vlassish Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, elgol είπε Δοκιμασε το εξης Ξαπλωσε σιγα σιγα μπρουμυτα Με ακινητη τη μεση και κατω βαλε τα χερια σου στο πλαι αγκωνες 90°ωστε να ανασηκωθεις μονο απο τη μεση και πανω Κρατα τη θεση 1 λεπτο Επανελαβε το 5 -10 φορες Έχω κάνει κι εγώ αυτή την παπαριά που διάβασα στο νετ και με έπιασε μυικός σπασμός σε ραχιαίο και την άκουσα για τα καλά. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από vlassish
elgol Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι για κηλη δισκου και ειναι φυσικοθεραπευτικος χειρισμος (Θεση σφιγγας αγκωνες κολλημενοι στο σωμα) Κατι δεν εκανες καλα Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από elgol Ενα μικρο βημα για τον ανθρωπο ενα μεγαλο για τη γατα του
coffeex Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, Xacti είπε Eυχαριστώ. Πήρα τελικά μόνο αυτή που πρότεινες γιατί δε βρήκα στο φαρμακείο την counterpain. Τη δοκίμασα αμέσως. Καίει λίγο αλλά νομίζω έκανε δουλειά με τη μία. Θα ξαναδοκιμάσω και το βράδυ πάλι. Μετά από 8 χρόνια μπορεί να έχει βρει άλλη λύση, αλλά μιας που το ανέφερες θα το δοκιμάσω κι εγώ Για κρύο βάλε αυτή, είναι ότι πρέπει για τώρα που έπιασαν οι ζέστες.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό λέγεται διάταση Mckenzie (στη γιόγκα νομίζω την λένε και κόμπρα) και είναι για να ανακουφίζεις τους δίσκους και τις κήλες από πίεση. Γράφω το όνομα για να ξέρετε να ψάξετε για όποιον θέλει. 22 λεπτά πριν, vlassish είπε Έχω κάνει κι εγώ αυτή την παπαριά που διάβασα στο νετ και με έπιασε μυικός σπασμός σε ραχιαίο και την άκουσα για τα καλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε πιάσει κάτι τέτοιο αν την κάνεις σωστά. Οι ραχιαίοι μυς δεν συμμετέχουν καθόλου στην κίνηση, είναι χαλαροί. Το σήκωμα του σώματος γίνεται από τα χέρια. Πιο πολύ ζορίζονται οι τρικέφαλοι δηλαδή. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από cthulhucarbide
tsofras Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, coffeex είπε Για κρύο βάλε αυτή, είναι ότι πρέπει για τώρα που έπιασαν οι ζέστες. Αυτή είναι για αποθεραπεία περισσότερο , την χρησιμοποιώ και αυτή για μετά το κολύμπι στον αυχένα
vlassish Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Πολυ πιθανό να μην την έκανα σωστά. Γι 'αυτό χωρίς να σου δείξει κάποιος ειδικός δεν είναι για πειράματα. Επίσης ο καθένας έχει διαφορετικό πρόβλημα με τη μέση του δεν είναι όλα για όλους. 1
elgol Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό λέγεται διάταση Mckenzie (στη γιόγκα νομίζω την λένε και κόμπρα) και είναι για να ανακουφίζεις τους δίσκους και τις κήλες από πίεση. Γράφω το όνομα για να ξέρετε να ψάξετε για όποιον θέλει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε πιάσει κάτι τέτοιο αν την κάνεις σωστά. Οι ραχιαίοι μυς δεν συμμετέχουν καθόλου στην κίνηση, είναι χαλαροί. Το σήκωμα του σώματος γίνεται από τα χέρια. Πιο πολύ ζορίζονται οι τρικέφαλοι δηλαδή. Δεν ειναι μεγαλη η φορτιση στους τρικεφαλους γιατι του ειπα να κανει τη μιση κινηση οχι την πληρη εκταση της μεσης με τεντωμενους βραχιονες (γιατι αυτη ευκολα την κανεις λαθος σηκωνοντας τη λεκανη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις