Προς το περιεχόμενο

Απόκρυψη-Διαγραφή αρχείων απο καρτα

alex2539

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ενα mp3 player το sansa clip+ με microsd υποδοχή. Περνάω κανονικά mp3 στην κάρτα αλλά όταν βάζω την κάρτα στο mp3 player μου βγάζει και άλλα αρχεία με το ιδιο όνομα που έχει το κομμάτι αλλά με μια τελεία και μια παυλα μπροστά τα οποία δεν τα παιζει αλλά είναι εκεί και ενοχλούν πολύ. Π.χ περνάω ένα κομμάτι με όνομα dance.mp3, εμφανίζεται και ένα αρχείο ._dance.mp3 στο mp3 player.

Γίνεται να μην δημιουργούνται καθόλου με κάποιο τρόπο ή να σβήνονται αυτόματα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που θα σε βολέψει και για Mac OS X και για Windows, (διότι και τα windows δημιουργούν τέτοια περίεργα αρχειάκια, αλλά άλλου τύπου) είναι το προγραμματάκι OptimUSB από το AppStore το οποίο το είχε και σε προσφορά... Τρέχα μήπως προλάβεις... μπααα....

Φίλε μου αυτά τα "κρυφά" αρχεία κρατάνε τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτά.

Κατέβασε ΑΥΤΟ και θα κάνει την δουλειά σου

Page not found... το έχει κανείς?

Αυτό που θα σε βολέψει και για Mac OS X και για Windows, (διότι και τα windows δημιουργούν τέτοια περίεργα αρχειάκια, αλλά άλλου τύπου) είναι το προγραμματάκι OptimUSB από το AppStore το οποίο το είχε και σε προσφορά... Τρέχα μήπως προλάβεις... μπααα....

όπως το λες, μπααα.....!!! Είχα την εντύπωση πως κάποτε ήταν δωρεάν αυτό ή λέω μ@λ@κίες?

Εγω Παλαιότερα χρησιμοποιούσαν αυτήν την εφαρμογή http://www.apple.com/downloads/macosx/ipod_itunes/sansadevicesyncwithitunes.html γιατί με βόλευε παρόλα που δεν είχα Sansa...

Το κατέβασα...δεν βλέπω να με βολεύει ο συγχρονισμός με itunes. Άλλωστε για αυτό επέλεξα το sansa για το drag n drop, διαφορετικά θα έπαιρνα ipod!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...