Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή γνωρίζω από πόνους μέσης λόγω προσωπικής πείρας, να σου πω ότι καμία αλοιφή δεν θα σε ικανοποιήσει, φίλε μου...

Μακάρι βέβαια, αλλά δύσκολο.

Πολλές από τις αλοιφές που πρότειναν τα παιδιά μέχρι τώρα δεν τις γνωρίζω οπότε και κρατώ επιφυλάξεις, αλλά εάν θες μία κάποια ανακούφιση πρόσκαιρη (όπως πρόσκαιρη είναι και η ανακούφιση που σου προσφέρουν οι θερμαντικές αυτές αλοιφές), προτείνω να αγοράσεις μία θερμοφόρα και να την έχεις στη μέση σου όταν ξαπλώνεις (όχι συνέχεια όμως). Εκεί πιθανόν να νιώσεις καλύτερα - τουλάχιστον προσωπικά ανακουφίζομαι.

Και φυσικά, όπως προτάθηκε πιο πάνω, να επισκεφθείς ορθοπαιδικό ο οποίος θα σε καθοδηγήσει περισσότερο κατάλληλα απ'ό,τι πιθανόν όλοι εμείς!...

Φιλικά πάντα

και... περαστικά! :)

Δημοσ.

Σ´ευχαριστω για τη συμβουλή. Έχω κλείσει ραντεβού αλλα για τις 19/4! Στο ΙΚΑ όλα αυτα.. Μέχρι τότε θα μου εχει περάσει βέβαια αλλα εγω θα πάω κ´ θα ζητήσω να μου βγάλει ακτινογραφία κ´ αν είναι εφικτό ακόμη κ αξονικη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

H counterpain εγγύηση . Στο No Limits τα αποδυτήρια βρωμάνε με αυτή την αλοιφή μέχρι τους διαδρόμους. Αν δεν αντέχεται τη βρώμα biofreeze ή voltaren

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 5 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Counterpain που την βρίσκω? σε φαρμακεία υπάρχει? κοιτάζω στο google και δε βρίσκω τίποτα. Καταργήθηκε?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Xacti είπε

Counterpain που την βρίσκω? σε φαρμακεία υπάρχει? κοιτάζω στο google και δε βρίσκω τίποτα. Καταργήθηκε?

Για μυϊκούς πόνους αν θες δοκίμασε την Pharmacept Thermoreleif.

Την βάζω χρόνια επειδή έχω κήλες σε μέση και αυχένα , σε όποιον την έχω προτείνει έχει ενθουσιαστεί. Μυρίζει λιγότερο από counterpain και κάνει καλύτερη δουλειά

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Για μυϊκούς πόνους αν θες δοκίμασε την Pharmacept Thermoreleif

ωραία, θα πάρω και αυτή να τις δοκιμάσω και τις 2 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Xacti είπε

ωραία, θα πάρω και αυτή να τις δοκιμάσω και τις 2 

Περαστικά ότι και αν έχεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Για μυϊκούς πόνους αν θες δοκίμασε την Pharmacept Thermoreleif.

Την βάζω χρόνια επειδή έχω κήλες σε μέση και αυχένα , σε όποιον την έχω προτείνει έχει ενθουσιαστεί. Μυρίζει λιγότερο από counterpain και κάνει καλύτερη δουλειά

Σε καταπραίνει πιο πολύ από βολταρέν που είναι αντιφλεγμονώδης? Γιατί βλέπω ότι αυτή είναι απλά θερμαντική

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Σε καταπραίνει πιο πολύ από βολταρέν που είναι αντιφλεγμονώδης? Γιατί βλέπω ότι αυτή είναι απλά θερμαντική

Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι μυϊκά πιασίματα από κόμπους που δημιουργούν οι κήλες , οπότε δεν χρειάζομαι κάτι με αντιφλεγμονώδη δράση. Επίσης επειδή τα εχω φάει με το κουτάλι τα αντιφλεγμονώδη δεν παίρνω πλέον τίποτα που να έχει σχέση είτε σε χάπι είτε σε αλοιφή.

Τέλος η συγκεκριμένη είναι από φυσικά προϊόντα οπότε δεν έχεις θέμα με μακροχρόνια χρήση.

Άλλο θέμα η φλεγμονή εγώ την πρότεινα ως μυοαναλγητικη αλοιφή

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/4/2011 στις 1:05 ΜΜ, greekparot είπε

Τρομερους ήθελα να γράψω.. :)

Και ο γιατρός μυοχαλαρωτικα θα μου γράψει και μια κρέμα / αλοιφη.

Ασε που εκλεισα ραντεβού στο ΙΚΑ για την άλλη Παρασκευη. Μέχρι τότε θα μου περάσει κιόλας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δοκιμασε το εξης

Ξαπλωσε σιγα σιγα μπρουμυτα

Με ακινητη τη μεση και κατω βαλε τα χερια σου στο πλαι αγκωνες 90°ωστε να ανασηκωθεις μονο απο τη μεση και πανω

Κρατα τη θεση 1 λεπτο

Επανελαβε το 5 -10 φορες

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Περαστικά ότι και αν έχεις

Eυχαριστώ. Πήρα τελικά μόνο αυτή που πρότεινες γιατί δε βρήκα στο φαρμακείο την counterpain. Τη δοκίμασα αμέσως. Καίει λίγο αλλά νομίζω έκανε δουλειά με τη μία. Θα ξαναδοκιμάσω και το βράδυ πάλι.

6 λεπτά πριν, elgol είπε

Δοκιμασε το εξης

Ξαπλωσε σιγα σιγα μπρουμυτα

Με ακινητη τη μεση και κατω βαλε τα χερια σου στο πλαι αγκωνες 90°ωστε να ανασηκωθεις μονο απο τη μεση και πανω

Κρατα τη θεση 1 λεπτο

Επανελαβε το 5 -10 φορες

Μετά από 8 χρόνια μπορεί να έχει βρει άλλη λύση, αλλά μιας που το ανέφερες θα το δοκιμάσω κι εγώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...