Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα να αρχισεις με κλασικη,να μαθαινεις να παιζεις καποιες συγχορδιες εκει..διοτι λογω ηχου (παραμορφωμενου στην ηλεκτρικη) θα σου φανει αρκετα δυσκολο.Η κλασικη ειναι η βαση και ας σου φαινεται λιγο ''ξενερωτη''.Και εγω στην αρχη ειχα αγορασει ηλεκτρικη και μεσα σε ενα εξαμηνο καταλαβα πως επρεπε να παρω μια κλασικη για να μαθω καποια βασικα.Αλλωστε υπαρχουν αρκετα φτηνες κλασικες για εξασκιση.Μπορεις με 50e να βρεις μια κλασικη για αρχη,απ το να δωσεις 200-300 για τη πιο φτηνη ηλεκτρικη (μαζι με τον ενισχυτη).

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είναι τόσο ακριβή τότε ,ναι, θα ξεκινησω με κλασσική αλλά το πρόβλημα είναι πως μου φαινεται πως με την κλασσική δεν μπορείς να πάιξεις κανένα κομμάτι (τουλάχιστον από αυτά που μου αρέσουν)

Δημοσ.

κανω ενα χρονο κλασικη και λεω να κανω ηλεκτρικη.μπορεις να μου πεις μερικες καλες μαρκες?

αν αποφασίσεις τύπο PRS ένα φιλαράκι μου που λάει αυτή. Την έχει σε τέλεια κατάσταση και έχει αλλάξει (μου είπε) καποια πράγματα πάνω της, αλλά δεν ξέρω ακριβώς λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρω από κιθάρες. Υποθέτω ότι αν ενδιαφέρεσαι θα δεχτεί να συζητήσετε και την τιμή.

Δημοσ.

δεν ενοω να αγορασω απο το ιντερνετ.απλος να μου πειται μερικες μαρκες

θα ηθελα ασ πουμε η κιθαρα να ινε αν την ibanez grgr 121

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...

η ηλεκτρική κιθάρα για να παίξει θέλει και ενισχυτη η παιζει και μονη της;

Δημοσ.

Παίζει και μόνη της, αλλά ο ήχος θα είναι χαμηλός σε ένταση και ιδιαίτερα μεταλλικός. Αν θέλεις μια κιθάρα απλώς για να μελετάς και να παίζεις μόνος σου σπίτι, μπορείς να πάρεις μια χωρίς ενισχυτή και να προσωμοιώσεις τον ενισχυτή από τον υπολογιστή σου. Κάποιοι προσφεύγουν σε αυτή τη λύση και εκτός σπιτιού τους.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ βιάζομαι να πάρω κιθάρα οπότε αρχικά θα πάρω μια ηλεκτρική χωρις ενισχυτή (για να μην τους πάρω και τα αφτιά :devil: ) και όταν μάθω να παίζω κανα δυο κομματάκια παίνρω και ενισχυτή!!

Δημοσ.

Παιδιά πήρα ηλεκτρική και ξεκίνησα να ψιλοπαίζω power chord αλλά δεν τα καταφέρνω μίας και την πήρα μόλις χθές...υπάρχει κάτι πιο εύκολο;

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...