poedeer7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 δηλαδη παμε για καινουργιο psu (μλν corsair)και οθονη με 1920*1080 θα παιζει σε full setting τα crysis1,2,metro,cod k.a. με την 5850 μονο??? ερωτηση:Σε τετοια μητρικη http://www.e-shop.gr...l?id=PER.528493 το cf (αργοτερα ) αξιζει??? ναι θα τα παιζει(αυτο εχω τωρα) το metro στο High Ομως στο very high ειναι unplayable. παρε προς το παρον psu καρτα και οθονη.αργοτερα παιρνεις μητρικη που να υποστηριζει bulldozers και cf και τσιμπας αργοτερα αλλη μια 5850 αν δε σου φτανει και πιο μετα βαζεις και μια μπουλντοζα και εισαι καλυμμενος σε βαθος χρονου με πολυ καλο συστημα! α και προυποθεση να θελεις να παιζεις παιχνιδια.μη τα παρεις και ταχεις να καθονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 δηλαδη παμε για καινουργιο psu (μλν corsair)και οθονη με 1920*1080 θα παιζει σε full setting τα crysis1,2,metro,cod k.a. με την 5850 μονο??? ερωτηση:Σε τετοια μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528493 το cf (αργοτερα ) αξιζει??? ΟΧΙ. Σε 1920 θα μπορείς να παίζεις αλλά όχι full settings. Crysis όλα στα high θέλει τίποτα 3-way SLI ή CF με 6990!!! http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-6990-crossfire-review/16 Στο 2ο ερώτημά σου δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Γενικά για CF/SLΙ προτιμούνται τα κορυφαία chipset, για πολλούς λόγους για να μην τα εξηγώ τώρα. Κυρίως λόγω ότι στα κορυφαία chipsets υπάρχουν πιο ποιοτικές υλοποιήσεις. Αλλά τώρα, άμα το σηκώνει η MB σου γιατί όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grindelwald Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Τα 6-pins PCI-E καλώδια πάνε δτην κάρτα γραφικών (ναι οι high-end VGA θέλουν έχτρα τροφοδοσία). Και η 5850 θέλει 2 τέτοιες. Οπότε μαι χαρά είσαι. Στην ΜB πάει άλλο καλώδιο, 4pin η 8pins. Έχει και από τέτοια το PSU α δεν ηξερα οτι πανε πανω στην καρτα τα καλωδια του τροφοδοτικου. βλεπεις το δικο μου εχει ενα αλλα δεν παει στην 8400 gs που εχω μαλλον γιατι δεν χρειαζεται... ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
no account Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ΟΧΙ. Σε 1920 θα μπορείς να παίζεις αλλά όχι full settings. Crysis όλα στα high θέλει τίποτα 3-way SLI ή CF με 6990!!! http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-6990-crossfire-review/16 Στο 2ο ερώτημά σου δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Γενικά για CF/SLΙ προτιμούνται τα κορυφαία chipset, για πολλούς λόγους για να μην τα εξηγώ τώρα. Κυρίως λόγω ότι στα κορυφαία chipsets υπάρχουν πιο ποιοτικές υλοποιήσεις. Αλλά τώρα, άμα το σηκώνει η MB σου γιατί όχι? επειδι εχω τωρα μια 19' phillips lcd (μοντελο δεν εχω γιατι δεν ειμαι σπιτι) η οποια ειναι καπως τετραγωνισμένη και μου φαινεται πολυ καλη και για gaming λογικα η αναλυση θα ειναι 1366x768.πιστευω πως με αυτην την οθονη και καρτα ανετα παιζει και metro και crysis σε max settings.οποτε καλητερα να μεινω με την 19αρα για τωρα και να κοιταξω για psu ποιο psu μου προτεινετε κατα προτίμηση απο e-shop,multirama ή κατι αλλο απο κορινθο αν και δεν εχω προμπλεμ απο παραγγελία ,απο 60-75ε ,αν γινετε να υπαρχει δυνατοτητα για cf στο μελλον ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grindelwald Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 επειδι εχω τωρα μια 19' phillips lcd (μοντελο δεν εχω γιατι δεν ειμαι σπιτι) η οποια ειναι καπως τετραγωνισμένη και μου φαινεται πολυ καλη και για gaming λογικα η αναλυση θα ειναι 1366x768.