Doc1355 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά εντάξει ο καθένας το βλέπει αλλιώς..εμένα ας πούμε δεν μου άρεσε η 1η σεζόν μόνο..!
marantonis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά εντάξει ο καθένας το βλέπει αλλιώς..εμένα ας πούμε δεν μου άρεσε η 1η σεζόν μόνο..! Οκ, ναι, αλλα αν θυμαμαι καλα και του kas του αρεσαν αρκετα καποια επεισοδια της 3ης (οταν επαιζε, μιλαω για τοτε ποστς). Δε βαζω και το χερι μου στη φωτια. Εγω θεωρω τη 2η σεζον την καλυτερη.
Kasrith Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν την θυμάμαι και όλη την σεζόν τόσο καλά... Απλά θυμάμαι στο τέλος της είχε μείνει πικρή γεύση. Ίσως να χεις και δίκαιο και να μάρεσαν μερικά
Doc1355 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ, ναι, αλλα αν θυμαμαι καλα και του kas του αρεσαν αρκετα καποια επεισοδια της 3ης (οταν επαιζε, μιλαω για τοτε ποστς). Δε βαζω και το χερι μου στη φωτια. Εγω θεωρω τη 2η σεζον την καλυτερη. Nαι και εγώ τη 2η θεωρώ καλύτερη!
vasioula1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 με την τύπισσα που έκανε τις παγανιστικές τελετές. Μέρυ-Ανν;
Doc1355 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Είδα και τα 10 και έχω να πώ ότι μια χαρά είναι ο κύκλος..το μόνο που με χαλάει για ακόμα μία φορά είναι η Σούκι...πολύ βλήμα ρε παιδί μου!
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Είδα και τα 10 και έχω να πώ ότι μια χαρά είναι ο κύκλος..το μόνο που με χαλάει για ακόμα μία φορά είναι η Σούκι...πολύ βλήμα ρε παιδί μου! Αυτη ειναι η πρωταγωνιστρια γενικα σε ολα τα βιβλια.Λιγο βλημα ,λιγο αφελης ,λιγο μπουρτζοβλαχα.Γενικα κανει πολλες ανοησιες και λεει και μαργαριταρια , αλλα καταβαθως ειναι καλη μωρε..
Doc1355 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτη ειναι η πρωταγωνιστρια γενικα σε ολα τα βιβλια.Λιγο βλημα ,λιγο αφελης ,λιγο μπουρτζοβλαχα.Γενικα κανει πολλες ανοησιες και λεει και μαργαριταρια , αλλα καταβαθως ειναι καλη μωρε.. Εντάξει δεν λέω έχει βοηθήσει ακρετές φορές, όμως υπάρχουν φορές που κάνει μεγάλες ηλιθιότητες..
3leven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ελεος πιο επιμονο φρικιο δεν εχω ξαναδει!! Ευτυχως που τελειωνει ο κυκλος και θα παρει ποδι.. Τη σιχαθηκα τη μουρη της!!
Doc1355 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ελεος πιο επιμονο φρικιο δεν εχω ξαναδει!! Ευτυχως που τελειωνει ο κυκλος και θα παρει ποδι.. Τη σιχαθηκα τη μουρη της!! Για την Μαρνι λές;
Kasrith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έλεος με το τέλος του επ, απλά ήμαρτον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.