sattack Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δεν ισχύει το παραπάνω. Για +3 Monitors θέλεις η κάρτα να υποστηρίζει Eyrfinity6 κάτι που δεν το κάνει η σειρά 5850. Μόνο μια special edition 5870 το υποστηρίζει 5870 EF6. Αλλιώς πας σε σειρά 6xxx. Θέλει η κάρτα να έχει 2 display-ports για 4-monitors, 3 για 5 και 4 για 6. Η διαφορά είναι ότι αυτή του Πλαισίου έχει "κομμένες" GPU και έχει κλειδωμένο το VCore voltage ( η σειρά eXtreme), κάτι που δεν ισχύει (μάλλον) για αυτή του multirama. Όπερ καλύτερο OC... Aν ισχύει η photo και τα specs στο site του multirama... τι εννοεις "κομμένες" GPU ?
ninos30 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 τι εννοεις "κομμένες" GPU ? Φημολογείται ότι είναι "δευτέρας" διαλογής. Αυτές που δείξαν στα quality-tests, ότι δεν "ανεβαίνουν" στο OC. Ότι γίνεται και στις CPU δηλαδή και βγάζουν τα διάφορα μοντέλα πχ 945, 955, 965 ΒΕ κλπ. Μπορεί απλά να είναι φήμες όμως... Γιαυτό κόψαν και το VCORE που αυτό είναι σίγουρα αλήθεια. Άρα το πουσάρισμα που τρώνε είναι μικρό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ninos30, ενημερωσου καλυτερα. Μια χαρα το ξεκλειδωσαν προχτες το vcore adjust στις Xtreme. Εχω τετοια. Bug της παλιας εκδοσης ηταν. http://www.sapphiretech.com/ssc/TriXX/ Fix the overvolt behavior and support to the following models:SKU Number Board Part Number Product Name 11162-15 299-2E174-000SA HD5850 Extreme 1G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I / DP 11169-06 288-1E177-200SA HD5830 Extreme 1G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I / MINI DP
Vaggos02 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Σκέφτομαι να πάρω και 2η 5850 για cf. Έχω αυτή που έχει το πλαίσιο. Να πάρω την ίδια ή αυτή του multirama; Καλύτερα να πάρω την ίδια λογικά ε; Επειδή παίζει να το καθυστερήσω κάνα δυο βδομάδες, αν δεν την έχει ακόμα το πλαίσιο και πάρω την άλλη θα έχω πρόβλημα;
ninos30 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ninos30, ενημερωσου καλυτερα. Μια χαρα το ξεκλειδωσαν προχτες το vcore adjust στις Xtreme. Εχω τετοια. Bug της παλιας εκδοσης ηταν. http://www.sapphiretech.com/ssc/TriXX/ Καλά ρε φίλε μου μην βαράς Κι εγώ 2 τέτοιες έχω και τόσο καιρό της πουσάρω με το AB της MSI και εκει το VCore δεν.... Δεν το πήρα χαμπάρι ότι βγήκε καινούριο TRIXX... Επειδή παίζει να το καθυστερήσω κάνα δυο βδομάδες, αν δεν την έχει ακόμα το πλαίσιο και πάρω την άλλη θα έχω πρόβλημα; Όποια θες πάρε. Το ίδιο είναι. Ούτως ή άλλως CrossFireX υποστηρίζουν (οποιαδήποτε της σειράς 5xxx δηλαδή) οπότε μην το σκέφτεσαι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλά ρε φίλε μου μην βαράς Κι εγώ 2 τέτοιες έχω και τόσο καιρό της πουσάρω με το AB της MSI και εκει το VCore δεν.... Δεν το πήρα χαμπάρι ότι βγήκε καινούριο TRIXX... Βαραω γιατι μπορεις να κανεις ο,τι θελεις με εσενα, αλλα τουλαχιστον μην παραπληροφορεις τον κοσμο.
