Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παρέλαβα σήμερα το πρωί 12:00, η κάρτα έχει ήδη περαστεί με drivers από το cd της κάρτας. Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. :-D Μπαίνοντας στη σελίδα της sapphire δεν μπόρεσα να βρώ να κατεβάσω κάτι πιό τελευταίο, :o κατεβάζω από ATI. Και θα δώ αν θα την περάσω σήμερα. Happy end λοιπόν από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά όποιος εχει δηλώσει παραλαβή από το κατάστημα ,καλά θα ήταν να βιαστεί.Στιχομυθία μεταξύ υπαλλήλου Πλαισίου Λ.Βουλιαγμένης και εμένα προ μιας ώρας περίπου."Θα ήθελα την 5850 xtream την οποία έχω παραγγελία με αριθμό 685059-050013...και η οποία σύμφωνα με πρωινό μύνημα που μου στείλατε στο τηλ.είναι ήδη εδώ.¨"Πάει που λέτε ο υπάλληλος πάνω στην αποθήκη και έρχεται λέγοντας μου ότι δεν έχει έρθει η παραγγελία μου και δεν ξέρει τον λόγο και θα ρωτήσει τον προιστάμενο.Πάει ο προιστάμενος από το ράφι του καταστήματος που είχε 5-6 ίδιες και μου δίνει μία.Ασφαλώς συμπέρανα ότι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα είναι" όποιος προλάβει το κύριον είδε"

Λοιπόν την εγκατέστησα, πολύ καλές εντυπώσεις για αρχή, το ανεμιστηράκι είναι σχεδόν αθόρυβο, ο ήχος περνάει μέσο του hdmi στην tv μου, θερμοκρασίες είναι καλές 43-45c σε idle με fan speed 26-30% σε full load 60-61c με το fan speed στο 44%, και δεν είναι ενδεικτικές γιατί πέφτει στον 1 πόντο η pci xi-fi καρτούλα ήχου μου και φράζει το 60% του ανεμιστήρα τις 5850 οποτε μια χαρά :P

Παιδιά όποιος εχει δηλώσει παραλαβή από το κατάστημα ,καλά θα ήταν να βιαστεί.Στιχομυθία μεταξύ υπαλλήλου Πλαισίου Λ.Βουλιαγμένης και εμένα προ μιας ώρας περίπου."Θα ήθελα την 5850 xtream την οποία έχω παραγγελία με αριθμό 685059-050013...και η οποία σύμφωνα με πρωινό μύνημα που μου στείλατε στο τηλ.είναι ήδη εδώ.¨"Πάει που λέτε ο υπάλληλος πάνω στην αποθήκη και έρχεται λέγοντας μου ότι δεν έχει έρθει η παραγγελία μου και δεν ξέρει τον λόγο και θα ρωτήσει τον προιστάμενο.Πάει ο προιστάμενος από το ράφι του καταστήματος που είχε 5-6 ίδιες και μου δίνει μία.Ασφαλώς συμπέρανα ότι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα είναι" όποιος προλάβει το κύριον είδε"

Εμενα μου την εφεραν σπιτι παντως.

Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα για αυτην την καρτα αν και δεν ειναι αμεσα διαθεσιμη.

5850

έκανα και εγώ τη παραγγελία χθες και βλέπουμε!!αν και από μάιο θα βγούν οι νέες με τη σειρά 7

επισκέπτη Hernandez30

Πήρα τηλέφωνο το Πλαίσιο και μου είπανε ότι αύριο το πρωί μετα τις 9 μπορώ να περάσω να παραλάβω απο το κατάστημα που έχω επιλέξει και την καρτούλα και το τροφοδοτικό που παράγγειλα extra. Αυτα είναι θα περάσω ένα ώραιο σαββατοκυριακο τεστάροντας την καρτούλα και ενα έντονο πάσχα!!!! Άντε τέλος καλό όλα καλά.

Πάντως πλάκα είχε η συζήτηση στο τηλέφωνο με το παλικάρι του Πλαισίου

ΕΓΩ: Ναι γειά σας έχω κάνει μια παραγγελία και θέλω να ξέρω αν θα πάει στο κατάστημα όπως μου είπε συναδελφός σας προχθές

ΠΛΑΙΣΙΟ: Για τι παραγγελια μιλάμε

ΕΓΩ: Για μία κάρτα γραφικών που παράγγειλα απο το site σας

ΠΛΑΙΣΙΟ: Την sapphire 5850 xtreme?

ΕΓΩ: Ναι αυτήν πως το καταλάβατε;

ΠΛΑΙΣΙΟ: Μα έχει γίνει πανζουρλισμός με αυτή την κάρτα....

ΕΓΩ: (κόκκαλο).....Θέλετε να σας δώσω αριθμό παραγγελίας;

:-) το γέλιο!!!!!

Ετρεξα 3dmark και εχω χ3 επιδοσεις σε σχεση με την 8800gts 512 που φορουσα!

Ενα ευχαριστω στον @Alkibiadhs που βρηκε πρωτος αυτο το πραγματικα vfm αν και μας εβαλε σε εξοδα!! :-D

Ετρεξα 3dmark και εχω χ3 επιδοσεις σε σχεση με την 8800gts 512 που φορουσα!

Ενα ευχαριστω στον @Alkibiadhs που βρηκε πρωτος αυτο το πραγματικα vfm αν και μας εβαλε σε εξοδα!! :-D

και σε εμενα που παρατηρησα οτι ξανανεβηκε το Link και εμαθα οτι οντως ισχυει σαν προσφορα! :P

πιστεύω ότι τα αξίζει τα χρήματα της μιας που διαθέτει και aftermarket cooler!αύριο με το καλό θα πάω και εγώ να τη παραλάβω!να κάνω μια ψιλοαναβάθμιση από την 4890hd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...