terry308 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Αν εχεις προβλημα, ανοιξε νεο θεμα. Εδω ο τιτλος λεει για την προσφορα της καρτας. PS: Κι εγω θα σου ελεγα οτι δε θα δεις διαφορες. Ψηφιακα και τα 2 γαρ... Επειδη καποιος πριν ανεφερε προβλημα με τον Mozilla γι αυτο το λεω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δεν ειναι θεμα της καρτας ουτε αυτο, εχει αναφερθει και στο thread του Firefox 4. Unoptimized drivers της AMD γενικα ειναι, για το hardware acceleration του FF4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μεγειές για όσους παρέλαβαν. lionheart75 και λοιποί που ασχολείστε με overclocking περιμένω εντυπώσεις αν και πόσο παίζει με overvolt. Θα ενημερώσω όταν με το καλό παραλάβω να σαι σίγουρος. Μακάρι η τελευταία έκδοση TriXX να κάνει το θαύμα της. Οι ref που έχω πιάνουν τα 1000core με ~1,2v. Για να δούμε αυτές. (Πάει το δώρο πάλι και έλεγα να το κορνιζάρω μιας και είναι το τελευταίο... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Θα ενημερώσω όταν με το καλό παραλάβω να σαι σίγουρος. Μακάρι η τελευταία έκδοση TriXX να κάνει το θαύμα της. Οι ref που έχω πιάνουν τα 1000core με ~1,2v. Για να δούμε αυτές. (Πάει το δώρο πάλι και έλεγα να το κορνιζάρω μιας και είναι το τελευταίο... ) Μην ενημερωσεις εδω ομως, υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τη καρτα στο OC παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ευχαριστω Φανη τ αφηνω ετσι ... Καλυτεροι οδηγοι ειναι οι 11,3 ? Το chrome αρχισε να κανει νερα ... και το NFS κλεινει ... !! Έχω τους 11,3 στο CF με τις 5850. Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα πλήν του γεγονότος ότι σε άσχετες φάσεις (όχι πάντα) η 2η κάρτα δουλεύει σε 3d ρολόγια όταν σερφάρω στον opera ή κάνω κάτι άλλο. Το καταλαβαίνω απο την αύξηση θερμοκρασίας της κάποιες φορές μιας και έχω μόνιμο monitoring των θερμοκρασιών και των δύο στην μπάρα των windows με το Msi AB. Μην ενημερωσεις εδω ομως, υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τη καρτα στο OC παρακατω Το έχω δεί Γιώργο μου να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τι εγινε παιδες πολυ ηρεμια επεσε ξαφνικα να αρχισω να αγχωνομαι? αντε για πειτε τι παιζει με την καρτουλα.... εντυπωσεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Παρελαβα σημερα! Κομπλε σφραγισμενη! Για να δουμε...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τι εγινε παιδες πολυ ηρεμια επεσε ξαφνικα να αρχισω να αγχωνομαι? αντε για πειτε τι παιζει με την καρτουλα.... εντυπωσεις ??? Μια χαρα ρε φιλε,απλα ειναι κλειδωμενα το voltage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μια γνώμη από τους πιο ειδικούς. Έχω ήδη μια 5850, αυτήν: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=286 Και πήρα ακόμα μία από την προσφορά για CF. Πήρε κι ένα φιλαράκι όμως μία και μπορώ να κάνω τράμπα την παλιά δικιά μου (είναι reference design). Χειρότερα, καλύτερα ή δεν έχει καμιά σημασία? Συγνώμη για το off-topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Παρελαβα σημερα! Κομπλε σφραγισμενη! Για να δουμε...! καλημέρα, οταν λες σφραγισμένη εννοείς με σελοφάν καλυμμένη ολόκληρη ή με το διαφανή μικρο αυτοκόλλητο το οποίο μπορείς να το τραβήξεις κ να ανοίξεις το κουτι χωρις να το καταλάβει κανείς... σε μένα ήρθε μόνο με το αυτοκόλλητο-ταινια σφραγίσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και σε μένα μόνο με το αυτοκόλλητο. Τελικά σύνδεσα τη μια οθόνη με hdmi σε dvi αντάπτορα και την άλλη στο dvi. Τις αναγνώρισε