anestispsarakas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 καλησπερα εδω και 3 βδομαδες αλλαξα το πακετο συνδεσης που ειχα και απο 2mbps μου εδωσαν 24mbps .εχω ρουτερ 585v7 τομσον και δεν συγχρονιζει ,αφου λοιπον ηρθε ο οτε 2 φορες και με κουρασαν και τους κουρασα ,μου ειπαν οτι φταιει το ρουτερ , ξερει καποιος να μου πει πως θα το διωρθοσω??το ρουτερ!
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 συνδεσε το 585 ενσυρματα με καλωδιο στον υπολογιστη. πληκτρολογησε 192.168.1.254 σε ενα browser και μπες στο μενου διαχειρισης. στο μενου thomson gateway/ πηγαινε set up και αλλαξε το πρωτοκολλο σου απο PPoA σε PPoE ή αντιστροφα. βαλε τα υπολοιπα στοιχεια της συνδεσης σου. το ρουτερ θα επανεκιννησει. αν δε συγχρονισει παλι θα ηθελα να κανεις παλι την ιδια διαδικασια για να επαναφερεις το πρωτοκολλο εκει που ηταν. και εδω ειμαστε. δε σε ταλαιπωρω με firmware updateσ και αλλες ερωτησεις. αυτη η αλλαγη που σου λεω σε εμενα ελυσε το προβλημα πριν 2 μηνες. συγχρονιζα αλλα δεν ειχα ιντερνετ
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ο πιο πανω ειπε οτι δεν συγχρονιζει οχι οτι δεν εχει ιντερνετ οποτε αυτο με το Pppoe/pppoa δεν θα αλλαξει κατι.οι λυσεις ειναι 2.η κανεις ενα Reset default να δεις αν θα αλλαξει κατι/η κανεις firmware update μηπως αλλαξει παλι κατι η αλλιως αλλο ρουτερ αν πραγματι εχει προβλημα.αν εχεις καναν αλλο ρουτερ να δοκιμασεις στην γραμμη σου να δεις αν εχει θεμα η οχι καλο θα ηταν.
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Την ουσία την κάλυψε ο poulinos. Πάντως αυτό το Thompson είναι ότι καλύτερο για προβληματικές γραμμές. Έχω λύσει πρόβλημα συγχρονισμού με αυτό που ο OTE αδυνατούσε να μου λύσει και σε 2 διαφορετικά σπίτια μάλιστα. Φυσικά εννοείται ότι θα πρέπει να είναι εντάξει. Οι Οτέδες που κατέληξαν στη συσκευή σου βάλαν κάποιο άλλο μόντεμ ρούτερ για δοκιμή και ήταν οκ;
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 αν εβαλαν δικο τους και επαιξε οκ παω πασο.απλα ισως ειναι και ασυμβατοτητα.ας δοκιμασει πχ το Thomson σε καποιον φιλο του.και ελπιζω να ειναι το σωστο annex. annex a gia over pstn annex b για over isdn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.