Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση, 700 με 900 ευρώ!

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. O 2600Κ είναι υπερβολή για μένα, ο 2500Κ είναι μια χαρά, και πολύ είναι.

2. Έχεις βάλει 2 ψύκτρες.

3. Το τροφοδοτικό είναι overkill.

4. Υπάρχουν και φθηνότερες μνήμες.

Με όλες τις παραπάνω αλλαγές παίρνεις SSD. Αν πάλι δε θες, θα έλεγα να μην πετάξεις τα παραπάνω χρήματα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. O 2600Κ είναι υπερβολή για μένα, ο 2500Κ είναι μια χαρά, και πολύ είναι.

2. Έχεις βάλει 2 ψύκτρες.

3. Το τροφοδοτικό είναι overkill.

4. Υπάρχουν και φθηνότερες μνήμες.

Με όλες τις παραπάνω αλλαγές παίρνεις SSD. Αν πάλι δε θες, θα έλεγα να μην πετάξεις τα παραπάνω χρήματα.

Τα πεταξα ηδη, το ποταμι δεν γυριζει πισω κτλ :-D . Αν κ δεν το νομιζω. Αλλαζω Pc καθε 4-5 χρονια. Κ ενδιαμεσα δεν ξοδευω και τιποτα. Αρα ας παει κ το παλιαμπελο που λενε (οσον αφορα τον i7)

H δευτερη ψυκτρα ειναι για τον "παλιο μου υπολογιστη" αυτον χρησιμοποιω τωρα γιατι η stock της intel τα 'πεξε.

Το τροφοδοτικο ειναι overkill ναι, απλα το 600w ειχε 10 ευρω λιγοτερα κ ετσι σκευτικα να παρω αυτο.

Με τις μνημες να σ πω με τραβηξαν τα 1866ΜΗζ. Στην ιδια τιμη στο πλαισιο επερνα ανεπαισθητα χειροτερες 1600ΜΗζ ( :mrgreen: ) στην ιδια τιμη, ισως κ με περισσοτερα λευτα αρα... :devil:

Δημοσ.

Δεν πιστευω να μου το συναρμαλογησουν αυτοι ετσι? Και μηπως φανταζεται κανεις το χρονο παραδοσης? Ελπιζω να μην περιμενω 2 βδομαδες.

Δημοσ.

Μπράβο.Έδωσες 1,2k για υπολογιστή και δεν έβαλες ssd και έβαλες ποντίκι του 10€.Μεγειά.Μακάρι να τα φέρει ο θεός κάπως να κάτσεις σε pc των 800€ με ssd για να καταλάβεις τι έκανες γιατί το ποτάμι από ότι φαίνεται δεν γυρίζει πίσω.Ότι και να γράψουμε ο περισσότερος κόσμος νομίζει πως ο υπολογιστής ότι είναι ΜΟΝΟ ο επεξεργαστής άντε και λίγο η κάρτα γραφικών.Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό δυστυχώς.

Και γιατί ρωτάς αν έχεις κάποιο λάθος ΑΦΟΥ έχεις κάνει την παραγγελία;Imho ας πούμε έπρεπε να πάρεις αυτό το τροφοδοτικό γιατί αφού έδωσες πολλά και υπάρχει budget ας τα δώσεις για καλύτερο psu και 7 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Μπράβο.Έδωσες 1,2k για υπολογιστή και δεν έβαλες ssd και έβαλες ποντίκι του 10€.Μεγειά.Μακάρι να τα φέρει ο θεός κάπως να κάτσεις σε pc των 800€ με ssd για να καταλάβεις τι έκανες γιατί το ποτάμι από ότι φαίνεται δεν γυρίζει πίσω.Ότι και να γράψουμε ο περισσότερος κόσμος νομίζει πως ο υπολογιστής ότι είναι ΜΟΝΟ ο επεξεργαστής άντε και λίγο η κάρτα γραφικών.Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό δυστυχώς.

Και γιατί ρωτάς αν έχεις κάποιο λάθος ΑΦΟΥ έχεις κάνει την παραγγελία;Imho ας πούμε έπρεπε να πάρεις αυτό το τροφοδοτικό γιατί αφού έδωσες πολλά και υπάρχει budget ας τα δώσεις για καλύτερο psu και 7 χρόνια εγγύηση.