πιστευω πως με αυτην την οθονη και καρτα ανετα παιζει και metro και crysis σε max settings.οποτε καλητερα να μεινω με την 19αρα για τωρα και να κοιταξω για psu ποιο psu μου προτεινετε κατα προτίμηση απο e-shop,multirama ή κατι αλλο απο κορινθο αν και δεν εχω προμπλεμ απο παραγγελία ,απο 60-75ε ,αν γινετε να υπαρχει δυνατοτητα για cf στο μελλον ευχαριστώ... http://www.skroutz.gr/s/302022/Corsair-Builder-Series-CX600.html η το 500αρι οπως ειπε ο ninos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ΟΧΙ. Σε 1920 θα μπορείς να παίζεις αλλά όχι full settings. Crysis όλα στα high θέλει τίποτα 3-way SLI ή CF με 6990!!! σωστος.αρκετα παιχνιδια ομως παιζουν και full σε 1920 με 5850 εστω oc'ed. παντως cf σε αναλυση τοσο μικρη οσο ειναι η οθονη του ειναι overkill και ισως και η μια 5850 να ειναι overkill αλλα εστω ειναι future proof... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 επειδι εχω τωρα μια 19' phillips lcd (μοντελο δεν εχω γιατι δεν ειμαι σπιτι) η οποια ειναι καπως τετραγωνισμένη και μου φαινεται πολυ καλη και για gaming λογικα η αναλυση θα ειναι 1366x768.πιστευω πως με αυτην την οθονη και καρτα ανετα παιζει και metro και crysis σε max settings.οποτε καλητερα να μεινω με την 19αρα για τωρα και να κοιταξω για psu ποιο psu μου προτεινετε κατα προτίμηση απο e-shop,multirama ή κατι αλλο απο κορινθο αν και δεν εχω προμπλεμ απο παραγγελία ,απο 60-75ε ,αν γινετε να υπαρχει δυνατοτητα για cf στο μελλον ευχαριστώ... 19αρα τετράγωνη (4:3) υποστηρίζει 1280x1024. Εννοείται πως θα παίζεις όλα στο full με την 5850. Για το budget που βάζεις, από Multirama θα έπαιρνα αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0520381&catid=020500 κι αυτό λόγω κόστους: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0595552&catid=020500 Από eshop, αν θα έπρεπε να διαλέξω κάποιο τότε αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808863 Καλύτερα πάρε όμως το corsair, από Πλαίσιο με αντικαταβολή. Καλύτερο είναι σωστος.αρκετα παιχνιδια ομως παιζουν και full σε 1920 με 5850 εστω oc'ed. παντως cf σε αναλυση τοσο μικρη οσο ειναι η οθονη του ειναι overkill και ισως και η μια 5850 να ειναι overkill αλλα εστω ειναι future proof... Συμφωνώ με το overkill και για την ανάλυση που θα παίζει. Απλά απάντησα σε αυτό που ρώτησε. 1920->Crysis->όλα full->δύσκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
no account Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 βρε παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις αλλα μου φαινονται καπως μεγαλα και φοβαμαι μηπως δεν τα χωραει η κουτα μοντελο δεν υπαρχει ειναι παλια μοντεντ αν σκεφτουμαι πως αυτο http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/trofodotika/adj-psu-550w-8-trofodotiko-ypologisti-550-watt/prod1120542pp/ ειναι το παλιο και το επερνε ισα-ισα τοτε θα περνει το corsair? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 βρε παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις αλλα μου φαινονται καπως μεγαλα και φοβαμαι μηπως δεν τα χωραει η κουτα μοντελο δεν υπαρχει ειναι παλια μοντεντ Τα τροφοδοτικά έχουν standard μέγεθος (περίπου). Μιλάμε για desktop PC πάντα. Εξαιρούνται τα περισσότερα +1000Watt τα οποία είναι πιο "μακρυά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
