Προς το περιεχόμενο

True Blood Season 4

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρακαλω οσοι εχουν προβλημα με τη καρδια τους να μην ανοιξουν το παρακατω spoiler :wub:

jessica-flaunts-it.jpg

Και να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα καρδιάς, θα μας το δημιουργήσει η ίδια....

In other news, HBO Renews 'True Blood' for Season 5

Οπότε βγάζω συμπέρασμα πως

ζει και βασιλεύει η δικιά μας (πρωταγωνίστρια και έτσι φάση :P)

Δημοσ.

tumblr_ldb5kckXIr1qdks1uo1_500.gifdr2_7_252gif8.gif

this in now an official Jessica Thread.

Απαιτουμε 20λεπτο clip και οχι 1-2 seconds :devil:

Εντάξει μωρέ και η Sookie καλή είναι.

sm865k.png

29liiz8.png

Λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :lol:

Δημοσ.

Wow. Τι 'ταν τουτο μωρε;

Για το 7ο επεισοδιο μιλαω.

Πραγματικα εντυπωσιακο, δεν το περιμενα, θυμισε τα παλια καλα. Ειδικα στο τελος ειχα οργασμο.

True Blood iz back! B)

Δημοσ.

+1 στον τιτανοπαλίκαρο και καραλεβέντουρα Hoyt Fortenberry! B) Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση...μακάρι όλοι μας να αντιδρούσαμε έτσι στο κάθε τσουλί που μας δουλεύει ψιλό γαζί!

Όσο για τη Jessica,έδειξε λίγη από τη "γυναικεία φύση"...μετά τον χωρισμό απ'τον (και καλά) μοναδικό της έρωτα,αντί να πάει να ψοφήσει ( :devil: ) ή να κάνει τελοσπάντων την αυτοκριτική της έτρεξε κατευθείαν στον άλλο να του πει ότι...χώρισε κι ότι γουστάρει τρελίτσες!

Και φυσικά άλλο ένα "+" στον Jason που σκέφτηκε το φίλο κι όχι τη γκόμενα! :-D

Απανωτές φάπες λοιπόν για το "μωρό" μας!Δεν πειράζει,αφού θέλει τόσο πολύ κοκο ας πάει κατά Fangtasia μεριά να χτυπήσει κάνα τεκνό! :devil:

Κατά τ'άλλα,κρίμα που ο Bill δεν άφησε την Pam να σκίσει τη μαύρη στα δύο!Την έχει σιχαθεί η ψυχή μου...αν και νομίζω ότι η "καλή πράξη" θα του γυρίσει πίσω,μάλλον η μαυρούλα θα τη φάει πισώπλατα τη μάγισσα (pure instinct...)

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχω καταφέρει να τα δω τα τελευταία έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο μόνο. Λένε πως χάλασε άλλοι λένε πως είναι ωραίο πάλι. Α και παρεπιπτόντως η HBO ανανέωσε για την 5η σεζόν.

Δημοσ.

Κατά τ'άλλα,κρίμα που ο Bill δεν άφησε την Pam να σκίσει τη μαύρη στα δύο!Την έχει σιχαθεί η ψυχή μου...αν και νομίζω ότι η "καλή πράξη" θα του γυρίσει πίσω,μάλλον η μαυρούλα θα τη φάει πισώπλατα τη μάγισσα (pure instinct...)

ουτε μια γρατζουνια δεν εφαγε η γελοία!αυτο με χαλασε παρα πολυ...φαε χωμα μωρη!!!!

Δημοσ.

Α και παρεπιπτόντως η HBO ανανέωσε για την 5η σεζόν.

Δωσε seasons στο λαο!

Πραγματικα το 7ο επεισοδιο ηταν ακρως εντυπωσιακο!!!!

Στα spoiler τωρα:

Το μαυρο πνευμα που κατελαβε το σωμα του Λαφαγιετ , που κολαει στην υποθεση?

Η Σουκι πεθαινει , παρ'ολ'αυτα εχει μεσα της ακομα το αιμα του Ερικ , οποτε λετε να τη δουμε να πεταει κανα κυνοδοντα επιτελους?? (Αν και θα ξενερωσω μιας και ο δημιουργος της θα ειναι ο Ερικ)

Sounds fair enough!!!

Δημοσ.

Μην ξεχνατε τα σποιλερ μαγγες.

Επεισοδιο 8

Απολαυση η 4η σεζον... highlight η χυλοπιτα Τζεισον σε Τζες, πολυ το ευχαριστηθηκα. Και βεβαια τα τελευταια λεπτα που χαθηκε η μπαλα. Ουτε η αμυνα του Παναθηναϊκου τετοια τρικυμια :P

Η vampire league τι πρεπει να γινει για να καθαιρεσει τον Μπιλ απο βασιλια; Ο τυπος, αν εξαιρεσουμε το pr ειναι γιοτάς. Ηταν δυνατον η Αντωνια να κατσει να συνεννοηθει; Για μια στιγμη νομισα οτι θα βλεπαμε τον επιθανατιο ρογχο της Σουκι και δεν νομιζω οτι λυπομουν ιδιαιτερα. Αυτος ο Αλσιντ τι θελει και μπλεκεται; Τωρα η Ντεμπ πρεπει ή δεν πρεπει να τα κανει ολα πουτ@ν@;

Τελος παντων, Αντωνια ειμαστε μαζι σου, καντους να τρεχουν και να μη φτανουν, τουλαχιστον μεχρι το φιναλε...

By the way, βαρεθηκαμε να βλεπουμε τσοντα Ερικ κ Σουκι. ΟΚ, τα παιδια αγαπιουνται, με το καλο και στεφανα αλλα καντε μας τη χαρη.

Δημοσ.

Δωσε seasons στο λαο!

Πραγματικα το 7ο επεισοδιο ηταν ακρως εντυπωσιακο!!!!

Στα spoiler τωρα:

Το μαυρο πνευμα που κατελαβε το σωμα του Λαφαγιετ , που κολαει στην υποθεση?

Η Σουκι πεθαινει , παρ'ολ'αυτα εχει μεσα της ακομα το αιμα του Ερικ , οποτε λετε να τη δουμε να πεταει κανα κυνοδοντα επιτελους?? (Αν και θα ξενερωσω μιας και ο δημιουργος της θα ειναι ο Ερικ)

Sounds fair enough!!!

Νεραϊδοβαμπιρ? Καλή φάση.

Ας κάνουν οτι γουστάρουν με την Σουκι και τον Ερικ γιατί έτσι όπως είναι τώρα με τα σιρόπια έχουν καταντήσει βαρετοί.

Δημοσ.

παντως στο vampire diaries αν εχεις αιμα βρυκολακα μεσα σου σε βοηθαει να θεραπευεσαι σε καποιες περιπτωσεις :P

:P

Θεραπευεσε αν το τραυμα δεν ειναι θανατηφορο.. Αν ειναι να πεθανεις , θα πεθανεις απλα θα γινεις βαμπιρ! Η μονη διαφορα του TB με το VD ειναι οτι στο True Blood για να ξεκινησει η διαδικασια μεταλλαξης πρεπει να σε θαψουν στο χωμα μεχρι το επομενο βραδυ.. (βλεπε Jessica)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...