FaRMaKhs Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 @poulinos συνδεοντας πανω οθονη +router που ειναι τα στανταρ ισως χρειαστει περισσοτερα just in case
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Μάλλον όχι. Γι' αυτό είπα να δοκιμάσει με ένα βατόμετρο.
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δεν αντιλεγω παντα ειμαι υπερ της σωστη δουλειας και με το βατομετρο η σωστη δουλεια ειναι σιγουρη απλα θα εχει ενα εξοδο παραπανω Απο την αλλη ομως το να εχεις μια ασφαλεια οσο αναφορα την παροχη ισχυος καλο ειναι να υπαρχει
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν να πάρω βατόμετρο και να τρέξω 3DMark Vantage. Θα ήξερα έτσι πόσα Watt θα χρειαστώ σε διακοπή ρεύματος ενώ παίζω κάποιο παιχνίδι. Να του πάει 800+W? Δύσκολο το βλέπω... Το UPS μου είναι 865W... Οπότε με ένα APC 1500άρη θα είναι καλά θεωρώ.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Οι μπαταρίες αλλάζουν από τον χρήστη κανονικά? Πόσο κοστίζουν περίπου? Με λίγα λόγια γίνεται καινούριο το UPS έτσι? αναλογως το μοντελο αντιστοιχη τιμη.για το 1000 κανουν 80 ευρω περιπου @poulinos συνδεοντας πανω οθονη +router που ειναι τα στανταρ ισως χρειαστει περισσοτερα just in case το ρουτερ εχει καταναλωση max 5 watt ενω μια οθονη πρεπει να ειναι 27 αρα για να εχει καμια 100 watt. με ενα 1500 παντως ειχα 6 δισκους 7-8 φαν 2 καρτες γραφικων απλες ομως,ι7 cpu,ιχεια πανω ρουτερ κτλ κτλ και ειμαι ανετοςςςςς. Οι μπαταρίες αλλάζουν από τον χρήστη κανονικά? Πόσο κοστίζουν περίπου? Με λίγα λόγια γίνεται καινούριο το UPS έτσι? σε ολα τα Ups αλλαζουν απο τον χρηστη στο apc δεν θελει καν κατσαβιδι που λεει ο λογος.και ναι ειναι σαν new μετα οσο γινεται.
Roger Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 αναλογως το μοντελο αντιστοιχη τιμη.για το 1000 κανουν 80 ευρω περιπου Υπαρχουν και φθηνοτερες μπαταριες,δεν ειναι απαραιτητο να βαλει τις γνησιες.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 μα δεν μιλαω για γνησιες.μιλαω για μπαταριες απο τον δησιο.βεβαια οι συγκεκριμενες μπαταριες που μου εδωσε ο δησιος ειναι οι ιδιες μπαταριες που βαζει η apc στα Ups τις.η διαφορα ειναι οτι δεν εχουν το αυτοκολλητο της apc πανω που δηθεν ειναι δοκιμασμενες κτλ.αν θυμαμαι καλα χωρις να δινω ορκο η apc χρησιμοποιει δυο μαρκες για μπαταριες.μην με ρωτησετε ποιες δεν θυμαμαι πλεον.απλα κολλαει πανω ενα δικο της αυτοκολλητο που αμα το βγαλεις βλεπεις την κανονικη τους μαρκα.δεν φτιαχνει μπαταριες η ιδια.σιγουρα σε κανα κεντρο της αθηνας η απο κανα εξωτερικο θα βρεις και αλλα brands πολυ πιο φτηνες. απλα για Home use τι 80 να δωσεις τι 60 καθε 3-4 χρονια το βρισκω χωρις πολυ νοημα.οποτε καλυτερα κατι καλο παρα να βγαλει τιποτα υγρα καμια μπαταρια(αν και ειναι κλειστες και δεν βγαζουν υγρα) αλλα παρολα αυτα εχω δει να βγαινει κατι απο μεσα και να οξειδωνονται διαφορα μετα και να τρεχεις.
Roger Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 CSB χρησιμοποιει και η Apc και απο πανω βαζει το ασημι μεγαλο αυτοκολλητο,αυτες εννοω σαν γνησιες. Οντως ,αν ειναι πολυ μαπα η μπαταρια και τραβηξει ζορι, θα βγαλει υγρα και μπορει να οξειδωθει ολη η καλωδιωση απο ακρη σ'ακρη.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 csb σωστος.θυμομουν 3 γραμματα αλλα δεν θυμομουν μαρκα.thanxs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.