Προς το περιεχόμενο

True Blood Season 4

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε να μη χαρουμε κι εμεις λιγο;

Αμαν με τη τζέσσικα.

Έλα ρε μαραντονα, γιατί δεν είναι ωραία γυναίκα?

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε αυτο ακριβως.

Χαχαχα μλκ βγήκε πρώτο ποστ σε νέα σελίδα και αναρωτιόμουν αν απο την νύστα μου το είχα γράψει όντως έτσι

Δημοσ. · Κρυμμένο από Sellers, 12 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Sellers, 12 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Για το τέλος προβλέπω ψόφο για τη Debbie...καμιά παπαριά θα κάνει,ενδεχομένως να πάει για πέσιμο στη Sookie και από "αυτοάμυνα" να βρεθεί εν τόπο χλοερό! :rolleyes:

Άλλωστε κι αυτή χωρίς τον σφίχτη δεν έχει κάνα ενδιαφέρον για τη σειρά...

Πάντως έπεσα διάνα ε!;)

Το καλύτερο μας το άφησε για το τέλος ο μπαγάσας ο Alan Ball...ψόφησε η Tara!YES!Headshot!

Κακό ψόφο και για τη Nan...πλάκα έχει πάντως πως γλύφει ο ψηλός το βασιλιά του από εκεί που ήθελε να τον κάνει κομμάτια! :rolleyes:

Κρίμα για τον Jesus...

Κι όσο για το φίλο μου τον Hoyt,αφού δεν τον καθαρίσανε σ'αυτό το επεισόδιο (που έγινε και το ξεσκαρτάρισμα) έχω την αίσθηση ότι θα βρει καινούργιο αίσθημα και θα μπει στο μάτι των πιτσουνακίων...άλλη μια επίδειξη κλάσης πάντως απέναντι στον Jason!Καναδυό μπουνίδια και μια κλωτσιά!Ήμουν σίγουρος ότι θα τον άνοιγε στα δύο με το αλυσοπρίονο! ^_^

Επίσης,ειλικρινά ας μου πει ένας από εσάς,ποιος περίμενε ότι θ'άνοιγε η πόρτα και θα βλέπαμε τον Newlin βρυκόλακα; :rolleyes:

Και επιτέλους...Russell is FREE! :-D

Άντε και του χρόνου...της ιεροδούλου θα γίνει!

• Moderators
Δημοσ. · Κρυμμένο από Sellers, 12 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Sellers, 12 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

wow, φάτσα φόρα season finale spoilers.

Reported.

Δημοσ.

Αλητες! τη γλωσσοφαγατε τη Ταρα! :P

Ποιος ηταν αυτος ο βρυκολακας που πηγε στου Τζεισον? Ειναι αυτος που βγηκε απο το παρκινγκ?

Στην αρχη λεω bb Τζεισον , μιας και η Τζεσικα δεν ηπιε το αιμα σου αρα δεν μπορει να σε βοηθησει , αλλα απο την αλλη δεν μπορει να μπει μεσα στο σπιτι , αν δεν του πουν να μπει.. Οποτε cry me a river :P

Δημοσ.

και πανω που ελεγα οτι ηταν χαλια το τελευταιο επεισοδιο

ΠΕΘΑΝΕ Η ΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tumblr_lrekwpePug1qgvs51o1_500.jpg

αλλα περα απο αυτο το ευχαριστο εχω ενα προαισθημα οτι η πεμπτη σεζον θα ειναι η χειροτερη..

Δημοσ.

Filler για season finale πρώτη φορά βλέπω....

Τί εννοεις; οτι το προ -τελευταιο ητο filler για να σκασει το φιναλε

ή οτι το φιναλε θα ειναι filler;

Δημοσ.

Δεν το έχω δει ακόμα, άνοιξα καταλάθος το spoiler αλλα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Κάτι θα κάνουν, κάπως θα την έχουμε πάλι μπροστά μας...

Τί εννοεις; οτι το προ -τελευταιο ητο filler για να σκασει το φιναλε

ή οτι το φιναλε θα ειναι filler;

To χθεσινό ήταν το τελευταίο

Δημοσ.

Δεν το εχω δει ουτε εγω ακομα, αλλα ειδα το σποιλερ δεν κρατηθηκα,

δεν πιστευω να κανετε πλακα ε ?:P too good to be true

Δημοσ.

λοιπον τα ειδα ολα μαζεμενα και εχω να κανω τα εξης σχολια (τα βαζω ολα σε spoiler γιατι βαριεμει να τα διαχωρισω) :

1. στεναωρηθηκα με τον jesus και τον συμπαθουσα πολυ....

2.αυτη η μαγισσα κοντεψε να ξεπερασει και την ταρα τον απεθαντο ειχε πια

3.πλεον ο lafayett μαρεσει ακομα περισσοτερο

4.πως στο διαλο η soukie ετσι οπως ειναι εχει αυτους τους τρεις στα ποδια της? δηλαδη τοσο sexy ειναι να διαβαζεις σκεψεις και να βγαζεις φωτιες απο τα δαχτυλα σου?

5. προσεξε κανας αλλος οτι στα τελευταια δυο επισοδεια τον bill και τον eric τους ντυνουν με τα ιδια ρουχα και κανουν τις ιδιες κινησεις?

6.η μπλε καρεκλα-χερι του lafayett ειναι ολα τα λεφτα

7.αυτον τον π@@@@α της αδελφοτητας του ηλιου (η οπως διαλο λεγοταν) τι τον γυρισαν πισω???

8.φαση δε θα χχε να την φτυσουν και οι δυο τη soukie και να τα φτιαξουν μεταξυ τους?

9.η pam ειναι κομματακι τσιμπιμενη με τον eric η ιδεα μου?

10.δεν εξηγησαν τιποτα με τον russel. δε θα τον φερουν πισω?

αυτο μπαινει μοναχο του γιατι το αξιζει

ΠΕΘΑΝΕ Η ΤΑΡΑ!!!

τωρα σοβαρα αν την ζωντανεψουν με τον οποιοδηποτε τροπο-φυσικο ή μη- το true blood τελειωνει για μενα....

Δημοσ.

4.πως στο διαλο η soukie ετσι οπως ειναι εχει αυτους τους τρεις στα ποδια της? δηλαδη τοσο sexy ειναι να διαβαζεις σκεψεις και να βγαζεις φωτιες απο τα δαχτυλα σου?

She tastes good... Τα βαμπίρια τρελαίνονται μαζί της γιατί απο την μυρωδιά και την γεύση καταλαβαίνουν ότι είναι κάτι παραπάνω απο human. Άσε που αυτοί που ξέρουν τι είναι και τι μπορεί να κάνει γιαυτούς το αίμα της είναι λογικό να την θέλουν.

Και δεν είναι φωτιές, αλλα φως :P

ΠΕΘΑΝΕ Η ΤΑΡΑ!!!

τωρα σοβαρα αν την ζωντανεψουν με τον οποιοδηποτε τροπο-φυσικο ή μη- το true blood τελειωνει για μενα....

Στην τελική μεταφυσική σειρά είναι, να το περιμένεις αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...