nikosanastasiou Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καλησπερίζω το forum. Έχω βρει αυτή τη Philips 231T1SB 23'' στο getitnow και σκέφτομαι να την αγοράσω για την κρεβατοκάμαρα. Σε μια παλαιότερη Philips που είχε αγοράσει ένας ξάδερφος όταν την συνδέσαμε με τον υπολογιστή έκανε ένα ενοχλητικό τρεμόπαιγμα η οθόνη στην κίνηση του ποντικιού. Ισχύει το ίδιο και για τις καινούριες; Έχει κάποιος; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosanastasiou Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλησπερίζω το forum. Έχω βρει αυτή τη Philips 231T1SB 23'' στο getitnow και σκέφτομαι να την αγοράσω για την κρεβατοκάμαρα. Σε μια παλαιότερη Philips που είχε αγοράσει ένας ξάδερφος όταν την συνδέσαμε με τον υπολογιστή έκανε ένα ενοχλητικό τρεμόπαιγμα η οθόνη στην κίνηση του ποντικιού. Ισχύει το ίδιο και για τις καινούριες; Έχει κάποιος; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Φιλε μου εχω την ιδια απλα σε 22 ιντσες. Μια χαρα ειναι και σε καταπλικτικη τιμη. Το μονο π μου τη σπαει ειναι πως αργει λιγο στην αλλαγη των καναλιων (αλλα νομιζω ολες οι καινουριες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosanastasiou Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ρώτησα και αλλού και μου είπαν ότι δεν έχει θέμα, τελικά την παρήγγειλα και περιμένω να μου έρθει Δευτέρα - Τρίτη. για καλό και για κακό πάντως πήρα και την extra εγγύηση, philips είναι αυτή δεν ξέρεις τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpanagiotou Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Πολύ καλά έκανες φίλε μου και πήρες την έξτρα εγγύηση! Με ένα εικοσαράκι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για ένα χρόνο, αξίζει να το δώσεις! Πάντως,μην ανησυχείς, μια χαρά είναι η Philips! Α, και καλωσόρισες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.