Προς το περιεχόμενο

True Blood Season 4

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω πάρει τα δάση και ψάχνω την "κοκκινοσκουφίτσα" :D

SexinCape.jpg

Νο comment :P

Δεν ξέρω ρε παιδιά,την πήρε ξώφαλτση αυτό φοβόμαστε όλοι! :fear:

Κι εσύ ρε Debbie το σημάδι σου μέσα,τίναξέ της εκεί τα μυαλά να ησυχάσουμε! :-D

Υ.Γ. Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή,θα τη γιατροπορεύουνε κιόλας και θα μας πρήξουν στα fillers! :rolleyes:

Επειδή σε βλέπω συχνά πικνά να μην βάζεις σποιλερ, να σου δείξω τους τρόπους που μπαίνουν (αν και πολύ deja vu μου κάνει αυτό τώρα...)

Πάνω στα Άλλα στυλ (drop down menu στης επιλογές του κειμένου απάντησης) -> Spoiler η αλλιώς αν δεν βαριέσαι [σποιλερ][/σποιλερ] με λατινικούς χαρακτήρες τα spoiler.

Ευχαριστώ :-)

υπάρχει βέβαια και χειρότερο σενάριο.

να μην μπορούν να την σώσουν λόγω σοβαρής βλάβης και η μόνη λύση να είναι να την κάνουν Vampire.

οκ εκεί παρατάω την σειρά :P

Για να γίνει αυτό δεν έπρεπε να

την είχαν δαγκώσει πριν πεθάνει? (ακόμα δεν τελείωσα το επ, το είχα αφήσει κάπου με 20 λεπτά remaining)

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι,

απλά αναφέρω τα σενάρια στην περίπτωση

που δεν ήταν ακαριαίο και την προλάβουν

υ.γ. κοκκινοσκουφίτσα ρε...so much win

Δημοσ.

Aρα αν

ξεψυχαει εκεινη την στιγμη ισως την προλαβουν.Αν και τοτε θα ειναι too much.Η σφαιρα της τιναζε τα μυαλα στον αερα. Ποσο κορακοζωικη να ειναι πια;

Δημοσ.

οχι ρε παιδια οχι,

στο κεφαλι την εφαγε δηλαδη ελεος τον απεθαντο εχει?.....γιατι να πανε οι αλλοι δυο δηλαδη αφου τους εφτυσε γιατι να τρεξουν αμεσως ειπαμε σερνει καραβια αλλα μεχρι ενα οριο.....

Δημοσ.

Zombie/Headless Horseman? :P

και ελεγα τι δεν εχουν δειξει μεχρι τωρα?????

να κανω μια ασχετη ερωτηση? τοσους φωνους και καμια συλληψη πως ακριβως τα δικαιολογουν?

Δημοσ.

να κανω μια ασχετη ερωτηση? τοσους φωνους και καμια συλληψη πως ακριβως τα δικαιολογουν?

Τι ψάχνεις και συ :P

Δημοσ.

Zombies are the new vampires :P

Indeed ;)

έχω πάρει τα δάση και ψάχνω την "κοκκινοσκουφίτσα" :D

SexinCape.jpg

Εντωμεταξύ τι του λεγε η ηλίθια την ώρα εκείνη? Βούλωνε και πήδα ρε τι του λες του ανθρώπου! :P

Δημοσ.

SHIT . FUCK .

'True Blood': Rutina Wesley talks last night's shocking finale and the future of Tara

http://insidetv.ew.com/2011/09/12/true-blood-rutina-wesley-seasonfinal/

εχουν werewolves,werepanthers,vampires,witches,fairies και οτι σκατα αλλο υπαρχει που σημαινει οτι εκτος απο τους κλασικους τροπους(πνιγμος, πυροβολισμος, μαχαιρωμα, κρεμασμα, κοπανιμα με πετρα,ξυλοδαρμο) μπορουν να τη σκοτωσουν και πινοντας της ολο το αιμα, τρογωντας τη, κανοντας οποιο στο διαολο μαγικο θελουν, να πεσει ενας μετεωρητης στο κεφαλι,να τη φαει κανας λυκος,κανας πανθηρας, η μαρμαγκα....και αυτοι εκει τιποτα.....επιμενουν να τη κρατουν ζωντνη και οχι απλα να την κρατουν ζωντανη αλλα και να εχουν και μεγαλα σχεδια για αυτη......ωρα εχει τωρα να γινει αθανατη και να μην γλιτωνουμε με τιποτα απο αυτη

δικαιο εχεις ρε Kasrith...εδω δεν κανουν τον ενα και μοναδικο φονο που πρεπει με σκορπια πτωματα θα ασχολουνται.....παντως ας τη σκοτωσουν αυτη και ας μην αναλαβει κανεις την ευθηνη δε με πειραζει καθολου....

Δημοσ.

Ε ποιός είμαι τελος πάντων ο φούστης :-D

Και να μην γυρίσει εν σώματι, σίγουρα θα την βλέπουμε μιας και ο Lafayette επικοινωνεί τώρα με εκείνο το realm. Όποτε τζάμπα χαρήκαμε λολ

On another note, ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ το soundtrack φέτος? Δεν θυμάμαι της προηγούμενες σεζόν αν τα έσπαγε τόσο πολύ, αλλα φέτος είναι το κάτι άλλο. Είναι η μοναδική σειρά που αφού τελειώσει το επεισόδιο το αφήνω να παίξουν τα credits για να ακούσω όλο το τραγούδι.

The Heavy - And When I Die

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...