Προς το περιεχόμενο

True Blood Season 4

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

She tastes good... Τα βαμπίρια τρελαίνονται μαζί της γιατί απο την μυρωδιά και την γεύση καταλαβαίνουν ότι είναι κάτι παραπάνω απο human. Άσε που αυτοί που ξέρουν τι είναι και τι μπορεί να κάνει γιαυτούς το αίμα της είναι λογικό να την θέλουν.

Και δεν είναι φωτιές, αλλα φως :P

ε, λεπτομερειες.... και τα δυο το σκοταδι φωτιζουν....

Στην τελική μεταφυσική σειρά είναι, να το περιμένεις αυτό.

ναι αλλα δεν ειναι πολυ αδικο? να σου δινουν τη χαρα και μετα να στην περνουν πισω? ετσι απλα?

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι αλλα δεν ειναι πολυ αδικο? να σου δινουν τη χαρα και μετα να στην περνουν πισω? ετσι απλα?

Και εγώ μαζί σου είμαι, απλά είναι too good to be true

Δημοσ.

Και εγώ μαζί σου είμαι, απλά είναι too good to be true

παντως αν απο ολους οσους εχουν πεθανει στη σειρα διαλεξουν να ξαναζωντανεψουν το συγκεκριμενο ατομο τοτε οι υποψιες μου....τν π@δ@@ι ο σκηνοθετης....και ολο το συνεργειο....και ολο το cast....απο ολες τις σειρες του hbo...και του abc....και του cbs......

Δημοσ.

παντως αν απο ολους οσους εχουν πεθανει στη σειρα διαλεξουν να ξαναζωντανεψουν το συγκεκριμενο ατομο τοτε οι υποψιες μου....τν π@δ@@ι ο σκηνοθετης....και ολο το συνεργειο....και ολο το cast....απο ολες τις σειρες του hbo...και του abc....και του cbs......

Εγώ πιστεύω πως το κάνανε επειδή ακούσανε τον λαό. Δεν την θέλαμε ρε παιδάκι μου :mrgreen: Σαυτό μόνο στηρίζω πως ίσως να μην την επαναφέρουν. Αλλα δεν έχω δει και το επ ακόμα, να ξέρω πως το κάνανε.

Πάντως είναι και φινάλε, ίσως ήταν για το wow factor οπότε δεν θα ξαφνιαστώ αν την ξαναδούμε

Δημοσ.

Pam - Where the fuck is he!

χαζή - I don't know. But Sookie called looking for him.

Pam - Sookie...

I'm so over Sookie and her precious fairy vagina and her unbelievably stupid name!

Fuck Sookie!

I've been with Eric over 100 years.

How can someone named Sookie take him away from me?

:lol: :lol:

ps. Don't fuckin' touch me!!

Δημοσ.

Τελικα αυτο που κοιταζε ο αλσιντ με τις αλυσιδες, τι ειναι? μηπως ειναι αυτο το βαμπιρ που ειχε ριξει ο Μπιλ στα τσιμεντα? που ειχε ριξει και τον ερικ αλλα ο ερικ προλαβε και την εκανε ενω το αλλο βαμπιρ ηταν "καμμενο" απ τον ηλιο?

Δημοσ.

Η σειρά είναι βασισμένη σε βιβλία, μες τις άκρες ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως το κάνανε επειδή ακούσανε τον λαό. Δεν την θέλαμε ρε παιδάκι μου :mrgreen: Σαυτό μόνο στηρίζω πως ίσως να μην την επαναφέρουν. Αλλα δεν έχω δει και το επ ακόμα, να ξέρω πως το κάνανε.

Πάντως είναι και φινάλε, ίσως ήταν για το wow factor οπότε δεν θα ξαφνιαστώ αν την ξαναδούμε

η αληθεια ειναι οτι ηταν τελευταια σκηνη οποτε πολυ φοβαμαι οτι εχεις δικαιο....:-(

Pam - Where the fuck is he!

χαζή - I don't know. But Sookie called looking for him.

Pam - Sookie...

I'm so over Sookie and her precious fairy vagina and her unbelievably stupid name!

Fuck Sookie!

I've been with Eric over 100 years.

How can someone named Sookie take him away from me?

:lol: :lol:

ps. Don't fuckin' touch me!!

η pam ειναι θεα,τελος...

Τελικα αυτο που κοιταζε ο αλσιντ με τις αλυσιδες, τι ειναι? μηπως ειναι αυτο το βαμπιρ που ειχε ριξει ο Μπιλ στα τσιμεντα? που ειχε ριξει και τον ερικ αλλα ο ερικ προλαβε και την εκανε ενω το αλλο βαμπιρ ηταν "καμμενο" απ τον ηλιο?

Russell Edgington (Denis O’Hare) is already confirmed for True Blood season 5 το λεει καπου στη μεση κατω παο την εικονα.... οποτε μαλλον δε καηκε απλα καταφερε να φυγει.

Δημοσ.

Russell Edgington (Denis O’Hare) is already confirmed for True Blood season 5 το λεει καπου στη μεση κατω παο την εικονα.... οποτε μαλλον δε καηκε απλα καταφερε να φυγει.

Οχι ειναι ο αρχηγος αυτης της αντι-βαμπιρικης ομαδας που ειχε πιασει το Godric και ειχε μπει ο Jason.. Το κουμασι εβγαλε κυνοδοντες , και γουσταρει :P

Εdit: Δικο μου λαθος.. Στην αρχη νομιζα οτι λεγατε για αυτον που πηγε στου Jason..

Ναι αυτος στο παρκινγκ ειναι ο βασιλιας των βαμπιρ.. Θα εχουμε σφαγη του χρονου!!!

Δημοσ.

Βρείτε το mail του Alan Ball και βομβαρδίστε το με αυτό το μήνυμα...NO MORE TARAAA! :-D

Επίτηδες έκανε έτσι τη σκηνή για να κόψει εντυπώσεις και να δει αν τη θέλει το κοινό ή όχι...ας μη τον αφήσουμε με την απορία!;)

Δημοσ.

Που είσαι ρε guidoοοοοο

έχω πάρει τα δάση και ψάχνω την "κοκκινοσκουφίτσα" :D

SexinCape.jpg

όσον αφορά την ακατονόμαστη, δεν νομίζω να μας κάνουν την χάρη...

Tara2.jpg

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά,την πήρε ξώφαλτση αυτό φοβόμαστε όλοι! :fear:

Κι εσύ ρε Debbie το σημάδι σου μέσα,τίναξέ της εκεί τα μυαλά να ησυχάσουμε! :-D

Υ.Γ. Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή,θα τη γιατροπορεύουνε κιόλας και θα μας πρήξουν στα fillers! :rolleyes:

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι αν

τυχών δεν ήταν ακαριαίο, από την στιγμή που είναι βράδυ, και η άλλη φωνάζει βοήθεια,θα σκάσουν asap οι δύο βαμπιρομνηστήρες θα της δώσουν αίμα και οκ. How original...

υπάρχει βέβαια και χειρότερο σενάριο.

να μην μπορούν να την σώσουν λόγω σοβαρής βλάβης και η μόνη λύση να είναι να την κάνουν Vampire.

οκ εκεί παρατάω την σειρά :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...