EddieObscurant Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Και χειρότερη της GTX550 που βγήκε να ανταγωνιστεί Πού το διάβασες πάλι αυτό, ενας θεός ξέρει. Ολα τα review το αντίθετο λένε. Μόνο στο farcry είναι μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Oups λάθος. Είδες όταν βιάζεσαι να γράψεις. Στην αρχή το είχα διατυπώσει διαφορετικά και μετά τα έσβησα χωρίς να αλλάξω το "χειρότερη". Ανώτερη έπρεπε να μπει σε εκείνη την πρόταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μολις παραγγειλα κι εγω. Για να δουμε... Αν και κατι μου λεει οτι αυτη τη φορα θα δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Είναι καλύτερη απ την powercolor hd 5830 pcs ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 εβαλα και εγω μια να βαλω στο pc του γραφειου που ειναι με μια onboard hd3200. αντε να παιξουμε και να παιχνιδακι αν την παρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πηρα και εγω μια ,μπας και ειναι αληθεια.Παντως κατα 85% δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πηρα και εγω μια ,μπας και ειναι αληθεια.Παντως κατα 85% δεν ειναι. που το στηριζεις οτι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 που το στηριζεις οτι δεν ειναι? Hellooooo,Δεν ειναι η πρωτη φορα που βαζει fake προσοφρα το πλαισιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamwebx Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Hellooooo,Δεν ειναι η πρωτη φορα που βαζει fake προσοφρα το πλαισιο. Δεν συμφωνω φιλε μου Οσοι παραγγειλαμε πηραμε την επιβεβαιωση οτι οι καρτες μεχρι την ερχομενη Τεταρτη θα ειναι εδω. προσωπικα τους το τονισα οτι με ενδιαφερει μονο σφραγισμενη καρτα και οχι τιποτα bulk και αηδειες και με διαβεβαιωσαν οτι ερχονται σφραγισμενες και brand new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλά, κι άλλες φορές υπήρξαν διαβεβαιώσεις και στο τέλος γέλασε ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Σε μερικές μέρες θα το μάθουμε αν ίσχυε η προσφορά ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Hellooooo,Δεν ειναι η πρωτη φορα που βαζει fake προσοφρα το πλαισιο. ελεγα μηπως ηξερες κατι... παντως καπου τη πηρε το ματι μου 109 λιρες στην αγγλια αλλα λογικη φαινεται η τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Απο Guru3d (όπως και να το κάνουμε λίγο πιο αξιόπιστο): 6790 Review Σαφέστατα κατώτερη των 5850/6850. Και χειρότερη της GTX550 που βγήκε να ανταγωνιστει οπως ειπες απο το guru3d βλεπω και εγω και μαλλον θα θελω επειγοντως γυαλια ορασεως γιατι λεει κατι τετοιο! σε ολα μα ολα ειναι καλυτερη με σχετικη διαφορα της 550ΤΙ! σορρυ τωρα ειδα οτι το διορθωσες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 και εμενα μου τηλεφωνησαν κ μου παν οτι ειναι κανονικα στο κουτι τους και τις περιμενουν 15 του μηνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 by the way, την έβγαλε και το Overclockers.co.uk σε newsletter στη ίδια περίπου τιμή http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-259-SP&utm_source=newsletter20110406&utm_medium=email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.