demolition23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Έφτιαξα την κάτωθι σελιδα για να λειτουργήσει ενας διαδικτυακός σταθμός KatochiRadio Ειναι "στημένο" πανω σε δωρεαν σερβερ και δωρεάν streaming. Δεν μας βολευει τελικα και θελουμε να sreamαρει 24/7 και να εχει autoDJ. Λοιπον σκέφτομαι το εξης Παραγγελία server 000webhost.com Παραγγελία καποιου control panel οπως του Centova Cast. To θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να ξοδέψουμε πάνω απο 10€ τον μηνα. Τι εναλλακτικές λυσεις μπορω να εχω? Μπορω να βρω το Centova Cast ή καποιο αναλογο πανελ "δωρεαν"?? Μπορω να βρω καποιον server για να με φιλοξενήσει δωρεαν και να μπορει να εγκαταστήσει το Centova? Σκεφτομαι κατι λαθος; Nα σας πληροφορήσω οτι δεν ειμαι επαγγελματίας στην κατασκευή τέτοιου ειδους, αλλα εχω μεράκι και μπορώ να ασχοληθώ μαζι του σαν χόμπι. Κάθε πληροφορία και βοήθεια ειναι αποδεκτή! Ευχαριστώ!
Themis-T Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Κοίτα εδώ: Icastcenter Με $10 έχεις 128K έως 25 ακροατές. Με $30 έχεις 128K έως 75 ακροατές. Βέβαια για κάθε τι επιπλέον πληρώνεις εξτρά, οπότε τα 10 μπορούν εύκολα να γίνουν 30 και τα 30 να γίνουν 50. Είναι δύσκολο να βρεις κάτι καλό με λιγότερο από 10 ευρώ. Και εάν βρεις θα έχεις 64Κ ποιότητα και λίγους ταυτόχρονους χρήστες. Δες και αυτό: freestreamhosting.org (Free Shoutcast Servers)
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 καταρχήν συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα, κατα τη γνώμη μου είναι πολύ επαγγελματική κατα δεύτερον, πάρε ένα gr domain (δεν κοστίζει πολύ, 20 € τα 2 χρόνια, ή το ένα, δεν είμαι σίγουρος) ή τουλάχιστον απο free domains διάλεξε .tk που είναι πιο "εμφανίσιμο" δεν πολυκατάλαβα αυτά που είπες γτ δεν πολυασχολούμαι με web design κλπ, αλλά επειδή εγώ με την παρέα μου κάνουμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό επίσης (ξεκινάμε δηλαδή, έχουμε κάνει κάποιες δοκιμές αλλά δεν είμαστε έτοιμοι) εκπέμπουμε μέσω listen2myradio (free) και μπορώ να σου πώ κάτι ψιλά από αυτά που διάβασα, κατάλαβα πως θες να βρεις έναν τρόπο να ενσωματώσεις το ραδιόφωνο στην σελίδα από το http://listen2myradio.com/ λοιπόν υπάρχει premium feature που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα κάνε κλικ στον σύνδεσμο, για να δεις τις τιμές
demolition23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ευχαρισω για τις απαντησεις σας! Λοιπον να τι θελω να κανω, τα εξηγω λιγο πιο περιληπτικα 1.Παραγγελία server 000webhost.com , πολυ καλο και φτηνο με πολλες δυνατοτητες και δωρεςαν domain 2.Χρηση του Shoutcast Admin Panel 3 για autoDJ και να streamαρω εκπομπες μεσω του server 000webhost.com. Το Shoutcast Admin Panel 3 ειναι δωρεαν και εχει αρκετες δυνατοτητες Οριστε ενα screenshot που μπορεσα να βρω για το περι τινος προκειται Το ερωτημα μου ειναι εχω την δυνατοτητα να το κανω αυτο, δηλαδη να χρησημοποιησω τον server 000webhost.com για να "σηκωσω" την σελιδα μου και να κανω stream τις εκπομπες μου? ΕDIT Οριστε και το καναλι του Shoutcast Admin Panel στο youtube με οδηγιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.