγο σαλατα. Μπορει φετος να τα δειξουν οπως πρεπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.