3leven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έλεος με το τέλος του επ, απλά ήμαρτον... Ξενερωσες?? Κι εγω!!! Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει , που να ειχε!!!
Kasrith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγάλη μαλακία αν το τραβήξουν άλλη μια σεζόν
WizeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ξενερωσες?? Κι εγω!!! Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει , που να ειχε!!! Και αυτός ο Λαφαγιέτ... όλους τους έχει "πάρει" πια!!!
nikosspeed Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 καλά ρε δεν λέει να πεθάνει αυτή . βαρέθηκα . καλά πολu πλάκα ο lafayette . εκεί που έβλεπε την marny με την antonia να ενώνονται λες και έλεγε ποδοσφαιρικό αγώνα στους άλλους.http://www.youtube.com/watch?v=BCzLusyGOYM
gchris7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτή η Antonia ειναι κλωνοποίηση μιας ηθοποιού που έπαιζε στο Λόλα. Κανονικό Copy paste λεμε...
panosno1com Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Έλεος με το τέλος του επ, απλά ήμαρτον... + απειρο και γω ξενερωσα απιστευτα!
Doc1355 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ωχ μήν μου λέτε τέτοια! Θα το δώ σε λιγάκι Eric: f*ckin Sookie Bill: f*ckin Sookie Jason: f*ckin Sookie??? Pam: f*ckin Sookie!!! :lol: :lol:
Mirlogria Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγά μην άντεχε ο φουκαράς ο άλλος να αφήσει τέτοιο μωρό Ο Hoyt είναι ψυχούλα ρε...αυτός κι ο Terry!Όλοι οι άλλοι είναι παλαβοί,ανώμαλοι,έκφυλοι,κοινωνικοπαθείς και ψυχοπαθείς!Που χώρος γι'αυτούς τους δύο; Φουκαράς ξεφουκαράς δεν ξέρω,πάντως ωραία και αντρίκια τη σούταρε!Όχι σαν κάτι άλλους που τρέχουν από πίσω τους και τις παρακαλάνε! Τώρα κανονικά ή πρέπει να του βρουν καινούργιο αίσθημα ή να τον σκοτώσουν απ'τη σειρά,χωρίς τη Jessica δεν έχει ενδιαφέρον γιατί όπως είπα,είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος! Μάλλον θα τον κρατήσουν πάντως...στο νέο cast για την 5η season είδα δύο χαρακτήρες που του ταιριάζουν γάντι,μια πρώην fangbanger και μια vampire που κάνει σχέσεις με ανθρώπους και μισεί τους "baby" vamps (=Jessica)... Στο 11ο δεν ήταν σε καμία σκηνή...ακόμη κι ο πουθενάς ο Andy μάμησε!Άλλο άκυρο και τούτο! Για το τέλος προβλέπω ψόφο για τη Debbie...καμιά παπαριά θα κάνει,ενδεχομένως να πάει για πέσιμο στη Sookie και από "αυτοάμυνα" να βρεθεί εν τόπο χλοερό! Άλλωστε κι αυτή χωρίς τον σφίχτη δεν έχει κάνα ενδιαφέρον για τη σειρά... Λογικά ο Λαφαγιετ θα παίξει κάποιο ρόλο στην συνέχεια τις σειράς με την ικανότητα που έχει και απλά βάλανε αυτό το filler σαν εισαγωγή. Το μωρό τελικά είναι evil λόγο το πατέρα του η τα έκανε όλα το φάντασμα αυτής της γυναικάς? Χαχαχα όχι ρε τι evil να είναι το παιδάκι;Επειδή η μάνα του είναι τρελή; Μεγάλη μαλακία αν το τραβήξουν άλλη μια σεζόν Δεν τους έχω για τόσο μακάκες...
3leven Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Hoyt είναι ψυχούλα ρε...αυτός κι ο Terry!Όλοι οι άλλοι είναι παλαβοί,ανώμαλοι,έκφυλοι,κοινωνικοπαθείς και ψυχοπαθείς!Που χώρος γι'αυτούς τους δύο; Το να τα'χεις με ενα vampire και ειναι και το πιο "ωμαλο" πραγμα.. Ασε που τη στολισε ασχημα (monster , fkin vampires κτλ..) μολις τον παρατησε.. Που στο κατω κατω της γραφης , η Τζες δεν το επελεξε να πεταξει δοντια.. Δεν λεω , καλα τις εκανε , αλλα αυτο δεν τον καθιστα "ψυχουλα"...
Kasrith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το να τα'χεις με ενα vampire και ειναι και το πιο "ωμαλο" πραγμα.. Ασε που τη στολισε ασχημα (monster , fkin vampires κτλ..) μολις τον παρατησε.. Που στο κατω κατω της γραφης , η Τζες δεν το επελεξε να πεταξει δοντια.. Δεν λεω , καλα τις εκανε , αλλα αυτο δεν τον καθιστα "ψυχουλα"... Γενικότερα στο λέει, ψυχούλα είναι. Κανέναν δεν πειράζει, καλός φίλος στον έναν, καλός γκόμενος στον άλλον κτλ. Το ότι ήταν βαμπίρ αυτή δεν τον κάνει ανώμαλο, ΤΙΝ ΈΧΕΙΣ ΔΕΙ?? Όσο για τα σχόλια monster κτλ, ε πληγωμένος ήταν δεν τα εννοεί
3leven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικότερα στο λέει, ψυχούλα είναι. Κανέναν δεν πειράζει, καλός φίλος στον έναν, καλός γκόμενος στον άλλον κτλ. Το ότι ήταν βαμπίρ αυτή δεν τον κάνει ανώμαλο, ΤΙΝ ΈΧΕΙΣ ΔΕΙ?? Όσο για τα σχόλια monster κτλ, ε πληγωμένος ήταν δεν τα εννοεί Γιατι ποιος σου ειπε οτι εγω δεν ειμαι ανωμαλος??
guido Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικότερα στο λέει, ψυχούλα είναι. Κανέναν δεν πειράζει, καλός φίλος στον έναν, καλός γκόμενος στον άλλον κτλ. Το ότι ήταν βαμπίρ αυτή δεν τον κάνει ανώμαλο, ΤΙΝ ΈΧΕΙΣ ΔΕΙ?? Όσο για τα σχόλια monster κτλ, ε πληγωμένος ήταν δεν τα εννοεί heh :D
gatokoritso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Φερτε πισω τον γκόντρικ ρε. χιχιχι!!
marantonis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 χιχιχι!! Ε να μη χαρουμε κι εμεις λιγο; Αμαν με τη τζέσσικα. Ο αδερφος του σαμ κατι ελεγε, τωρα δεν εμεινε σχεδον κανεις. (αν και ο χόιτ καμια φορα σε κανει να ξεχνας το ποσο βλαχος ειναι και βγαζει μια καποια γοητεια, για λιγα δευτερολεπτα. Μετα το τελευταιο κουρεματακι.) Ο ερικ πολυ ωραιο σωμα, δε μ' αρεσει η μουρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.