Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση του sobi2 στο joomle

giannis83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω...

κανω μια προσπαθεια να φτιαξω ενα directory με το joomla 1.5.1 , κατεβασα το sobi2 και προσπαθησα να το εγκαταστησω στο joomla, αλλα μαλλον κατι κανω λαθος, μπορει να μου καποιος εαν ξερει πως γινεται αυτη η διαδικασια?

Δημοσ.

Εάν θες μπορείς να μας πεις ποιο ήταν το λάθος που έκανες και πως τα κατάφερες να το εγκαταστήσεις;

Μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλον...

Δημοσ.

Αν θελει καποιος να το εγκαταστησει, να το κατεβασει σε μορφη zip και να το κανει install απο το extensions στο administrator panel του joomla, εγω προσπαθησα να το εγκαταστησω κατευθειαν απο το filezilla αφου το ειχα ξε-zip-αρει με winrar, κατι το οποιο εχω παρατηρησει οτι μερικα extensions δεν εμφανιζονται μετα στο administrator panel του Joomla αν τα περασεις χειροκινητα απο το ftp client.

Δημοσ.

Ακόμη, μπορείς και μέσα από τη διαχείριση να κάνεις λήψη βάζοντας απλά το URL και να το εγκαταστήσεις "on the fly" χωρίς να το αποθηκεύσεις προηγουμένως στον υπολογιστή σου.

Τι έγινε με το directory; Τα κατάφερες;

Δημοσ.

τελικα εγκατεστησα την νεα εκδοση joomla 1.6 η οποια δεν υποστηριζει το sobi2 και ισως αγορασω το mosets tree, οταν ειναι ετοιμο το site θα κανω post το link να μπειτε να το δειτε.

δυο με τρεις μερες περιπου ασχολουμε με το joomla ακομη το ψαχνω. Ειμαι ευχαριστημενος παντως απο τις δυνατοτητες που σου δινει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...