Προς το περιεχόμενο

Anno 2070

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό σου έλεγα και εγώ. Μιλάμε χάνεσε με τις τόσες επιλογές που υπάρχουν. Κάτι ανάλογο από τι έχω διαβάσει είναι και αυτές οι αποστολές που ανοίγουν ανα διαστήματα με την τωρινή που τρέχει να είναι αυτή με τα stock. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με αυτά τα event

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα ότι θα χανόμουν με τις επιλογές το γνώριζα εξ'αρχής....για τίτλο anno μιλάμε.

Και εγώ μέχρι στιγμής μόνο με campaign έχω ασχοληθεί και τίποτε άλλο. Είναι πολλά τα παιχνίδια που θέλω να παίξω τώρα που βρήκα χρόνο οπότε λογικά μετά την ολοκλήρωση του story το χαιρετώ αν και θα ήθελα να εμβαθύνω περισσότερο (έχω αφημένα διαμάντια προπέρσινα που δεν έχω πιάσει.......donkey kong country returns επί παραδείγματι στο wii, το οποίο παίζω παράλληλα αυτήν την εβδομάδα :)).

Btw αν χρειαστείς save για την 3 mission του τελευταίου chapter, πες μου, θεωρώ ότι έχω κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στα πρώτα 2 missions.

Δημοσ.

Ανάσταση, τερμάτισα την campaign :lol:!!!!

Η τελευταία αποστολή, με "χειρουργικές" κινήσεις βγαίνει πιο εύκολα απ' όλες.

Τώρα θέλω να παίξω την "architect of the future" single mission του παιχνιδιού για να φτιάξω το monument και να πάρω τα τελευταία uplay points. Έχει ψωμί ακόμα το anno :)

Δημοσ.

εγώ στην προτελευταία είμαι και έκανα ένα βήμα πίσω γιατι δεν μπορώ να στρώσω τα οικονομικά με τπτ μιλαμε για μεγάλη φύρα :P. Δες και το stock market λένε για αποστολή που σε κρατάει πάνω από 10 ώρες

Δημοσ.

Στην προτελευταία αποστολή το μυστικό είναι να μην ξεκινήσεις καθόλου τα main objectives στο νησί των tech πριν να έχεις σωστές υποδομές για tychoon και eco για να ρέουν credits. Ανέλαβε την αποστολή των tychoon που σου δίνει περί τα 45.000 credits και δαπάνησε τα όλα σε υποδομές για τα δυο αυτά factions. Μετά κάνε infrastructure για tech στα underwater isles και μετά ξεκίνα να χτίζεις την βάση τους. Η παραγωγή είναι στο full οπότε λαμβάνεις credits πουλώντας resources και βγαίνει.

Στην τελευταία απλά κάνεις τα απαραίτητα research στην academy των tech, παίρνεις δάνει από eco και tychoon ταυτόχρονα (70.000 credits) και δίνεις εντολή αμέσως στα shipyards για παραγωγή στόλου. Δεν χρειάζεται καμία προσοχή στην παραγωή αφού φτιάξεις fleet απλά προσοχή στην επίθεση με το emp cannon και win win win. Χαρακτηριστικά να σου πω πως τελείωσα με ένα δυσθεώρητο debt αλλά εφόσον είναι η τελευταία αποστολή δεν σε νοιάζει.

Τελικά το παιχνιδάκι με ικανοποίησε πολύ περισσότερο από σο περίμενα, μετά τις διαδοχικές απογοητεύσεις στην αρχή. Είναι κόλλημα το άτιμο απλά δεν είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να παίζεις μια - δυο ώρες καθημερινά μετά τις υποχρεώσεις σου. Θέλει απόλυτη προσήλωση, αν δεν το τερμάτιζα τώρα που κάθομαι δύσκολα να το έπιανα καθημερινές.

Δημοσ.

re chill πόσα πλοία και τι έφτιαξες για να την πέσεις στον father? Εβγαλά την προτελευταία με καλό εισόδημα κοντά στα 120k και πλέον είμαι στην τελευταία αλλά φαίνετε απίστευτα βαρετή για εξερεύνηση.. Μια μικρή βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη μέχρι τότε παίζω τις single mission.

Δημοσ.

120k? WTF man :-D

Consider it done, έχεις τελειώσει το παιχνίδι........

Λοιπόν :

1)Κάνε όλα τα side missions, εκτός από αυτό που σου δίνει ένα technology για αεροπλάνα μιας και δεν θα τα χρειαστείς

2)Φτιάξε 3xCommando ship, 3xViper, 3xColossus + ένα submarine αν δεν έχεις.

3)Equip όλα τα technology που θα λάβεις από τα side missions, το cloacking στο sub και το emp σε έναν από τα Colossus

- Καλό είναι να κάνεις και search για repair drone αν και δεν είναι απαραίτητο με τα φράγκα που έχεις....μπορείς απλά να φτιάξεις περισσότερα πλοία

4)Πας με όλο τον στόλο λίγο πριν τον εχθρό. Ο στόλος δεν φαίνεται παρά μόνο το sub λόγω του cloaking device.

5)Είτε παρασέρνεις με έναν colossus λίγα λίγα τα εχθρικά πλοία/αεροπλάνα στο σημείο που έχεις παρκαρισμένο και αόρατο το fleet σου για μάχη, είτε στέλνεις έναν colossus μπροστά, aggrαρεις θεούς και δαίμονες, τους πετάς ένα emp και μετά φέρνεις τον στόλο να τους καθαρίσει όμορφα, άκοπα και ωραία.

6)Όταν καθαρίσεις τα πέριξ, ντου στον F.A.T.H.E.R με emp, καθάρισε τα κανόνια που τον περιβάλλουν (scroll in με το mouse αν δεν τα βλέπεις) και τέλος

ΜΗΝ ασχοληθείς καθόλου με εμπόριο και τα συναφή, χτίσε απλά ότι σου χρειάζεται, μην σε νοιάζουν τα χρήματα, πέρα από τα 120k που έχεις υπολόγιζε και ένα δάνειο συνολικά 70k από tycoon και eco. Δεν υπάρχει άλλη αποστολή, μπορείς άφοβα να πας στο κόκκινο εφόσον έχεις χτίσει τον στόλο σου.

Πραγματικά είναι η ευκολότερη αποστολή όλου του campaign, μισή ωρίτσα θα σου πάρει το πολύ!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Annites Καλησπερα και χρονια πολλα,και καλη χρονια! εχω καποιες τεραστιες αποριες για το Αννο που εως τωρα το εχω αγορασει εδω και κανεαν χρονο περιπου δεν εχω βγαλει ακρη.οπως παρεπιπτοντος μιλαω για το single game στο καμπειν δεν περνω το θαρρος να το ξεκινησω γιατι εως τωρα σε καποια θεμματα που κολαω δεν εχω βρει μια σταθερη λυση.Οπως ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Καλυψω την αναγκη για κομιουνικειτορ απο την στιγμη που παραγει πιο αργα απο την καθυστερηση, 2) Αυτο το γαμημενο σουσι δεν φτανει ποτε,η σχεδον ποτε!ακουω προτασεις και για μηπως καποια στιγμη βγαλω θετικο ισολογισμο Επιτελους που εχω καταντησει λιγο καλυτερα απο Ελλαδα ! :P παρεπιπτοντος διαλεγω παντα Ecos..ευχομαι να βοηθησει καποιος...

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...