kondan Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα και ειλικρινα με εχει εξουθενωσει! Εδω και 3 μερες ο imac μου δεν μπορει να συνδεθει στο internet, ουτε wireless ουτε μεσω ethernet. Δοκιμασα τα παντα, μεχρι και την otenet πηρα μπας και εχω βλαβη. Toυς ελεγα για τα λαμπακια, ξαναπερασα κωδικους κλπ κλπ και τιποτα Καποια στιγμη ανοιξα ενα παροπλισμενο pc που εχω στο γραφειο μου και που μετα την αγορα imac το ειχα διακοσμητικο. Διαπιστωσα οτι μπαινει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ! Εχω παθει σοκ! Απο δω σας γραφω τωρα δηλαδη Απο τη μια ο imac δεν λεει με τιποτα να στροφαρει, απο την αλλη το παλιο pc παει σφαιρα! Το wireless μου πολλες φορες τρωει κατι κολληματακια, αλλα μεσω ethernet δεν ειχα ποτε προβλημα, αλλαξα μεταξυ τους τα καλωδια μπας και φταιει αυτο, αλλα τιποτα παλι, λες και ο imac ειναι μαγεμενος! Μπορει να με βοηθησει σας παρακαλω καποιος? Μηπως εχω πατησει καποιο κουμπι η καποια ρυθμιση που "κοβει" το internet???? Μηπως εφαγα καποιου ειδους ιο???(αν υπαρχει) Σας ευχαριστω που με διαβασατε και ελπιζω καποιος να μπορεσει να με βοηθησει Φιλικα Κων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δηλαδή δοκίμασες το network diagnostics που βγάζει στον safari και τις ρυθμίσεις στο preferences,network και τίποτα ?Μήπως πείραξες κανένα firewall ή parental control? Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondan Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Οχι δεν το πειραξα και δεν εχω καν firewall (μηπως εχω χωρις να το ξερω Γιατι φιλε μου ακριβως τετοια συμπεριφορα εχει, κατευθειαν offline δεν προσπαθει καν να μπει στο δικτυο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εξήγησέ μας λίγο καλύτερα το πρόβλημά σου, γιατί αυτά που γράφεις είναι πολύ γενικά. Κατ' αρχάς, πήγαινε στο System Preferences και μετά στο Network. Το καλώδιο Ethernet φαίνεται συδεδεμένο (πράσινο εικονίδιο); Είναι active; Έχει IP; Έχει επιλογή "Using DHCP" ή κάποια άλλη; Αν πατήσεις Assist me... και μετά Diagnostics και ακολουθήσεις τις διαδικασίες, λύνεται το πρόβλημα; Αν δοκιμάσεις με Assist me... -> Assistant; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondan Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Σ ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Τελικα ειχε φαει ενα κολλημα το modem και δεν εδεινε ip, για καποιο λογο δε το pc ειχε καρφωτη ip οποτε και γι αυτο το λογο δουλευε. Με ενα reset θα ειχε ερθει στα συγκαλα του, επειδη ομως ολο κρασαρε αυτο το παλιο μοντεμ πηρα ενα καινουργιο σημερα και ολα ρολοι! Ας ελπισουμε να μην εχω παλι τα ιδια θεματα! Πηρα μαλιστα ενα modem που υποστηριζει το www.no-ip.com με dynamic dns και ετσι μπορω να παρακολουθω τις security cameras χωρις να χρειαζεται να εχω ανοιχτο τον υπολογιστη μου. Θα μου πεις τωρα γιατι σε ζαλιζω και στα λεω αυτα. Τα λεω επειδη ψαχνω ενα mac application που να μπορω να βλεπω τις καμερες μεσω του mac, γιατι μεχρι στιγμης μονο μεσω pc μπορω και αφου εχω απενεργοποιησει τα activex απο τον explorer. Στο mac ομως δεν γινεται, ενω στο iphone και στο ipad γινεται μεσω μιας εφαρμογης που λεγεται supercam. Αν γνωριζεις κατι σχετικα με mac και activex controls πες μου please. Οπως και να χει σ ευχαριστω πολυ και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.