Προς το περιεχόμενο

True Blood Season 4

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγήκαν ένα σωρό Teasers απο την HBO για την νεα σεζόν, εν ονόματι Waiting Sucks

Μετά την 3η σεζόν, δεν πολύ ψηνόμουν να δω την συνέχεια... Αλλα είναι ΗΒΟ το καταραμένο :P

Eric :

Pam :

Bill :

Jason :

Sam :

Και το γενικό Teaser

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοείται Jessica, αλλά στη νέα σεζόν θέλουμε παρτούζες Jason και πιο πολλά "oooh Soooooooookie"!!!! Δε νομίζω να ξεχνάω κάτι, ε; B) :devil:

Δημοσ.

Παντως περιμενω μια βελτιωση στο επιπεδο του σεναριου στην 4η σεζον,γιατι η 3 ειχε πεσει συγκριτικα με τις αλλες.

Δημοσ.

Ε δεν είναι τυχαίο που την έβαλα 2ο σποίλερ :P

Και στο #1 εβαλες τον Ερικ :rolleyes:

(επισης εσυ ολο δεν ψηνεσαι να δεις την συνεχεια -για πολλες σειρες- αλλα ολο και πετυχαινεις ΤΥΧΑΙΑ το επ. στην τιβι και παλι εδω εισαι :-D )

Εννοείται Jessica, αλλά στη νέα σεζόν θέλουμε παρτούζες Jason...

ΠΟΣΟ πιο πολυ τσοντα να το κανουνε ντε!

Δημοσ.

It's a trap.

Τα ίδια έκαναν και πριν την 3η season με τους λυκάνθρωπους μπλα μπλα. Δεν θα πιάσει φέτος.

Υ.Γ. Αν πεθάνει η Tara, γίνει πιο κακός ο Eric, κάνει πλαστική στην μάπα της η Sookie (θέλω να την χτυπήσω κάθε φορά που τσιρίζει και την δείχνουν κοντινό) και σταματήσει να είναι κλαψομπούλης ο Bill, ας μου στείλει PM κάποιος. :P:P

• Super Moderators
Δημοσ.

οδοντίατρο θέλει η Sookie, για να φύγει το κενό στα 2 μεσσαία δόντια :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όσο και να έπεσε το επίπεδο από τη δεύτερη στην τρίτη σαιζόν, το True Blood είναι μεγάλο κόλλημα!

Εγώ πάντως περιμένω να τελειώσει κάθε κύκλος και τον βλέπω μετά. Με εκνευρίζει η αναμονή των 7 ημερών.

Υ.Γ. Γιατί τόσος κόσμος αντιπαθεί τη Sookie, δεν μπορώ να το καταλάβω... :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...