no account Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 μακαρι οποτε θα παρω το corsair απο geiitnow που εχουμε στην κορινθο μιας και διαβασα οτι εχεις δικαιομα επιστροφης μεσα σε 30 μερες thnks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ΟΧΙ. Σε 1920 θα μπορείς να παίζεις αλλά όχι full settings. Crysis όλα στα high θέλει τίποτα 3-way SLI ή CF με 6990!!! http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-6990-crossfire-review/16 Στο 2ο ερώτημά σου δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Γενικά για CF/SLΙ προτιμούνται τα κορυφαία chipset, για πολλούς λόγους για να μην τα εξηγώ τώρα. Κυρίως λόγω ότι στα κορυφαία chipsets υπάρχουν πιο ποιοτικές υλοποιήσεις. Αλλά τώρα, άμα το σηκώνει η MB σου γιατί όχι? Οχι φιλε ενταξει.. δεν χρειαζεσαι και 3-way SLI για να παιξεις crysis στο full.. Εγω με μια gtx 470 παιζω ανετα ολα τα παιχνιδια,ολα ομως μαζι και του crysis και crysis 2 στο full full.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Guys μην τρελαίνεστε. Η καρτούλα είναι σκέτο διαμάντι. Με τον παρακάτω υπολογιστη (Νο1) και την καρτούλα (5850) παίζω τα παρακάτω παιχνίδια σε full full ανάλυση και άνετα χωρίς το παραμικρό κόλλημα Crysis 2 Crysis Starcraft II Mass effect II Dragon Age II Sims Medival Nba 2k11 Fifa 2011 Civilization V Παίξτε άνετα όποιο παιχνίδι γουστάρετε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μην κάνουμε την τρίχα-τριχιά. Χρησιμοποίησα μια υπερβολή για να δώσω να καταλάβει πως το Crysis είναι από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια σε HW. Φυσικά και δεν θέλει 3-way SLI για να παίξεις. Στο review που έβαλα έχει και την 5850. Με ι7-965 OCed βγάζει 38 FPS στα 1920 (με 2xAA). Μια χαρά δηλαδή. Αν βάλουμε ως όριο τα 30FPS, με έναν πιο γήινο επεξεργαστή (σαν τον Χ4 640 πχ) θα είναι οριακά κάτω από τα 30. Αν σηκώσεις όμως το ΑΑ στα 4 (εκεί θεωρώ πως είναι το βέλτιστο όταν λέμε τα παίζουμε όλα High) τότε θα φύγει αρκετά κάτω από αυτό το νούμερο. Τεσπα, δεν διαφωνούμε. Κι εγώ μια τέτοια είχα (πήρα και 2η με την προσφορά αυτή και έκανα CF), κι όλα μια χαρά τα έπαιζε. Με το CF δεν το συζητώ. Είναι μια πολύ τίμια καρτούλα, και ειδικά για αυτά τα χρήματα απλά δεν έχει ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 παιδια,το full αναλυση με φουλ γραφικα χωρις κολληματα ειναι σχετικο. αν δε δουμε μετρησεις με average και Minimum fps δε λεει τιποτα... γιατι το ιδανικο ειναι τερμα τα γραφικα με αναλυση 1920x1080 και σταθερα fps 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisgokus Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Στο review που έβαλα έχει και την 5850. Με ι7-965 OCed βγάζει 38 FPS στα 1920 (με 2xAA). Μια χαρά δηλαδή. Αν βάλουμε ως όριο τα 30FPS, με έναν πιο γήινο επεξεργαστή (σαν τον Χ4 640 πχ) θα είναι οριακά κάτω από τα 30. Αν σηκώσεις όμως το ΑΑ στα 4 (εκεί θεωρώ πως είναι το βέλτιστο όταν λέμε τα παίζουμε όλα High) τότε θα φύγει αρκετά κάτω από αυτό το νούμερο. Εγω εχω αυτον και μου βγαζει 40 fps στα 1920. Δεν μπορω ομως να βρω στις ρυθμισεις το 2xΑΑ για να το ανεβασω και στο 4xΑΑ να δω τη διαφορα. Που ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.