Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποιος εχει τριφασικο μπορει να παρει 2 για CF αλλιως πρεπει να σας ειδοποιει η γυναικα πριν ανοιξει το θερμοσιφωνο να μην παιζετε παιχνιδια, ενταξει υπερβαλω λιγο.. :P

Οποιος την εχει παντως ειναι μια καλη στιγμη να τις ζευγαρωσει! Για εμας τους αλλους που κανουμε αναβαθμιση ειναι μεγαλο βημα να τις παρουμε 2 μαζι! Ισως σε 6-7 μηνες οπως εγραψα και παραπανω αν πεσει κι αλλο η τιμη της (και εγω το εχω καημο να κανω CF γμτ) :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επειδή γενικά καλό είναι να μην υπερβάλουμε γιατί παραπληροφορούμε (αν και καταλαβαίνω πως υπάρχει χιουμοριστική διάθεση), αντιγράφω ένα post μου από το θέμα με το UPS APC του Κότσου APC 900VA(ήμουν από τους τυχερούς που το πήρε):

EDIT:

Και κάτι ακόμα. Επειδή πολλοί αγχώνονται για τα WATTs και το αν μπορεί να τα σηκώσει ένα UPS ή ένα PSU, και το πόσο ρεύμα καίμε όταν βάζουμε +700W τροφοδοτικό κ.ο.κ., στα διαγνωστικά του APC (ναι έχει και τέτοια, Watt, VA, Hz, % στο Load, ώρα που θα διαρκέσει η μπαταρία αν πέσει το ρεύμα εκείνη την στιγμή κ.τ.λ) δείχνει περίπου τα παρακάτω load:

Stand-by (όταν είμαι απλώς στο desktop): 125 (PC) + 40 (24" monitor) = 165W

Full-Load (3d gaming πχ Dragon Age Origins II όλα στο High, 1920x1200, πάνω σε μάχη με 20 NPCs): 215 (PC) + 40 (24" monitor) = 255W

Κι όλα αυτά στην LCD οθόνη του. Στο SW δείχνει περισσότερα.

Θυμίζω ότι σηκώνει μέχρι 540W. Οπότε και με crossfire/SLI μάλλον καλυμμένοι είστε. Εκτός να μιλάμε για 2x6990 :mrgreen:

To rig Μου έχει ως εξής:

C2D E8400 OCed 10% (3.0 -> 3.4)

MB ASUS P5Q3 DLX

ATI 5850 1 GB

2 x DIMMs DDR3 (4 GB σύνολο)

5 x SATA HDDs, oι δύο Raptor

1xDVD, 1xDVDRW

3 x USB HDDs (με Power Save)+ αρκετά άλλα USB

Antec P180 case με 5 ανεμιστήρες 120mm

Win7 64bit

Θα δείτε πως σε "καθημερινές" full load καταστάσεις το UPS δείχνει 215 load για το PC (άνευ οθόνης) και σε stand-by μόλις 125. ΟΚ με την 2η θα ανέβει αλλά δεν είναι πια και για κλάματα... :rolleyes:

Θέλω να αντικαταστήσω την 8800gt που έχω σε ένα σύστημα με CPU E8500 και 4 μνήμες KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB PC8500 1066MHZ, μητρική GA-EP35-DS3R (rev. 2.1) , τροφοδοτικό hiper 680 watt. Αξίζει η αναβάθμιση; Δέν θέλω να ξεφύγω απο τα 150€. Τα φώτα σας!

ξέχασα να γράψω την οθόνη w2363v 1920 x 1080.

Sent from my iPhone using Insomnia

Χεχ, μην κλέβεις :Ρ

200W σε normal συνθήκες.

Τώρα αν τρέχεις FurMark όλη μέρα, θα πάει σtα 280W ;)

Έκαστη σου είπε, άρα καλά τα είπε (εκτός κι αν έγινε edit μετά). Χαμηλή κατανάλωση σε σχέση με την απόδοση της έχει.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο το Πλαίσιο , να με ενημερώσουν οτι τις περιμένουν 14/4 και να με ρωτήσουν αν ενδιαφέρομαι ακόμα ...

για να μπω στη αναμονη

Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο το Πλαίσιο , να με ενημερώσουν οτι τις περιμένουν 14/4 και να με ρωτήσουν αν ενδιαφέρομαι ακόμα ...

για να μπω στη αναμονη

ποια αναμονη ρε παιδια?

σιγα μην πουληθουν 400 τμχ σε μια εβδομαδα ¨-)

θα φθασει για ολους μας το θεωρω δεδομενο!!

εγω παιδια θα δω μεγαλυτερη διαφορα με την 5850 ή με καναν Q9550? Και τα δυο δεν παιζει, ΔΝΤ

αν εχεις σχετικα αδυναμη καρτα γραφικων και βαλεις τον 9550 θεωρω οτι θα εχεις bottleneck.

Συνεπως θεωρω οτι ειναι καλυτερο να αναβαθμιστεις στην καρτα γραφικων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...