Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα!

Eχω και εγω παρει την καρτουλα η οποια ειναι πολυ καλη και σηκωνει τα παντα χωρις να εχω προβληματα. Το μονο που παρατηρησα τωρα τελευταια ειναι οτι οταν ανοιγω το PC αργει να ανοιξει η οθονη,δηλαδη δεν δειχνει τα γραμματα στην αρχη. Οι αλλαγες που εκανα απ'τη στιγμη που το κανει αυτο ειναι απο VGA καλωδιο σε DVI και οι catalist 11,5. Να αναφερω και οτι αν κανω επανεκινηση ανοιγει κανονικα.

Το μονο που μπορω να σκεφτω με τις φτωχες μου γνωσεις ειναι μηπως πρεπει να ζεσταθει λιγο η καρτα και μετα να στελνει εικονα.

Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο; Ειναι λογικο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εξαιρετικη καρτα την αγορασα προσφατα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ειδικα απο Gaming . αξιζει τα λεφτα της 100%!! υπαρχει ενα κομματι στο καταστημα πλαισιο στην κηφισια οποιος ενδιαφερεται.

Αρα κανω την παραγκελια :rolleyes: Υπαρχει περιπτοση να την παρω γιατι γραφει κατοπιν παραγκελιας μηπως ειναι μουφα

Φιλαράκι την παρήγγειλε πριν 10 μέρες από Multi και την παρέλαβε προχθές. Οπότε μάλλον θα την πάρεις και εσύ κανονικά

εισαι ευχαριστημενος με την καρτα ολα κανονικα μεσα στο κουτι αν ειναι ολα καλλα την παραγκελνω

Όπως είπα φιλαράκι την πήρε. Όχι εγώ. Αλλά απ' όσο μου είπε σφραγισμένη Retail ήτανε

• 1 μήνα μετά...

Να το ρωτήσω και εδω μια και βλέπω οτι είναι το κεντρικό θέμα.

Σκέφτομαι για crossfire με μια 5850 Xtreme και μια απλη Sapphire 5850. Ειναι συμβατές λέτε ; το δοκίμασε κανείς ;

Ωραία παιδιά ευχαριστώ.

Α και κάτι ακόμα! έχω το Pk5 deluxe με μια pci-e 16χ και μια 4χ πάνω. θα χάσει πολύ το crossfire από την 4άρα ;

Θα δουλέψει δε θα 'χεις πρόβλημα.

Έντιτ: Δε θα κουμπώνει καν στη 4άρα η δεύτερη 5850.

Έντιτ2: Η μητρική σου απ' ότι βλέπω έχει 2χ16, αλλά σε CF θα δουλεύουν και οι 2 χ8.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...