ninos30 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Βαραω γιατι μπορεις να κανεις ο,τι θελεις με εσενα, αλλα τουλαχιστον μην παραπληροφορεις τον κοσμο. Ζητάω γονυπετής συγνώμη από το φιλοθεάμον κοινό, αλλά δεν ήταν από κακή πρόθεση... Αλλά νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο με τον όρο "παραπληροφορείς" για κάτι που βγήκε μόλις προχθές (05-05) ενώ εδώ και καιρό όλο το ΝΕΤ μιλάει γιατί είναι κλειδωμένο το VCore της Xtreme... Εξάλλου αν διαβάσεις λίγο το Post μου γενικότερα, θα καταλάβεις πως δεν λέω κάτι από το μυαλό μου προτού το ψάξω αρκετά. Αυτό μου ξέφυγε. Τεσπά, επί της ουσίας έχεις δίκιο, και όντως με το καινούριο Trixx ξεκλειδώνει το VCore.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ενταξει, δεν εγινε και τιποτε. Κι εγω προχθες το πληροφορηθηκα και ετρεξα να ενημερωσω το (ηδη ενημερωμενο) σχετικο thread στο OC section. Απλα το να βγαζουμε συμπερασματα για κομμενες εκδοσεις και μουφοπυρηνες επειδη απλα ειχε bug το προγραμμα, δε νομιζω να στεκει και πολυ. Μια χαρα ειναι η καρτουλα, δινει πολλα και δε ζηταει περισσοτερα απο 129 ευρω. Για περισσοτερα περαν της προσφορας, που ειναι και ο τιτλος του παροντος thread, ας παμε ολοι στο αντιστοιχο στο OC section. (αντε, τι περιμενεις? δωσεεεεε ταση και πες μας εκει! - εγω αυριο στηνω το νεο PCάκι που κονομησα και ειναι σαφως πιο αξιοπρεπες απο το τωρινο Opteron).
sattack Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ωχ αμαν, 115 τωρα ! μαλλον δινουν τα τελευταια κομματια για να εχουν χαμηλη τελευταια τιμη για μελλοντικα RMA. και αυτο σημαινει οτι δεν προκειται να ξαναφερουν. ελπιζω να μην μου χαλασει αυτη που πηρα για να κανω CF με την reference που ειχα. παντως ηταν που ηταν εξευτελιστικη τιμη τα 130, τωρα με τα 115 ξεφτιλιστηκε το συμπαν. Ακου λεει 115 Ε για 5850... μιλαμε τα μαμησε ολα αυτη η προσφορα. Θα τη θυμομαστε μεχρι και 10 χρονια αργοτερα.
Merdock Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Χμμμ έχω αυτή εδώ http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cicid=48&cid=123+&mid=111&pid=21985 Λέτε να τσιμπήσω και του Πλαισίου για να τις κάνω CF; Παίζω σε 2560x1440 και πέρα από το Metro 2033 δεν έχω κωλώσει πουθενά αλλού αλλά λογικά στο μέλλον(μιας και θα το κρατήσω σίγουρα μια 3ετια το PC) με τη μια 5850 θα χω πρόβλημα. ΥΓ.Επειδή λέει εκθεσιακό κομμάτι όντως είναι ή έχουν κάνει λάθος;
vasilisga Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 αμα τη βρειτε στα 115 σε καποιο καταστημα πλαισιο να μου γραψετε... τελειωσαν οι καρτουλες μαλλον υπαρχει και στα Multirama στα 129ε
Destruction Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Υπάρχει και στο special price, βεβαια πριν από καμιά βδομάδα την είχε στα 132. http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=19359&catid=719
010011101011001100110101 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παιδια εγω σημερα πηγα και την τσιμπησα στα 115 ευρω απο το πλαισιο στον πειραια,εχει αλλες 2 οποιος προλλαβει!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Στο Mall ειχε 6 την παρασκευη, αλλα τελειωσαν και εκει σημερα απ οσο μαθαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.