marantonis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Όσο και να έπεσε το επίπεδο από τη δεύτερη στην τρίτη σαιζόν, το True Blood είναι μεγάλο κόλλημα! Εγώ πάντως περιμένω να τελειώσει κάθε κύκλος και τον βλέπω μετά. Με εκνευρίζει η αναμονή των 7 ημερών. Υ.Γ. Γιατί τόσος κόσμος αντιπαθεί τη Sookie, δεν μπορώ να το καταλάβω... Εμενα δυστυχως το κολλημα μου εγινε ασθενεστερο με την πτωση του επιπεδου, ελπιζω να επανελθει στα παλια καλα. Η Sookie ειναι (ή ηταν) καπως κουτη και τσαχπινογαργαλιαρα, γι' αυτο εμενα ομως μ' αρεσει σαν χαρακτηρας σειρας.
kk1991 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 βλημα ειναι........ και μαλιστα ο ορισμος του βλημματος νομιζω ειναι απο τις ελαχιστες σειρες που δε χωνευω βασικους χαρακτηρες...
marantonis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 βλημα ειναι........ και μαλιστα ο ορισμος του βλημματος νομιζω ειναι απο τις ελαχιστες σειρες που δε χωνευω βασικους χαρακτηρες... Ωστοσο εχει κατι το συμπαθητικο η χαζη φατσουλα της, δε μπορω να πω το ιδιο και για τον κρυοκωλο μπιλ.
kate23 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγώ περιμένω πώς και πώς να αρχίσει επιτέλους! Έχετε δίκιο σε σχέση με την Sookie. Μια την συμπαθώ και την λυπάμαι και μια κάνει κάποια βλακεία και μου σπάει τα νεύρα. Δεν είπατε τίποτα για τον Lafayette ρε παιδιά που είναι απλά απίστευτος!
Kasrith Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εμενα δυστυχως το κολλημα μου εγινε ασθενεστερο με την πτωση του επιπεδου, ελπιζω να επανελθει στα παλια καλα. Αυτό.... Και θέλουμε μπόλικη Jessica
marantonis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εγώ περιμένω πώς και πώς να αρχίσει επιτέλους! Έχετε δίκιο σε σχέση με την Sookie. Μια την συμπαθώ και την λυπάμαι και μια κάνει κάποια βλακεία και μου σπάει τα νεύρα. Δεν είπατε τίποτα για τον Lafayette ρε παιδιά που είναι απλά απίστευτος! Ο λαφαγιετ σταθερη αξια, απο τους πιο ωραιους χαρακτηρες της σειρας. Ο Χεσους παλι, χεσε μεσα. Η ταρα, απο την αλλη, θυμαμαι πως ξεκινησε πολυ καλα αλλα κατεληξε να ειναι ο χειροτερος της σειρας, αχ αυτη η τριτη σεζον. Ο ελληνας -που τον σκοτωσε ο ερικ οταν πνιγαν το κουνελι- ηταν θεουλης, και ο συζυγος το πολυ ενδιαφερων αν και γλοιωδης.
kk1991 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ωστοσο εχει κατι το συμπαθητικο η χαζη φατσουλα της, δε μπορω να πω το ιδιο και για τον κρυοκωλο μπιλ. ειναι και οι δυο..... επιπλεον δε χωνευω ουτε την Ταρα ουτε τον αδελφο ουτε και τον αλλο το μπουλμα τον Χοιτ..... ας ειναι καλα Eric(αν και με εκνευρισε οταν σκοτωσε τον θεο Talbοt αλλα τελος παντων),Russel,Pam και Lafayette τους οποιους και λατρευω φυσικα....
Vintage Jewel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ποσο πιο χαμηλα θα του το φορεσουν αυτο το τζιν του ερικ πια! Η Sookie ειναι (ή ηταν) καπως κουτη και τσαχπινογαργαλιαρα, γι' αυτο εμενα ομως μ' αρεσει σαν χαρακτηρας σειρας. Επειδη ηταν παρθενα.
KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ποσο πιο χαμηλα θα του το φορεσουν αυτο το τζιν του ερικ πια! Επειδη ηταν παρθενα. παρθενα σε δυναμικη κατασταση.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ποσο πιο χαμηλα θα του το φορεσουν αυτο το τζιν του ερικ πια! Επειδη ηταν παρθενα. Σωστο, αν δεν της ειχε "μαθει" καποιος πως λειτουργει πραγματικα ο κοσμος ζομπι θα παρεμενε
PavelX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Να. Αυτά κάνουν. Να φύγετε ρε, να πάτε αλλού. Δεν θα πιάσει το κόλπο σας αυτή τη φορά.
kk1991 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 το κερατο τους.... και εδω με τη sookie ξεκιναει???? τελος παντων καλο ηταν αν και βλεπω να παιζει η ιστορια με τους λοτοφαγους δεν ηξερα αν επρεπε να το βαλω σε spoiler, το βαλα για καλο και για κακο.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 επιτέλους πρεμιέρα αύριο ξημερώματα!
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αν και δεν σκοτωνομαι θα το δω ετσι για το γαμωτο..αλλα δεν εχω ελπιδες για κατι της προκοπης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.