giannisgokus Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλημερα! Eχω και εγω παρει την καρτουλα η οποια ειναι πολυ καλη και σηκωνει τα παντα χωρις να εχω προβληματα. Το μονο που παρατηρησα τωρα τελευταια ειναι οτι οταν ανοιγω το PC αργει να ανοιξει η οθονη,δηλαδη δεν δειχνει τα γραμματα στην αρχη. Οι αλλαγες που εκανα απ'τη στιγμη που το κανει αυτο ειναι απο VGA καλωδιο σε DVI και οι catalist 11,5. Να αναφερω και οτι αν κανω επανεκινηση ανοιγει κανονικα. Το μονο που μπορω να σκεφτω με τις φτωχες μου γνωσεις ειναι μηπως πρεπει να ζεσταθει λιγο η καρτα και μετα να στελνει εικονα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο; Ειναι λογικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Φυσιολογικό είναι μην μασάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grindelwald Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 εξαιρετικη καρτα την αγορασα προσφατα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ειδικα απο Gaming . αξιζει τα λεφτα της 100%!! υπαρχει ενα κομματι στο καταστημα πλαισιο στην κηφισια οποιος ενδιαφερεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ερωτηση η 5850 που εχει στα moultirama στα 128 ευρω αξιζει?ειναι ιδια με την extreme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ναι μωρε, ιδια ειναι και εχει και 2 DVI...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αρα κανω την παραγκελια Υπαρχει περιπτοση να την παρω γιατι γραφει κατοπιν παραγκελιας μηπως ειναι μουφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αρα κανω την παραγκελια Υπαρχει περιπτοση να την παρω γιατι γραφει κατοπιν παραγκελιας μηπως ειναι μουφα Φιλαράκι την παρήγγειλε πριν 10 μέρες από Multi και την παρέλαβε προχθές. Οπότε μάλλον θα την πάρεις και εσύ κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 εισαι ευχαριστημενος με την καρτα ολα κανονικα μεσα στο κουτι αν ειναι ολα καλλα την παραγκελνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 εισαι ευχαριστημενος με την καρτα ολα κανονικα μεσα στο κουτι αν ειναι ολα καλλα την παραγκελνω Όπως είπα φιλαράκι την πήρε. Όχι εγώ. Αλλά απ' όσο μου είπε σφραγισμένη Retail ήτανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Να το ρωτήσω και εδω μια και βλέπω οτι είναι το κεντρικό θέμα. Σκέφτομαι για crossfire με μια 5850 Xtreme και μια απλη Sapphire 5850. Ειναι συμβατές λέτε ; το δοκίμασε κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 αποτι ξερω ειναι συμβατεσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλή φάση αν είναι έτσι γιατί το κλασικό 5850 της Sapphire το βρίσκω με 220Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 ειναι συμβατες, προχωρα αφοβα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ωραία παιδιά ευχαριστώ. Α και κάτι ακόμα! έχω το Pk5 deluxe με μια pci-e 16χ και μια 4χ πάνω. θα χάσει πολύ το crossfire από την 4άρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Θα δουλέψει δε θα 'χεις πρόβλημα. Έντιτ: Δε θα κουμπώνει καν στη 4άρα η δεύτερη 5850. Έντιτ2: Η μητρική σου απ' ότι βλέπω έχει 2χ16, αλλά σε CF θα δουλεύουν και οι 2 χ8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.