αμέσως χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μια γνώμη από τους πιο ειδικούς. Έχω ήδη μια 5850, αυτήν: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=286 Και πήρα ακόμα μία από την προσφορά για CF. Πήρε κι ένα φιλαράκι όμως μία και μπορώ να κάνω τράμπα την παλιά δικιά μου (είναι reference design). Χειρότερα, καλύτερα ή δεν έχει καμιά σημασία? Συγνώμη για το off-topic. Kαμμία διαφορά. Μπορείς κανονικά να χρησιμοποιήσεις την Reference που έχεις με την Xtreme και να κάνεις CrossfireX. Δεν θα έχεις πρόβλημα κανένα. Επίσης σου προτείνω να κρατήσεις την Reference και να μην την δώσεις. Επειδή τυγχάνει να έχω και τις 2 περιπτώσεις (Ref - Xtreme), όταν βάλεις την Xtreme για δεύτερη παίξε με τις δύο μαζί μέχρι τα 800core - 1100memory (απο 725/1000 που είναι η στόκ συχνότητα των 5850), διότι η Xtreme δύσκολα πάει παραπάνω απο αυτή την συχνότητα με στόκ τάση. Τα ρευματά της είναι κλειδωμένα και έτσι δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Εκτός και αν έχεις πέσει σε κομμάτι που πάει παραπάνω με την στόκ. Πρέπει να την δοκιμάσεις πρώτα. Οι δικές μου Xtreme είναι σταθερές κατα την διάρκεια παιχνιδιού μέχρι τα 800/1100, πάνω απο αυτή την συχνότητα είχα κολλήματα στο Crysis 2, αν και έδειχναν να είναι σταθερές με benchmarks μέχρι τα 830/1130 που δοκίμασα. Kοίταξε εδώ για να πάρεις μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να την "χτυπήσω" (αν και νέα VGA δεν είχα στο πρόγραμμα). ATI δεν είχα ποτέ. Λέτε να αντιμετωπίσω τίποτα δυσλειτουργίες με το σύστημα της υπογραφής μου ? Μήπως στο μέλλον θα υπάρχουν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες με πτώση τιμών κτλ ? Γενικά με θέμα VGA δεν ασχολούμαι και πολύ μιας και οι απαιτήσεις μου καλύπτονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Kαμμία διαφορά. Μπορείς κανονικά να χρησιμοποιήσεις την Reference που έχεις με την Xtreme και να κάνεις CrossfireX. Δεν θα έχεις πρόβλημα κανένα. Επίσης σου προτείνω να κρατήσεις την Reference και να μην την δώσεις. Επειδή τυγχάνει να έχω και τις 2 περιπτώσεις (Ref - Xtreme), όταν βάλεις την Xtreme για δεύτερη παίξε με τις δύο μαζί μέχρι τα 800core - 1100memory (απο 725/1000 που είναι η στόκ συχνότητα των 5850), διότι η Xtreme δύσκολα πάει παραπάνω απο αυτή την συχνότητα με στόκ τάση. Τα ρευματά της είναι κλειδωμένα και έτσι δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Εκτός και αν έχεις πέσει σε κομμάτι που πάει παραπάνω με την στόκ. Πρέπει να την δοκιμάσεις πρώτα. Οι δικές μου Xtreme είναι σταθερές κατα την διάρκεια παιχνιδιού μέχρι τα 800/1100, πάνω απο αυτή την συχνότητα είχα κολλήματα στο Crysis 2, αν και έδειχναν να είναι σταθερές με benchmarks μέχρι τα 830/1130 που δοκίμασα. Kοίταξε εδώ για να πάρεις μια ιδέα. TNX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να την "χτυπήσω" (αν και νέα VGA δεν είχα στο πρόγραμμα). ATI δεν είχα ποτέ. Λέτε να αντιμετωπίσω τίποτα δυσλειτουργίες με το σύστημα της υπογραφής μου ? Μήπως στο μέλλον θα υπάρχουν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες με πτώση τιμών κτλ ? Γενικά με θέμα VGA δεν ασχολούμαι και πολύ μιας και οι απαιτήσεις μου καλύπτονται. Πρόβλημα δεν θα έχεις κανένα αν βάλεις την 5850. Είναι δυνατότερη η 5850, λιγότερο ενεργοβόρα και πιο κρύα έναντι της GTX275. Αλλά εφόσον δεν έχεις το μικρόβιο της αλλαγής και αφού σε καλύπτει η κάρτα που έχεις, δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξεις ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.