Καλα χαλαρωσε. Ενας υπολογιστης ειναι. Και τοσα χρονια αυτο μετρουσε στον υπολογιστη μας. Ο επεξεργαστης η καρτα γραφικων κ η μνημη. Τωρα το να εχω καλυτερο Loading δεν με νοιαζει κ τοσο. Και ναι προτιμουσα να παρω στο storm scout που μου αρεσε, παρα ssd. Πες το λαθος πες το μ*****α, ετσι ειναι.

Ssd θα παρω. Αλλα πιο μετα. Ελεος πια με αυτο το ssd. Και δεν νομιζω να χει προβλημα το psu με 3 χρονια εγγυηση. Ελεος.

Δημοσ.

Ε εντάξει δίνεις τόσα λεφτά και σε χάλασαν 25€ για 4 χρόνια εγγύηση στο τροφοδοτικό παραπάνω και καλύτερο τροφοδοτικό.Δεν είναι κακό αυτό που έβαλες αλλά δεν δίνεις λίγα.

Όχι δεν είναι το loading στους ssd.Το loading το φτιάχνεις και με μηχανικούς δίσκους.Είναι αυτό για το οποίο ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ αγοράζετε ακριβούς επεξεργαστές."Για να είναι πιο γρήγορος ο υπολογιστής".Ο χρόνος απόκρισης.Το access time.Που αν ο ακριβός επεξεργαστής το βελτιώνει ελάχιστα ο SSD το μηδενίζει.

Μόλις αγοράσεις SSD αν το θυμηθείς επέστρεψε και ξαναγράψε στο thread ακόμη και αν είναι σε 2 χρόνια.Να δεις μετά αν θα μου λες έλεος ή όχι.Γιατί εγώ από τη μεριά μου λέω έλεος όταν βλέπω rig των 1200€ χωρίς SSD και με ποντίκι των 10€.

Δημοσ.

Εγω πηρα ssd intel και μαλιστα οταν βγηκε η δευτερη γενια των intel

Τωρα αν ειναι γρηγορος κτλ ναι ειναι, αλλα για καποιον που ειναι gamer δεν θα τον πειραξει αν τα windows ανοιγουν 20" ή 10" ή αν o firefox ανοιγει σε 2" ή σε 4", πιο πολυ νοιαζεται να μην εχει χαμηλα fps και να ανεβαζει αναλυσεις στα games και μετα τα υπολοιπα

Αν με ρωτουσατε τι θα ηθελα με αυτα τα χρηματα θα προτιμουσα καρτα γραφικων ή mobo+cpu παρα ssd

Δημοσ.

Εγω πηρα ssd intel και μαλιστα οταν βγηκε η δευτερη γενια των intel

Τωρα αν ειναι γρηγορος κτλ ναι ειναι, αλλα για καποιον που ειναι gamer δεν θα τον πειραξει αν τα windows ανοιγουν 20" ή 10" ή αν o firefox ανοιγει σε 2" ή σε 4", πιο πολυ νοιαζεται να μην εχει χαμηλα fps και να ανεβαζει αναλυσεις στα games και μετα τα υπολοιπα

Αν με ρωτουσατε τι θα ηθελα με αυτα τα χρηματα θα προτιμουσα καρτα γραφικων ή mobo+cpu παρα ssd

Συμφωνω μαζι σου.Και η προσωπικη μου εμπειρια με εναν ssd Kingston δεν κατι το μαγικο και σιγουρα δεν δικαιολογουσε την τιμη του.

Δημοσ.

Αλλαξα τροφοδοτικο σε TX650 και Mobo σε GD-55 μιας και δεν ειχανε διαθεσιμο stock.

Καλα εκανα για το τροφοδοτικο? Εχει 30 ευρω κατω και μου φαινεται καλυτερο απ το GS700.

Δημοσ.

Καλα εκανα για το τροφοδοτικο?

+1 κι από μένα για την αλλαγή στο τροφοδοτικό, το TX είναι σαφώς καλύτερη επιλογή.

( FYI οι σειρές GS, CX της Corsair κατασκευάζονται από την CWT, οι σειρές TX, HX, AX από την

Seasonic, γι αυτό και έχουν περισσότερα χρόνια εγγύηση )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...