ArisG88 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ακόμα δισκάκια καίτε; Ε για το αμάξι και κάποια dvd στο σπίτι ναι
oris_z Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Έκανα την παραγγελία μέσω i-net σήμερα το πρωί και μόλις με ειδοποίησαν από το κατάστημα Καβάλας να παραλάβω (!!!) προφανώς έχουν Κινέζους στα υπόγεια και ράβουν κατά παραγγελία. Θα επανέλθω για την ποιότητα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Έκανα την παραγγελία μέσω i-net σήμερα το πρωί και μόλις με ειδοποίησαν από το κατάστημα Καβάλας να παραλάβω (!!!) προφανώς έχουν Κινέζους στα υπόγεια και ράβουν κατά παραγγελία. Θα επανέλθω για την ποιότητα. Οποτε εμεις οι Αθηναιοι φαινεται πως περιμενουμε παραλαβη απο τα υπογεια της Καβαλας, αφου καμια ενημερωση δεν εχουμε ακομα και ας καναμε την παραγγελια 21.45.
nem52 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 δεν ξερω για σενα matrixx αλλα εμενα μου ηρθαν αθηνα.. μαλλον παιζει να τα ειχαν ετοιμα στο μαγαζι που παραγγειλα (και μαλιστα εχω την εντυπωση πως παραγειλλα μετα απο σενα
ArisG88 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Κι εγώ δεν έχω ενημερωθεί για την παραγγελία αν και έχω κάνει από χθες το μεσημέρι παραγγελία.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ArisG88 για τσεκαρε το mail σου. Τωρα ειδα οτι εχει ερθει απο το πρωι (καπου 11πμ) mail οτι ειναι ετοιμα (προφανως υπηρχαν ηδη στο καταστημα). Ποτε δεν με εχουν παρει τηλεφωνο (ουτε sms) τωρα που το σκεφτομαι απο το συγκεκριμενο υποκαταστημα της περιοχης μου οτι εφτασε η ηλεκτρονικη μου παραγγελια... Επαγγελματιες βλεπεις... "Η παραγγελία σας θα παραμείνει ενεργή για τις επόμενες 48 ώρες"
moredread Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 εγώ παρέλαβα απο πάτρα....μια χαρά θηκούλες...έχουν και εξωτερική ηφή δερματίνης!! ούτε στο ebay τόσο φτήνες !
zizu10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αν και off-topic αυτό το καλώδιο είναι σε καλή τιμή, γιατί το θέλω για το PS3 ???
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αν και off-topic αυτό το καλώδιο είναι σε καλή τιμή, γιατί το θέλω για το PS3 ??? Μετρια... Στο ebay βρισκεις και γ@μw για τα λεφτα τους HDMI με 2-3-4 ευρω Edit: Και εδω βλεπω παιζουν πλεον σε αυτες τις τιμες http://www.skroutz.g...?keyphrase=hdmi
zizu10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μετρια... Στο ebay βρισκεις και γ@μw για τα λεφτα τους HDMI με 2-3-4 ευρω Edit: Και εδω βλεπω παιζουν πλεον σε αυτες τις τιμες http://www.skroutz.g...?keyphrase=hdmi Λες να πάρω αυτό από το pc1 με τα 2.5 ευρώ ή παίζει καποια διαφορά στην ποιότητα;;;
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Λες να πάρω αυτό από το pc1 με τα 2.5 ευρώ ή παίζει καποια διαφορά στην ποιότητα;;; Αν μενεις εκει κοντα ναι... Αλλιως πως; Οσο για την ποιοτητα μην ξεχνας οτι το σημα που θα περασει απο μεσα ειναι ψηφιακο. Δεν προκειται να δεις με κανενα καλωδιο διαφορες στην ποιοτητα εικονας. Μονο θεμα ποιοτητας κατασκευης (αντοχη) παιζει, αλλα δεν ειναι υποχρεωτικα καλυτερο του μουλτι επειδη ειναι ακριβοτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα