Phantom Duck Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Παίδες, έχω αγοράσει την κάρτα και τη χρησιμοποιώ εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, με αυτό το τροφοδοτικό (Chieftec) Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, όμως αφ' ενός δεν έχω δουλέψει την κάρτα στο τελείως φουλ, αφ' εταίρου θέλω να είμαι σίγουρος πως δεν θα μου παρουσιαστεί πρόβλημα στο μέλλον. Πώς το κόβετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ενταξει μια χαρα εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Παίδες, έχω αγοράσει την κάρτα και τη χρησιμοποιώ εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, με αυτό το τροφοδοτικό (Chieftec) Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, όμως αφ' ενός δεν έχω δουλέψει την κάρτα στο τελείως φουλ, αφ' εταίρου θέλω να είμαι σίγουρος πως δεν θα μου παρουσιαστεί πρόβλημα στο μέλλον. Πώς το κόβετε ? Εξαρτάται και από το υπόλοιπο PC σου πόσο βαρύ είναι, αλλά για μια κάρτα καλά φαίνεται. Εκτός αν έχεις 5-6 δίσκους μέσα, τρελό OC κλπ. Όταν πιάσουν οι ζέστες θα έχεις μια πιο καλή εικόνα, για το αν τα καταφέρνει. Αν δεις τίποτα BSOD ή απότομα restart τότε να ψιλιαστείς. Εξάλλου τα chieftec δεν είναι από εκείνα που "σκάνε" εύκολα ώστε να κάψεις HW. Όπως είπα κάνα restart ή κόλλημα θα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ρε παιδια, πηρα κι εγω την καρτα πριν 3 μερες (δευτερα), και μου κανει το εξης κουλο. οταν ανοιγω το πισι (main pc υπογραφης), δεν μου δινει αμεσως εικονα!! φαινεται η οθονη να ειναι οπως σε stand by mode. το κλεινω, κουναω την καρτα, τα βυσματα και μετα ανοιγει κανονικα..!! την εβγαλα και την ξαναεβαλα για αυτο το λογο! αλλα οταν ανοιξει δεν εχει παγωματα, bluescreens και τετοια....! παιζει κανονικα. χτες βραδυ επαιζα crysis 2 για καμμια ωρα, χωρις προβληματα. τι ειναι αυτο παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Από cold boot πόσο καθυστερεί δηλαδή; Ή δε δίνει καθόλου σήμα μέχρι να το κλείσεις και να κουνήσεις τα βύσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 απο τη στιγμη που πατας το κουμπι εκκινησης στο κουτι, κοιμαται. δεν δινει καθολου. δεν ειναι οτι ανοιγει στο bios και μετα κλεινει. ειναι σαν να μην ειναι επιλεγμενη αυτη η καρτα αλλα καποια αλλη. και τωρα που λεω αυτο, μου ηρθε. θα ριξω μια ματια στο BIOS, μηπως εχει αλλαξει η προεπιλεγμενη καρτα γραφικων....!!!! λεω τωρα...! edit: το BIOS ειναι οκ. την εβγαλα και την ξαναβαλα 3η φορα και ανοιξε κανονικα με την πρωτη. ελπιζω να εστρωσε....., ειδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellwarrior Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0465038&catid=020300 128.9 euro !! απλα το αναφερω :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ΩΩωπππααα - αυτή που δείχνει το multi είναι μια v2 της sapphire! Αν ισχύει η τιμή και την φέρνουν είναι καλύτερη προσφορά από αυτή της extreme. Αλλά αμφιβάλλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0465038&catid=020300 128.9 euro !! απλα το αναφερω :mrgreen: Και αυτη ειναι reference οποτε πρεπει να κλοκαρεται καλυτερα ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellwarrior Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=338 multirama http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1152 plaisio τις διαφορες ακριβως δεν τις ξερω καποιος πιο ειδικος ας μας διαφωτισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Και αυτη ειναι reference οποτε πρεπει να κλοκαρεται καλυτερα ε?? Δεν είναι ούτε αυτή Reference. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Η πιο προφανής διαφορά είναι ότι αυτή του Multirama διαθέτει 4 εξόδους και επομένως 4 οθόνες στο eyefinity (με υποχρεωτική χρήση του DP) σε αντίθεση με αυτή του Παλισίου που διαθέτει μόνο 3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 edit: Ακυρο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η πιο προφανής διαφορά είναι ότι αυτή του Multirama διαθέτει 4 εξόδους και επομένως 4 οθόνες στο eyefinity (με υποχρεωτική χρήση του DP) σε αντίθεση με αυτή του Παλισίου που διαθέτει μόνο 3... Δεν ισχύει το παραπάνω. Για +3 Monitors θέλεις η κάρτα να υποστηρίζει Eyrfinity6 κάτι που δεν το κάνει η σειρά 5850. Μόνο μια special edition 5870 το υποστηρίζει 5870 EF6. Αλλιώς πας σε σειρά 6xxx. Θέλει η κάρτα να έχει 2 display-ports για 4-monitors, 3 για 5 και 4 για 6. Η διαφορά είναι ότι αυτή του Πλαισίου έχει "κομμένες" GPU και έχει κλειδωμένο το VCore voltage ( η σειρά eXtreme), κάτι που δεν ισχύει (μάλλον) για αυτή του multirama. Όπερ καλύτερο OC... Επίσης αυτή του multi μπορεί να κάνει και 4-way CF (έχει 2 connectors) ενώ η XTREME μέχρι 2. Αν πρόκειται φυσικά κανείς... Aν ισχύουν η photo και τα specs στο site του multirama πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.