Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή τυγχάνει να έχω και 6950 που ξεκλείδωσε σε 6970, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις 2 περιπτώσεις όσο αφορά καθαρά τον τομέα επιδόσεων. Το CF των 5850 αποδίδει καλύτερα απο την 6950/6970.

Οπότε αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις πηγαίνεις στο 5850 CF παρά στην 6950, ακόμα και αν καταφέρεις και βρείς reference με dual bios που ξεκλειδώνει επιτυχώς. Μια ref 6950 2GB που φαίνεται να ξεκλειδώνει είναι αυτή της asus:

http://www.skroutz.g...D-6950-2GB.html, η οποία όπως βλέπεις κοστίζει όσο και οι 2 5850 Xtreme. Για 6970 δεν το συζητώ αν σε ενδιαφέρουν αποκλειστικά οι επιδόσεις καθώς στοιχίζει ακριβότερα και λόγω του ότι αφού μπορείς ακόμα να βρείς 6950 που ξεκλειδώνει δεν συμφέρει ούτως ή άλλως η αγορά της 6970.

Μοναδική παραφωνία στην περίπτωση του CF, κάποιοι ελάχιστοι τίτλοι παιχνιδιών στους οποίους μπορεί να μην δουλεύουν τα profiles του CF. Ένα χρόνο τώρα που τις έχω όμως 2 τίτλους θυμάμαι που έπαιξα με μία ουσιαστικά κάρτα, το darksiders και κάποιο άλλο που μου διαφεύγει τώρα, μικρής σημασίας προφανώς αφού και με την μία κάρτα τα games ήταν νερό στα 1920x1080. :)

οντος παιδες για fps στο full 2X5850 ειναι συνδιασμος που σκοτωνει ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παρελαβα εγω απο καταστημα αλλα ακομα δεν εχω παει σπιτι να την βαλω.. μεσημερακι + crysis2 :rolleyes:

Τις ειχαν σε ραφια κανονικα με 129ε και την δικη μου την ειχαν κρατημενη πισω..

Επισης λογο προσφορας?? με 0,02ε πηρα 100cd αδεια + 10 θηκες cd.. Μου τα εδωσαν μονοι τους :shifty:

το προβλημα ειναι οτι η κάρτα εχει 1 dvi, 1 display port και ενα HDMI

καποιος με οθονη με ενα DVI Και 1 dsub εχει θεμα με 2 οθονες

Θα κανεις dvi to dsub (το εχει μεσα το κουτι αποτι λεει το review, θα σου πω σιγουρα το μεσημερι που θα ανοιξω τη δικη μου)

και hdmi to dvi

Ναι οι οθόνες έχουν από 1 dvi και 1 dsub. Οπότε η μια πάει στο dvi, η άλλη μπορεί να πάει στο hdmi με αντάπτωρα; Αυτή που έχει ανάλυση 1920x1080 λέω να τη βάλω στο hdmi με αντάπτωρα και την άλλη στο dvi.

Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει θέμα στο να είναι η μία οθόνη συνέχεια της άλλης

Θα κανεις dvi to dsub (το εχει μεσα το κουτι αποτι λεει το review, θα σου πω σιγουρα το μεσημερι που θα ανοιξω τη δικη μου)

και hdmi to dvi

και θα εχεις μια αναλογικη και μια ψηφιακη σύνδεση :-(

Επισης λογο προσφορας?? με 0,02ε πηρα 100cd αδεια + 10 θηκες cd.. Μου τα εδωσαν μονοι τους :shifty:

Κι εμενα που ειχα παρει το gps μου , οταν πηγα στο ταμειο , μου λεει η κοπελα επειδη βλεπουμε οτι ανταποκρινόσαστε στις προσφορες μας μεσω Internet σας κανουμε δωρο μια 100αδα cd + 10 θηκες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...