Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πρωτον, ηρθε με το αυτοκολλητακι και στη συσκευασια και στη καρτα, αλλα αν ειχε αποκολληθει εστω και μια φορα θα φαινοταν. Δευτερον, δεν μου δινει σημα στην οθονη, ενω με την παλια καρτα ολα καλα. Τριτον, η Sapphire αναφερει στο site της οτι το TriXX υποστηριζει Voltage Overvolt στην 5850 Xtreme. Αν οντως ισχυει αυτο που λετε και δεν υποστηριζει, δεν ειναι λογος υπαναχωρησης απο την αγορα λογω μη προσφορας ολων των στοιχειων που διαφημιζει ο κατασκευαστης? Αν ναι, θα τα ακουσουν με email στη Sapphire και θα τη γυρισω πισω στο Πλαισιο.
lionheart75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πρωτον, ηρθε με το αυτοκολλητακι και στη συσκευασια και στη καρτα, αλλα αν ειχε αποκολληθει εστω και μια φορα θα φαινοταν. Δευτερον, δεν μου δινει σημα στην οθονη, ενω με την παλια καρτα ολα καλα. Τριτον, η Sapphire αναφερει στο site της οτι το TriXX υποστηριζει Voltage Overvolt στην 5850 Xtreme. Αν οντως ισχυει αυτο που λετε και δεν υποστηριζει, δεν ειναι λογος υπαναχωρησης απο την αγορα λογω μη προσφορας ολων των στοιχειων που διαφημιζει ο κατασκευαστης? Αν ναι, θα τα ακουσουν με email στη Sapphire και θα τη γυρισω πισω στο Πλαισιο. Και μένα έτσι ήταν. Δεν έχει νάυλον η συσκευασία απλά ένα αυτοκολλητάκι απο την μία μεριά. Ήταν σφραγισμένη κανονικά. Δεν σου δίνει σήμα στην οθόνη? Δοκίμασε να ξαναβάλεις αυτή που είχες, να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς τις, να μπείς safe mode να καθαρίσεις υπολείμματα με driver sweeper και μετά να βάλεις την κάρτα. Όντως η sapphire το αναφέρει ότι υπάρχει δυνατότητα voltage tweak με το TriXX αλλά προφανώς σε κάρτες που το υποστηρίζουν. Η συγκεκριμένη έχει τα ρεύματα κλειδωμένα οπότε πώς να δουλέψει το TriXX? Όσο αφορά το review απο overclockers που πρόσεξα και εγώ χτές ειλικρινά είναι για πολλά γέλια... Oύτε μια διαλεχτή Reference δεν πιάνει 1000/1230 είναι δυνατόν να τα πιάνει αυτή με στόκ τάση? Ότι να 'ναι... Επίσης, αν ξεκλείδωσαν τα ρεύματα ας μας πουν πως το έκαναν διότι δεν βλέπω να αναφέρουν κάτι γιαυτό.... Τέλος σχετικά με το e-mail συμφωνώ, στείλε τους αν μπορείς να δούμε και μια επίσημη απάντηση απο την εταιρεία.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εδωσε σημα τελικα, στην δευτερη PCI-E Δες λιγο εδω http://www.sapphiretech.com/ssc/TriXX/ Η καρτα μας λεει οτι υποστηριζει Voltage OVERVOLT. Αυτο σημαινει πολυ σαφως οτι μπορουμε να ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ τις τασεις, οχι μονο να τις δουμε. Μιας που αναψε, θα το δοκιμασω τις επομενες ωρες, και αν δεν υπαρχει η διαφημιζομενη λειτουργια, θα στειλω ενα σοβαρο email κραξιματος.
lionheart75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εδωσε σημα τελικα, στην δευτερη PCI-E Δες λιγο εδω http://www.sapphiretech.com/ssc/TriXX/ Η καρτα μας λεει οτι υποστηριζει Voltage OVERVOLT. Αυτο σημαινει πολυ σαφως οτι μπορουμε να ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ τις τασεις, οχι μονο να τις δουμε. Μιας που αναψε, θα το δοκιμασω τις επομενες ωρες, και αν δεν υπαρχει η διαφημιζομενη λειτουργια, θα στειλω ενα σοβαρο email κραξιματος. H κάρτα έρχεται με cd με drivers. Τους 10.9 συγκεκριμένα. Επειδή δεν δοκίμασα, όχι πως θα έχει σημασία πιστεύω, δοκίμασε με αυτούς αρχικά για να δούμε (μην μπαινω τσάμπα στην διαδικασία να βγάζω - βάζω). Κάντο και πές μας αν αλλάξει κάτι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εχω ηδη περασμενους τους 11.3, αλλα στην αναγκη θα το κανω κι αυτο.
thegame77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 εδω βλεπω οτι το πινει ανετα απο gtx 460 http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2037&pageID=10444
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Οντως, κι εδω grayed out, και με παλαιοτερες εκδοσεις Trixx και με Afterburner. Στελνω email.
GMAKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 εδω βλεπω οτι το πινει ανετα απο gtx 460 http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2037&pageID=10444 Μην ανακαλύπτουμε ξανά την Αμερική. Η κάρτα είναι μια 5850 σαν τις άλλες με non reference pcb και cooler. Οι επιδόσεις της είναι γνωστές και όποιες διαφορές παρατηρούνται σε σχέση με την κλασσική 5850 είναι μόνο και μόνο λόγω ωρίμανσης των οδηγών. Έτσι είναι γνωστό ότι σε άλλα (ελάχιστα) benchmark χάνει ( ιδίως σε όσα παίζει πολύ tesselation), αλλά σε άλλα πατάει την 460 από κάτω. Όσον αφορά το overclock η δικιά μου δούλεψε στα 850 - 1150 χωρίς να κάνει κίχ, έβγαλε furmark με μέγιστη θερμοκρασία 67οC και χωρίς το φουρφούρι να χτυπήσει κατοστάρι. Λογικά έχει ακόμα headroom αλλά και εκεί που είναι τώρα μου κάνει μια χαρά οπότε δε νομίζω να την πιέσω άλλο. Επιπλέον, ιδίως στο idle είναι ΑΘΟΡΥΒΗ. Για 129Ε, εγώ προσωπικά δε θέλω κάτι παραπάνω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 email εσταλη Dear Sir/Madam, I have yesterday purchased a Sapphire HD5850 extreme, which currently works perfect. Before the purchase, I saw on the following link http://www.sapphiretech.com/ssc/TriXX/ that my particular graphics card would have Voltage Overvolt via TriXX enabled. After the card and the latest TriXX software installation, I get the Overvolt Function grayed out, which means that I cannon change my card's voltage, as advertised. I would like to ask whether I should do some option altering, or it just doesn't work with this card. If the function is not meant to work with this card, I want to return the card back to the store and have a full refund, without any further incovenience. I am waiting for your reply. With regards, George ΧΧΧΧΧΧ, Greece. Προσφορα ξεπροσφορα, δεν κανει κατι το οποιο διαφημιζει, οποτε -σε περιπτωση που δεν ξεχναω καποια ρυθμιση- θελω τα λεφτα μου πισω.
ArisG88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά μου κόβει τον ήχο στα παιχνίδια μετά από λίγη ώρα. Ξέρει κανείς τίποτα;
lionheart75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 email εσταλη Προσφορα ξεπροσφορα, δεν κανει κατι το οποιο διαφημιζει, οποτε -σε περιπτωση που δεν ξεχναω καποια ρυθμιση- θελω τα λεφτα μου πισω. Άντε να δούμε τι θα απαντήσουν απο την Sapphire. Πάντως και οι Reference της Sapphire που έχω είχαν κλειδωμένα τα ρεύματα εξ'αρχής. Τις φλάσαρα με άλλο bios για να ξεκλειδώσουν και να έχω τον έλεγχο. Η Asus και η Msi που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς γνωρίζω ότι βγάζουν προιόντα με δυνατότητα voltage tweak (ίσως να υπάρχει και άλλη εταιρεία που μου διαφεύγει) γιαυτό και το Bios που χρησιμοποίησα στις Ref ήταν της Asus 5850.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν θελω να παιξω με BIOSes, ασε που μαλλον δε θα περνιούνται καν αφου δεν ειναι reference!
Millennium Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και μένα με έχει ξενερώσει αυτό με το διαφημιζόμενο voltage tweak και γιαυτό δε την έχω πάρει από σπάσιμο.Περιμένω να δω τι θα πουν στο mail του GeorgeMan.
Galis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 προσωπικα εγω δεν παιζει να την πειραξω απλα οντως εχω απορια να δω τι θα σου πουν
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν θελω να παιξω με BIOSes, ασε που μαλλον δε θα περνιούνται καν αφου δεν ειναι reference! Και αλλο bios να της βαλεις τιποτα δεν θα κανει.Voltage tweak δεν παιζει να δεις με την συγκεκριμενη.Εγω παντως εχω 1+ χρονο με MSI bios σε costum Sapphire και προβλημα κανενα.Απο την αλλη,η Sapphire δεν εχει voltage tweak σε 5850-5870 VaporX και Toxic,σε αυτη θα ειχε?Παντως Γιωργο εχεις δικιο που θες να τους κραξεις διοτι το ειδα και εγω που διαφημιζουν voltage tweak στις 5850 extreme.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.