giorgosnp Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για πολύ καιρό χρησιμοποιούσα το startup radio (desktop widget) καθότι radio fan και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το gadgetaki. Έχει τώρα λίγες μέρες που δεν ανοίγει επειδή λέει έχει βγει νέα έκδοση. Όταν όμως πάω στη σελίδα του, την μπλοκάρει ο firefox γιατί περιέχει ιό (όντως). Τέσπα με διάφορες αλχημείες κατάφερα και κατέβασα την έκδοση που υπάρχει στο site (την 1,03) αλλά όταν την εγκαθιστώ και πάλι δεν ανοίγει και βγάζει μήνυμα για νεώτερη έκδοση. Να μην τα πολυλογώ, μάπα το καρπούζι με το startup radio. Μην επισκεφτεί κανείς τη σελίδα του, πάθει καμιά ζημιά και μου ζητάει τα ρέστα μετά... Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γνωρίζουμε κάποιο άλλο τέτοιο desktop gadgetaki για ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εννοώ να τους έχει ήδη προεγκαετοιστημένους γιατί βρήκα το shoutcast radio στο οποίο θα πρέπει να περάσουμε μία μία τις url (μούφα). Μη μου πείτε για toolbar γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω τον firefox. EDIT: Δεν ακούει κανένας άλλος ράδιο από τον υπολογιστή ή όλοι χρησιμοποιήτε toolbar;
dazeman Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Φίλε μου ψάξου αλλού γιατί πιθανόν κάτι τρέχει με τον υπολογιστή σου. Η σελίδα που αναφέρεις, δεν έχει κανένα πρόβλημα & ανοίγει κανονικά με τον ff. Επίσης είναι πεντακάθαρη και απορώ που τον είδες εσύ τον ιό. Βρέ μπάς και διαφημίζουμε το gadgetάκι; καλό φαίνεται παρεπιμπτόντως ...
giorgosnp Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Όντως σήμερα ξεκόλησε το πρόγραμμα (ή η σελίδα)!!! Τις προηγούμενες μέρες μου έβγαζε μήνυμα όπως είπα να κάνω download νέα έκδοση και τη σελίδα του την μπλόκαρε ο firefox (διαφήμιση ) επειδή έβρισκε ιό. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό widgets όπως το shoutcast (διαφήμιση ) και πολλά άλλα ακόμα (που δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ) και τελικά βρήκα το Greek WebRadios (διαφήμιση ) αλλά σε κάποιους σταθμούς όπως στον realfm (διαφήμιση ) δεν είχε την original url και έπαιζε αναμετάδοση από Θεσσαλονίκη άλλο πρόγραμμα! Startup radio και τα μυαλά στα κάγκελα και τ' άντερα γραβάτα!!!! διαφήμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.