duffyduck Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οπως το ειπαν. Το μονο που πρεπει να σ' ανησυχει ειναι αν τη σηκωνει το τροφοδοτικο.
Skia11 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ρε μάγκες high end κάρτα γραφικών και γκρίνια για τη κατανάλωση είναι σα να πάρεις Ferrari και να κλαίγεσαι για τη βενζίνη...
no account Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παιδιά καλησπέρα σήμερα διάβασα πρώτη φορά για αυτήν την κάρτα και μιας και ψάχνω μία αυτόν τον καιρό μου φάνηκε μια πολύ καλή πρόταση από το πλαίσιο. ποια είναι τα αρνητικά της και έχει μια τόσο χαμηλή τιμή για την κατηγορία της?? μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει εντυπώσεις από την από την κάρτα ?? παρατήρησα οτι εχει Memory Speed 1000 MHz ενω εχω δει και αλλες με 4000MHz ειναι σημαντικό ? ( παίζει να ειπα και βλακεία ) ευχαριστώ προκαταβολικά
poedeer7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παιδιά καλησπέρα σήμερα διάβασα πρώτη φορά για αυτήν την κάρτα και μιας και ψάχνω μία αυτόν τον καιρό μου φάνηκε μια πολύ καλή πρόταση από το πλαίσιο. ποια είναι τα αρνητικά της και έχει μια τόσο χαμηλή τιμή για την κατηγορία της?? μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει εντυπώσεις από την από την κάρτα ?? παρατήρησα οτι εχει Memory Speed 1000 MHz ενω εχω δει και αλλες με 4000MHz ειναι σημαντικό ? ( παίζει να ειπα και βλακεία ) ευχαριστώ προκαταβολικά παμε παλι... η καρτα στα λευτα αυτα ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να παρεις.Βγηκε η τιμη χαμηλα γιατι την εβγαλε η saphire σε ειδικη εκδοση και παλια εκανε τα διπλα σχεδον.Ανταγωνιζεται καρτες πολυ ακριβοτερες για να φανταστεις.Την εχω και μονο θετικα μπορω να σου πω.Τι συστημα και τι οθονη εχεις?
PETERANOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ειναι προηγούμενο μοντέλο (επανέκδοση), αντικαταστάθηκε από την 6850 αν δεν κάνω λάθος. Πάντως ειναι πολύ καλή κάρτα και αξίζει η αγορά της, πόσο μάλλον όταν κοστίζει 130 ευρώ!
ninos30 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ειναι προηγούμενο μοντέλο, αντικαταστάθηκε από την 6850 αν δεν κάνω λάθος. Πάντως ειναι πολύ καλή κάρτα και αξίζει η αγορά της, πόσο μάλλον όταν κοστίζει 130 ευρώ! Για την ακρίβεια η 6850 είναι χειρότερη από την 5850, απλά καίει λιγότερο ρεύμα. Η 5850 πλησιάζει σε επιδόσεις την 6870. Από τεχνολογία δεν έχει να προσφέρει κάτι καλύτερο η σειρά 68xx. Αυτή που είναι το "αντίστοιχο" και καλύτερο μοντέλο είναι η 6950.
PETERANOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ναι σωστά, με βάσει την τιμή αντίστοιχη ειναι η 6870, 230 ευρώ είχα πάρει την 5850 όταν βγήκε.
no account Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παμε παλι... η καρτα στα λευτα αυτα ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να παρεις.Βγηκε η τιμη χαμηλα γιατι την εβγαλε η saphire σε ειδικη εκδοση και παλια εκανε τα διπλα σχεδον.Ανταγωνιζεται καρτες πολυ ακριβοτερες για να φανταστεις.Την εχω και μονο θετικα μπορω να σου πω.Τι συστημα και τι οθονη εχεις? λοιπόν το συστημα μου ειναι amd athlon ii 3GHz x4,4ram 1333MHz,psu 500watt,ASROCK M3A770DE... και οθονη θα παρω αλλη τι αναλυση να βαλω για να παιζει ανετα ολα τα τελευταια παιχνιδια π.χ.crysis,metro,cod και αλλα παρομοια???
Grindelwald Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλησπερα! τι τροφοδοτικο προτεινετε για αυτην την καρτα γραφικων? ευχαριστω!
no account Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εγω που δεν ξερω και πολλα σου προτεινω ενα τουλάχιστον 600watt σε περίπτωση cf
ninos30 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλησπερα! τι τροφοδοτικο προτεινετε για αυτην την καρτα γραφικων? ευχαριστω! Κάτι που να δίνει πάνω από 28VA στην +12V τάση. Κι ας είναι όσο WATT θέλει λοιπόν το συστημα μου ειναι amd athlon ii 3GHz x4,4ram 1333MHz,psu 500watt,ASROCK M3A770DE... και οθονη θα παρω αλλη τι αναλυση να βαλω για να παιζει ανετα ολα τα τελευταια παιχνιδια π.χ.crysis,metro,cod και αλλα παρομοια??? Το ίδιο ισχύει και για εσένα. Να υποθέσω εχεις τον Athlon II X4 640. Οπότε καλά είσαι από CPU. Το τροφοδοτικό σου με αγχώνει λίγο. Εκτός αν είναι επώνυμο οπότε θα τα δίνει τα VA
Grindelwald Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-550W-20-4-Pin-12Cm-Fan-DR-550BTX.htm αυτο με τιποτα ε?
PETERANOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 λοιπόν το συστημα μου ειναι amd athlon ii 3GHz x4,4ram 1333MHz,psu 500watt,ASROCK M3A770DE... και οθονη θα παρω αλλη τι αναλυση να βαλω για να παιζει ανετα ολα τα τελευταια παιχνιδια π.χ.crysis,metro,cod και αλλα παρομοια??? Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να βάλεις την ανάλυση στο μέγιστο.. Ποια οθόνη έχεις? Εγώ την δουλεύω με 550W.
Grindelwald Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εγω που δεν ξερω και πολλα σου προτεινω ενα τουλάχιστον 600watt σε περίπτωση cf εχω ακριβως τα ιδια hardware με εσενα και μολις πηρα την 5850 απλα το τροφοδοτικο με απασχολει... οσο για την οθονη που ελεγες πριν ρωτησα και μου ειπανε οτι στην δικη μου που ειναι 1280χ1024 θα παιζει πολυ καλα η 5850. οποτε αμα παρεις μια τετοια μαλλον θα εισαι οκ. Κάτι που να δίνει πάνω από 28VA στην +12V τάση. Κι ας είναι όσο WATT θέλει Το ίδιο ισχύει και για εσένα. Να υποθέσω εχεις τον Athlon II X4 640. Οπότε καλά είσαι από CPU. Το τροφοδοτικό σου με αγχώνει λίγο. Εκτός αν είναι επώνυμο οπότε θα τα δίνει τα VA οσον αφορα το τροφοδοτικο που εδειξα αυτο λεει τιποτα για να σηκωσει την 5850 ? Κάτι που να δίνει πάνω από 28VA στην +12V τάση. Κι ας είναι όσο WATT θέλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.