STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εχει δικιο ο απο πανω μου. Πετα τα και τα 2 και κατσε να απολαυσεις το θεαμα του ποιος θα την πιασει πρωτος.... Ε εγω το ειπα πρωτος! :P
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ε εγω το ειπα πρωτος! :P Θα σου φερω την μητρικη στο κεφαλι. Τι νομιζες,τετοια ωρα μονο εσυ εισαι νυχτεριδα?Δεν εχεις συναγωνισμο?
STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Θα σου φερω την μητρικη στο κεφαλι. Τι νομιζες,τετοια ωρα μονο εσυ εισαι νυχτεριδα?Δεν εχεις συναγωνισμο? Ελα ξεκινα εχω κανα 2 ps/2 πληκτρολογια να καθονται, εισαι για 1 ματς?
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ελα ξεκινα εχω κανα 2 ps/2 πληκτρολογια να καθονται, εισαι για 1 ματς? χαχαχαχα τι μαρκα ειναι,turbo-x?θα παρω και τα ποντικια για χειροβομβιδες,να ξερεις. Και αυτη την στιγμη εχω πισω μου κατι παλια ups και κατι τεραστια κουτια απο servers.... Προλαβαινεις ακομα να παραδωθεις.
STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 χαχαχαχα τι μαρκα ειναι,turbo-x?θα παρω και τα ποντικια για χειροβομβιδες,να ξερεις. Και αυτη την στιγμη εχω πισω μου κατι παλια ups και κατι τεραστια κουτια απο servers.... Προλαβαινεις ακομα να παραδωθεις. Μπα κατι samsung ειναι και εχω και κατι Α4tech ποντικια καβατζα... Κατσε να ανεβω στο παταρι να δω τι μπορω να κατεβασω.. χμμμ κανενα 386 dx 40 κομπλε κουτι σου κανει για αερος εδαφους? παντως ενταξει offtopic off. Το παιδι θελει να μαθει κατι και το σακατεψαμε το νημα. Με την ιδια μητρικη ειμαι και εγω και οντως τα εχει καποια προβληματακια με τα ρευματα αλλα οχι τιποτα το ανυσηχητικο.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μπα κατι samsung ειναι και εχω και κατι Α4tech ποντικια καβατζα... Κατσε να ανεβω στο παταρι να δω τι μπορω να κατεβασω.. χμμμ κανενα 386 dx 40 κομπλε κουτι σου κανει για αερος εδαφους? Αμα ανεβω στο παταρι θα κατεβασω τον θερμοσιφωνα,να ξερεις. Αλλα μεχρι να ανεβεις εσυ στο παταρι,βλεπω να μπαινει κανενας moderator και να μας bannαρει και τους 2 με τοσο offtopic. Edit:και μην κανεις edit σε quote μηνυμα γιατι βγαινουν λαθος συμπερασματα.χαχαχαχαχαχα
STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αμα ανεβω στο παταρι θα κατεβασω τον θερμοσιφωνα,να ξερεις. Αλλα μεχρι να ανεβεις εσυ στο παταρι,βλεπω να μπαινει κανενας moderator και να μας bannαρει και τους 2 με τοσο offtopic. Για αυτο λιγη σοβαροτητα τωρα να βοηθησουμε τον TS.
STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Turbo Core disabled και οχι Auto. Επισης το CPU VDDA οχι AUTO δωστου καποια τιμη.
nikpoth Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 overclock mode - (Cpu,pcie async.) spread spectrum - disabled turbo core - disabled δωσε και μια φωτό με τα υπολοιπα.
nikos1982 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Turbo Core disabled και οχι Auto. Επισης το CPU VDDA οχι AUTO δωστου καποια τιμη. turbo core disableτο βαζω οπως και το C&Q για αρχι cpuvdda βαζω την μικροτερη τιμη και llc στο desable μαι στο cpu volt κατο απο τον multi το βαζω 1,36.και οταν τρεχω occt το cpu-z ωαραι 1,47 και στιγμιεα 1,50 η παραπανο.
nikpoth Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 "για αρχι cpuvdda βαζω την μικροτερη τιμη" κατο απο 2.50?? cpu v 1.36 με αυτό το ρεύμα να πας που?
caution Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Όχι κάτω από 2.5 - όχι πάνω από 2.7. Αλλά δεν νομίζω να δεις φοβερή διαφορά. Δοκίμασε πάντως να μην αφήσεις τίποτα auto από ρεύματα, και δες αν υπάρχουν νεότερα bioses
nikos1982 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 "για αρχι cpuvdda βαζω την μικροτερη τιμη" κατο απο 2.50?? cpu v 1.36 με αυτό το ρεύμα να πας που? δεν διαβασες το ποστ μου φενετε..βαζω 1,36 στα bios και στο occt βαραη 1,47 ++++ Όχι κάτω από 2.5 - όχι πάνω από 2.7. Αλλά δεν νομίζω να δεις φοβερή διαφορά. Δοκίμασε πάντως να μην αφήσεις τίποτα auto από ρεύματα, και δες αν υπάρχουν νεότερα bioses δεν εχς αφησει τπτ στο auto απο ρευμα.bios 2.50 απο το site της asrock δεν εχω βρει νεοτερο.
nikpoth Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το post το διάβασα και σίγουρα κάτι δεν κανεις καλά. Αν δεν ανεβάσεις μια φωτό με τις ρυθμίσεις που έχεις πειράξει και όχι μια σαν αυτή που ανέβασες δεν νομίζω να βγάλουμε άκρη. Βασικές αρχές με τους amd και από τη στιγμή που έχεις έναν black edition,Αφήνεις bus speed στα 200 και παίζεις με τον πολλαπλασιαστή cpu Προσπάθησε το ht να είναι όσο κοντά γίνεται στα 2000.Ρεύματα πειράζεις κυρίως το cpu core, cpu/nb core και των μνημών.Timings στις μνήμες θα βάλεις χειροκίνητα αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι ο επεξεργαστής σου είναι σταθερός.Prime95 blend tests ή καμια 50 runs του occt.
nikos1982 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το post το διάβασα και σίγουρα κάτι δεν κανεις καλά. Αν δεν ανεβάσεις μια φωτό με τις ρυθμίσεις που έχεις πειράξει και όχι μια σαν αυτή που ανέβασες δεν νομίζω να βγάλουμε άκρη. Βασικές αρχές με τους amd και από τη στιγμή που έχεις έναν black edition,Αφήνεις bus speed στα 200 και παίζεις με τον πολλαπλασιαστή cpu Προσπάθησε το ht να είναι όσο κοντά γίνεται στα 2000.Ρεύματα πειράζεις κυρίως το cpu core, cpu/nb core και των μνημών.Timings στις μνήμες θα βάλεις χειροκίνητα αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι ο επεξεργαστής σου είναι σταθερός.Prime95 blend tests ή καμια 50 runs του occt. βαζω multi χ20 cpu volt 1.36 λογο του οτι μου ανεβαζει στο cpu-z 1,47 χωρεςι αν το εχω στο bios.cpuvdda το εχω στην μικτροτερη τιμη 2,50 και το llc ειναι disable οπως και το turbo core & cool and quit.μνημες αφηνω 1333 και timings 7/7/7/20 1,65 βολτ οπως ειναι απο μαμα.ατο nb βαζω 1,65 απο 1,50 που το εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.