Kasrith Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Βγήκαν ένα σωρό Teasers απο την HBO για την νεα σεζόν, εν ονόματι Waiting Sucks Μετά την 3η σεζόν, δεν πολύ ψηνόμουν να δω την συνέχεια... Αλλα είναι ΗΒΟ το καταραμένο Eric : Pam : Bill : Jason : Sam : Και το γενικό Teaser
Kasrith Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ντροπή να μην έχουν ένα teaser jessica Agreed, θέλουμε Jessica
DimitRi_Del Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εννοείται Jessica, αλλά στη νέα σεζόν θέλουμε παρτούζες Jason και πιο πολλά "oooh Soooooooookie"!!!! Δε νομίζω να ξεχνάω κάτι, ε;
Kasrith Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 είναι και η βαμπιρομιλφ Ε δεν είναι τυχαίο που την έβαλα 2ο σποίλερ
benign Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Παντως περιμενω μια βελτιωση στο επιπεδο του σεναριου στην 4η σεζον,γιατι η 3 ειχε πεσει συγκριτικα με τις αλλες.
salliara Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ε δεν είναι τυχαίο που την έβαλα 2ο σποίλερ Και στο #1 εβαλες τον Ερικ (επισης εσυ ολο δεν ψηνεσαι να δεις την συνεχεια -για πολλες σειρες- αλλα ολο και πετυχαινεις ΤΥΧΑΙΑ το επ. στην τιβι και παλι εδω εισαι ) Εννοείται Jessica, αλλά στη νέα σεζόν θέλουμε παρτούζες Jason... ΠΟΣΟ πιο πολυ τσοντα να το κανουνε ντε!
Kasrith Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Και στο #1 εβαλες τον Ερικ Για σενα δουλευω ντε
kk1991 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 γαμωτο και ελεγα τη ξεφορτωθηκαμε τη Tara..............
PavelX Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 It's a trap. Τα ίδια έκαναν και πριν την 3η season με τους λυκάνθρωπους μπλα μπλα. Δεν θα πιάσει φέτος. Υ.Γ. Αν πεθάνει η Tara, γίνει πιο κακός ο Eric, κάνει πλαστική στην μάπα της η Sookie (θέλω να την χτυπήσω κάθε φορά που τσιρίζει και την δείχνουν κοντινό) και σταματήσει να είναι κλαψομπούλης ο Bill, ας μου στείλει PM κάποιος. :P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 οδοντίατρο θέλει η Sookie, για να φύγει το κενό στα 2 μεσσαία δόντια
Francisco Goya Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Όσο και να έπεσε το επίπεδο από τη δεύτερη στην τρίτη σαιζόν, το True Blood είναι μεγάλο κόλλημα! Εγώ πάντως περιμένω να τελειώσει κάθε κύκλος και τον βλέπω μετά. Με εκνευρίζει η αναμονή των 7 ημερών. Υ.Γ. Γιατί τόσος κόσμος αντιπαθεί τη Sookie, δεν μπορώ να το καταλάβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.